Мурат Йълдъръм и Нургюл Йешилчай след "ASK ve CEZA" стари и нови проекти Тема187

• 59 527
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте!  Hug Да продължи седмицата както започна
за Алекс,  Hug за Таня,  Hug
и за всички нас! Laughing

bg moresmile за Григор!
Поздрав и пожелание за добро утро с локация Турция от Иман

И селфи от Нургюл  Peace Laughing

Лек ден!  Hug

Кати,  Hug бързо признавай къде се губиш!  Joy

# 676
  • На юг от тук
Марти Hug,за съжаление не стигнах до Казабланка,а само до Казанлък/Павел баня/ Joy Joyпочти са близки.
За по ден наобиколих и комшиите.Че едните пак се канят да затварят границите.А при другите за пазарлък и хапване.И при тях,като у нас-непочистени тротоари,кънки да караш,градските улици и те.Добре че по главните пътища са тировете,че топят снега.
И лаптопито ходи при неговата си доктор Емилова Joy Joyна разтоварване.Много гадинки беше прилепил,че и троянско конче.

# 677
Кати,  Hug пак си обикаляла и то по снежните пътища.  Grinning Няма лошо, щом всичко е минало нормално, поне не ти е било скучно.  Peace

Марти, Hug младоженците са се завърнали вече в Истанбул, време е Мурат да се захваща за работа, стига сме гледали само снимки от сватби.  Grinning Peace

Григор наистина пак ни зарадва, та седмицата ми тръгна чудесно.  Grinning Много ме радва това момче не само с таланта си, но и с упоритостта, издържливостта - и физическа, и психическа, с интелигентността в играта си. Нямаше как да почерпя, че имах два поредни поста, а после трябваше скоростно да се изнеса и да посвърша малко работа.  Grinning Но сега ще ви сериврам от блюдата, които са си похапвали и сватбарите в Мароко.  Grinning

Алкохолът ще е от мен, че по сватбарските маси не видях нищо, освен вода.  Joy Joy Joy

А това е от от хайверената фирма - те продължват да пускат картинки в инстаграма си, доста са активни.  Grinning

# 678
  • на Морето
Привет,момичета!

Алекс,Марти,Кати! Hug Hug Hug

Освен снимки,какво друго,тези дни! Joy

Надписани,но пък красиви!

# 679
  • На юг от тук
Алекс Hug,мерси за почерпката.Обещавам в сряда пак да гладувам,а после ти да сервираш масата с лакомствата. И моля те дай адрес на тази хайверена фирма,но там където могат да се купят или поне видят.
Поли Hug Hug

# 680
Поли, Hug Малко дразнят тези надписи, но няма как - ще се примирим с тях. Поне са слагани от изданията, които са правили снимките,а не като някои фен клубове, дето си плясват техните надписи, сякаш те са направили снимките и имат авторски права над тях. Аз такива ги игнорирам обикновено и не им разпространявам окепазените снимки.

Каква топла прегръдка на зет и тъща.  Laughing

И много хубава снимка на Мурат с двете племенници - момичетата са облечени също много красиво, сигурно са се чувствали като принцеси и сигурно са били много развълнувани и щастливи.

А Нинели пусна днес снимка с брата на Иман, казвал се Халил. Аз даже не знаех, че има брат, само сестра й се изявяваше до сега.

