Мурат Йълдъръм и Нургюл Йешилчай след "ASK ve CEZA" стари и нови проекти Тема187

• 59 333
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
  • на Морето
Сигурна съм,че в неделя няма да видим това,но добре е да знаем че има и такива моменти за някои Joy Joy

http://ludsport.net/12643/

rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

Алекс,Кати Hug Hug

Бях си обещала да не поглеждам тук,поне до довечера,ама не се сдържах! Mr. Green

Скрит текст:
Joy Joy Joy

# 16
Поли, Hug добра идея ми даваш със спойлера - може да си пробвам домашния любимец дали няма да се справи с готвенето, след като всеки път се мотае из краката ми, когато съм в кухнята.  Joy Joy Joy

Наближава времето за Кьосем, та между многото манджи, дето съм подхванела,  Laughing ще наслагам малко снимки на хубавата султанка - първата е от инстаграма на Нургюл.

Bu bölüm çok heyecanlııııı🤗😋 BU AKŞAM @foxturkiye @myykosem #muhtesemyuzyilkosem

# 17
Добър вечер  wavey wavey wavey
Кеии Hug Hug Hugмерси за новата ни празнична тема  smile3525 smile3525 smile3525станала е много красива  smile3525 smile3525 smile3525

# 18
Алекс HugМарти HugКати HugКети HugПоли HugТеси HugТанче Hug

# 19
  Привет и от мен в новата празнична тема! Hug Hug Hug Hug Hug

Кеии, благодаря за празничното настроение! Весели празници, изпълнени с много хубави емоции! bouquet

Изгледах и аз клипчето на Мурат. Много топъл, чаровен, деликатен, предразполагащ децата, а те как само му се радваха. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Кати, и мен много ме разсмя с клипчето. Ама булката горката как наведе глава само, а момъка гледаше като бик. Падна му реномето, галиба. hahaha hahaha hahaha hahaha

Вероятно вече сте край печките. Алекс , ти си имаш помощник.  animal037 Joy Joy Joy cook Аз общо взето днес така го изкарах, за да мога утре да се занимавам само с довършителни неща. newsm79 newsm75 clean А основното вече е готово.

Скрит текст:

smile3524 newsm46

# 20
Здравейте, момичета!
В навечерието на Рождество Христово пожелавам на всички Вас, на близките Ви, много здраве, топлина и любов! Пожелайте си нещо и не спирайте да вярвате в чудеса! Те се случват!
Красива Коледа! Щастливи и незабравими празнични дни!

Кей, благодаря за празничната тема ! bouquet
Алекс и всички останали, благодаря Ви, че ни информирате за всичко свързано с нашите любимци!
Бъдете здрави и благословенни!

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 24 дек 2016, 06:11 от Rumi R

# 21
  • На юг от тук
Добро утро Приятелки!

Нека през целия ден усмивката не слиза от лицето Ви,топлина в домовете Ви и обич в сърцата Ви!

# 22
О-хооо, аз докато стигна до темата и вече сте ме изпреварили с най-различни красоти.  Laughing Е, добро утро и от мен на всички!  Hug

Таня,  Hug Руми,  Hug Кати,  Hug багодаря ви, скъпи дружки, за красивите картинки и прекрасните пожелания - и аз се присъединявам към тях!  Grinning Да ви се получат всички многобройни гозби днес, празнично настроение да цари в домовете ви, да сте весели и щастливи с любимите ви хора!  Grinning Heart Eyes Hug

# 23
  • на Морето
Добро утро,момичета!

Таня,Руми,Кати,Алекс и всички,които ще се отбият! Hug Hug Hug Hug

И по яваш,да не стане после така! Joy Joy Joy

Скрит текст:

# 24
Поли, Hug и ти си успяла в паузите на шетането да се отбиеш тук.  Grinning
Скрит текст:
Аз, за да не стана като героинята от спойлера ти,  Laughing също като Таня вчера свърших основната работа и за днес следобед ми е остнало само да опека малко тиква и ябълки, питката, която трябва да е топла, и салатата.  Grinning Снощи, докато си свивах лозовите сърмички, се почувствах като героиня от турски сериал.  Joy Joy Joy Чудя им се как имат търпение да ги првят толкова често - аз около 50 бр. ги въртях един час, изнервих се и по едно време даже ми идваше да дам на кучето оставащата плънка и да се приключи по-бързо.  Mr. Green Но пък иначе много ги обичам - само да има кой да ми ги свива.  Joy Joy Joy
Хубавата ти картинка днес е в актуалния код "розово".  Laughing Нашите младоженци явно са потънали в последни сватбени приготовления и няма никакви вести от тях и никакви сигнали нито за къна гедже, нито за ергенско парти, та ще видим дали ще ни изненадат по някое време довечера.  Joy Joy Joy А през това време можем да следим какво става с приятелския кръг и бившите партньрки.  Grinning Днес Бурак има рожден ден и Фахрие орагнизирала снощи парти-изненада, на което били поканени само 30 избрани гости. Но изненаданата се оказала тя, защото в един момент той паднал на колене, извадил пръстен и официално й предложил брак, а нейният отговор бил: Да, завинаги! И тях ги очаква сватба през следващата година - дано да са много щастливи!  bouquet Пръстенът струвал 90 000 лири - как пък го разбраха толков бързо, не е ясно.  Mr. Green

Аслъ, Мурат Боз и Тимур Савджъ също са присъствали.

В пресата днес бурно отразяват събитието, вкл. и пристигането на Аслъ и Мурат Б.

Вчера продължаваха да отбелязват и премиерата на филма с Мурат Б., както и присъствието на Аслъ - много интересно, че нейната снимка е много по-голяма и на по-видно място, от снимката с главните герои на филма.  Joy Joy Joy Ще сложа и още няколко снимки от галата.

Скрит текст:

Мерием вчера също е потеглила нанякъде за празниците с малката Лара. Не е написала къде е крайната дестинация - само емотикончета с елхички, влакчета и усмивки.  Grinning

Да отбележим и колегите на Мурат от ККК - Езги и Енис са приключили с репетициите за тази година, а през януари ще имат премиера на театралната постановка, в която участват колективно.  Grinning

Последна редакция: сб, 24 дек 2016, 11:10 от Alex_B

# 25
Малко снимки и от Кьосем.

Скрит текст:

Като излезе снимката на Нургюл със сина ѝ онзи ден, всички се впечатлиха от това, че той много е пораснал и дори вече е по-висок от нея - даже и в пресата го коментираха. Ето и един фенски колаж, в който се вижда как расте младежът, кото сега е на 11 г. - първата снимка не знам коя година е правена, но следващите са от 2012 и 2014 г.

Това ме подсети, че преди няколко дни и режисьорът на Къръмлъ публикува снимка на дъщеря си - къдравото бебче, което Мурат гушкаше, докато снимаха филма, вече е станало малка госпожица.  Laughing

Снощи папараците са изловили и нашата Надя / Зейнеп Бешерлер - била е на вечеря със съпруга си. Казала е, че няма намерение все още да се връща на екрана, защото синът ѝ е само на 6 мес. и половина. Била отслабнала с 14 кг. откакто е родила и си била възвърнала формата изцяло. Към статията има и още снимки.

http://televizyongazetesi.com/zeynep-beserler-dogum-kilolarindan-kurtuldu/92603

# 26
Привет и от мен в празничния ден!

Руми, Кати, Алекс и всички, които ще се отбият Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Благодаря за прекрасните пожелания! Heart Eyes Нека домовете ви се изпълнят с топлина и добро настроение!

Много се радвам за Фахрие и Бурак. Харесвам ги и двамата и са прекрасна двойка. Да се обичат и да са много щастливи!  Heart Eyes Сега вече да чакаме Аслъ и Мурат да се престрашат.

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 24 дек 2016, 12:44 от Tsarinna

# 27
Здравейте момичета  wavey wavey wavey
Алекс HugТанче HugПоли HugРуми HugКати Hug

Скрит текст:

Днес имам повод да почерпя ,че съм именничка  smile3521заповядайте да ви е сладко  smile3521

Скрит текст:

# 28
Честити имен ден, Ени!  Heart Eyes Бъди здрава, много, много щастлива и Св. Евгения винаги да те закриля! Hug bouquet Мерси за почерпката и весели празници - при теб днес са умножени по 2.  Laughing

# 29
Ени   Hug мила  Hug ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!!!

Със здраве да си носиш името!

Хубави празници  пожелавам на всички в темата!

Общи условия

Активация на акаунт