Има го и с мама Хаят, но са ги комплектовали с Нинели - нали е втората майка.  Joy Joy Joy

Мама и син как танцуват и се веселят  Grinning

Двете майки - доволни и щестливи.  Grinning

Нинели беше качила и много интересни снимки на подаръците отблизо - на единия се чете надпис Шанел.  Grinning

Последна редакция: пн, 23 яну 2017, 20:01 от Alex_B

# 681
Прегръдка и на майка и син.  Grinning

Забавно клипче - Мурат толкова се е развеселил, че чак свири с пръсти като хлапак.  Joy Joy Joy

https://www.instagram.com/p/BPmzYAbDzTi/?taken-by=imanelbanilovers

Още една хубава семейна снимка

# 682
Поли,  Hug Алекс, много е цветно още, но-о кутиите к подаръци затворени за съжаление  Peace Joy Поне вкусотиите видяхме  Peace

Алекс Hug,мерси за почерпката.Обещавам в сряда пак да гладувам,а после ти да сервираш масата с лакомствата. И моля те дай адрес на тази хайверена фирма,но там където могат да се купят или поне видят.
Поли Hug Hug

Кати, това е адресът на фирмата и доколкото разбирам има и т.нар. представителен магазин:
Showroom & Satış: Küçük Bebek Caddesi Küçük Bebek Apt. No:7/3 Küçük Bebek – Beşiktaş / İSTANBUL | Sipariş Hattı: +90 531 521 34 34 | +90 212 287 42 42
И още  Peace Laughing

Скрит текст:
Merkez: Hacı Sabancı organize san. bölgesi Ankara cad. no:14 Sarıçam/ADANA |  Tel :  +90 322 394 50 38  |  Fax:  +90 322 394 50 38
Üretim Tesisleri: Ağzıkaraca Köyü Ağnı Körü Mevki No:4 İmamoğlu/ADANA  |  Tel : +90 322 898 20 44
Showroom & Satış: Lamartin cad. 29 / 6 Talimhane – Taksim / İSTANBUL  |  Tel : +90 212 253 00 01  |  Fax: +90 212 253 64 58

Обърни внимание на последния - съвсем в центъра  Peace

Понеже сте сложили много снимки, аз ще пусна една клюка, но преди това да се оправдая теоретически  Peace  Laughing

https://t.co/75A3KjKaon

То сигурно затова при съседите има толкова много жълти предавания, нещо като интернационален тийм билдинг (като се има предвид, че се следят и от чужбина)  Peace Joy Joy Joy

И клюката, но колко е истина не знам:

Скрит текст:
У Турции с Марокко безвизовый обмен, а Альмеда из Албании и у нее не было визы. Ее не пустили на самолет и Толгахан не полетел вместе со всеми родными Мурата, а остался с любимой. Тогда Мурат позвонил министру в Марокко и для Альмеды сделали срочную визу. Поэтому Толгахан с Альмедой прилетели на день позже. До всего Мурату есть дело. Всем помогает, особенно друзьям. Эту информацию нашла в интернете, особенно никто не афишировал, но мне показалось интересным.

# 683
Марти, Алмеда наистина е албанка, та може и да е имала проблем с визата. Е, като се оженят другия месец, може ваче да стане и турска гражданка.  Grinning А ние пак ще гледаме сватбени снимки.  Grinning Аз докато се наканя да извадя адреса на хайверената фирама, ти си дала изчерпателна информация на Кати. И в Акмеркез се продават техните изделия - нали имаше снимки на витрините на една фима за шоколадови изделия - поне загадачните хайверени бонбони със сигуност ще ги има там.  Grinning

Едно клипче в ютюб от сватбата Има и превод на английски на интервюто с Иман и Мурат, по-скоро на това, което той е казал. Нямам време да го преведа, но го пуснах да видя гугъл как го превежда - разбира се за какво иде реч.

Imane : I want to make Murat and his family discover our culture. (she didn't talk so much in this video but Murat did 😄 )
-Murat: When you love someone you love also his country and all the people of this country, i loved imane at first then Morocco , and she loved me at first than she loved Turkey , the countries cannot integrate with the warms but with weedings . I want to say again that I am so happy because we have become one family me and Iman ,and because we integrated our cultures in this way , Iman's family have prepared a amazing weeding and I want to thank them for hosting us . and I want to thank a lot all the Moroccan people for their warm welcoming ,every moment and in any place they welcome us with with smiling faces , trust me I am so happy , thank you.

https://www.youtube.com/watch?v=rjXEJuDbWkI

# 684
Едно клипче от мароканска медиа, което преди 2 часа Иман е качила във ФБ. Всички тези, които говорят до появата на сестра й са гости, популярни лица от арт средите на Мароко  Peace И разбира се абсолютно неизвестни за мен  Peace Laughing

https://www.facebook.com/HITRADIO.OFFICIEL/videos/10155558729649947/

След като споменават и истанбулската сватба накрая, завършва с изречението, че сватбата е била 100 процента мароканска  Peace Laughing Joy Joy Joy (Усещат се гордост и радост, в см. "Върнахме ви го!"  Mr. Green Joy Joy Joy)

Алекс, не знаех, че Алмеда е албанка  Laughing Може и да е истина  Peace

# 685
Марти, аз знаех, че Алмед е албанка и даже се чудех дали и те ще правят двойна сватба - една в Истанбул и една в Албания, по примера на Мурат.  Joy Joy Joy

Освен вувузели, ударни инструменти и цигулки, е имало и пиано.  Grinning

https://www.instagram.com/p/BPnxg5-DWsa/?taken-by=imanelbanilovers

https://www.instagram.com/p/BPn4mWGDj29/?taken-by=imanelbanilovers

Тази снимка се появи одеве, но не пишеше каква е. На мен ми се струва, че е правена преди младоженецът да си облече смокинга.  Grinning

Тук съм събрала към 450 снимки от Мароко, качвам ги и на страницата на ЛиН, но там имам да добавя още една порция, сега тепърва ще я свърша тази работа. Някои са от нета, други съм ги щракала аз от клипчетата, като тези, които сложих сега.

https://www.facebook.com/alex.brvt/media_set?set=a.5662186469081 … 415158&type=3

# 686
  • София
[b]Алекс, страхотно количество снимки си събрала. Може Мурат и Иман да нямат толкова.
 Трябва да им изпратиш линка и на тях.
Очите ми изтекоха тия дни да гледам  клипчета снимки и коментари. Трябва да почина малко.
Но пък са толкова красиви и двамата и толкова щастливи. Тя тук ми харесва повече, в Истанбул е малко сдържана, може би защото не е свикнала там, но тук вече изглежда по-добре.
Така и не разбрах ще има ли сватбено пътешествие или не, но то ще се разбере. Като изчезна Мурат пак,
значи са заминали. Ако се появи тия дни в някое кафене или ресторант, значи не са.
Последното предаване Милионер беше 649 и го водеше стария водещ, не каза нищо за смяна на водещия, само каза до следващия понеделник. И толкова. Значи пак ще е той. А кога ще е Мурат? Май още не са казали. Ще чакаме.[/b]

Лека нощ от мен.  love001

# 687
Добро утро!  Hug

Хубав ден на всички!  Grinning Heart Eyes Hug

Още малко новопоявили се снимки да наслагам набързо и изчезвам.  Grinning

Скрит текст:

И две нови снимки на Нургюл

# 688
Върнах се, че забравих тези подаръчета отблизо - виждат се кутийки на Картие, други нещица, които ми приличат на парфюми...  newsm78 Взети са от това клипче на някаква арабска тв, в което е обобщено това, което се е случило на сватбата. Има ги и подносите с вкусотиите, отрупаните маси, как разливат чай, песните, танците, цигулката и пианото, интервютата, хвърлянето на букета /не го хвана Дилара този път  Grinning/, а накрая раздават и някакви подаръчета за спомен.  Grinning

https://www.facebook.com/alex.brvt

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 24 яну 2017, 10:23 от Alex_B

# 689
  • На юг от тук
Привет по обедно време.
Алекс Hugни е заредила с вкусотиите от сватбата.Благодаря на теб и Марти за адресите.
И понеже вече не искам зима и сняг,една снимка за настроение.

Общи условия

Активация на акаунт