Мурат Йълдъръм и Нургюл Йешилчай след "ASK ve CEZA" стари и нови проекти Тема187

• 59 524
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
 wavey wavey wavey

Алекс,  Hug успяла си да отвориш някои кутийки с подаръци  Peace Laughing

Кати,  Hug благодаря за снимката, имах нужда от това припомняне  Laughing

Днес голямо затишие, но то е нормално след сватбените вълнения и шумотевица Peace Май не само героите се поумориха, но и зрителите  Laughing

Нося първия танътъм на сериала на Аслъ и Йозджан Д. Много е приятен  Laughing Стискам им палци да имат публика в тази навалица от сериали.  Peace За сега само така:

https://twitter.com/istgelintv

А ето и снимка

Последна редакция: вт, 24 яну 2017, 21:15 от martali

# 691
Марти, Hug И аз се засилих да сложа фрага на Истанбулската булка, но ти си ме изпреварила.  Grinning Романтично изглежда, хареса ми. Да видим какъв ще е сериалът. Такава е конкуренцията в момента, че не знам как ще устои. И Сървайвър започна онзи ден, вече убива рейтингите на доста сериали. Между другото, аз съм пропуснала, че в новия филм на Тимур Савджъ, който имаше премиера миналата седмица, участва и Сарп. Тази вечер качи снимка от премиерата му в Бурса.

Слагам и една хубава снимка на Нургюл, която се появи днес в официалия туитър на BeStyle.

И още снимки от сватбата - качих петдесетина във ФБ, няма да ги повтарям и тук, но ще сложа няколко на семейството на Мурат - щастливите мама, тате, сестричката Дилара.  Grinning

# 692
О, за малко да забравя - Ени се изгуби някъде тези дни, не се е появявала  и ми липсват нейните цветни коментари за последните събития, но пък днес съм запазила една снимка специално за нея, с надеждата, че ще я предизвикам да се появи.  Grinning Вратленцето, което толкова харесва.  Joy Joy Joy

Добавям и още една мароканска снимка от инстаграма на Толгахан.  Grinning

Трейлърът на Истанбулската невеста в инстаграма на Аслъ за 57 мин. има 102 330 гледания. Мурат Боз също е подкрепил любимата си и го е пуснал в неговия профил - за 33 мин. още 120 374 гледания.  Grinning

Добър повод да сложа и един забавен колаж на двамата, който пазя от няколко дни.  Grinning

Последна редакция: вт, 24 яну 2017, 22:09 от Alex_B

# 693
Алекс, супер е този колаж  Joy Joy Joy На мен ми се догледа Аслъ след трейлъра  Laughing Дали тя пее  newsm78

А по повод на участието на Сарп А. във филма  попаднах на едно негово  интервю  Peace Да-а-а колкото и да не ни се иска, това ни чака  smile3503 Peace Joy Joy Joy

Скрит текст:
Интервью Сарпа Аккая и Афры Сарачаоглу:

Ну и как вы сыграли папу и дочку в фильме "Плохой парень?
Сарп: Прекрасно. За кадром Афра называла меня братом, а в кадре- папой.
Афра: По моему, мы получились отличными папой и дочкой.

Сарп, тебе теперь стали предлагать роль папы....
Сарп: Когда мне предложили сыграть, я тоже долго думал над этим. Для меня эта роль стала опытом. В моем возрасте мало кому удаётся набраться опыта папы. Не всем дано сыграть папу молодой девушки.

И какого быть папой?
Сарп: Я очень люблю детей, очень. С 17-18 лет я интересуюсь отцовством. Каждая снятая сцена для меня была бесценной.

То есть, вы хотите сказать, пришло время стать папой?
Сарп: Дай Бог. Для начала нужно жениться. Конечно же, я очень хочу стать папой, но это очень большая ответственность. Дело не в том, чтобы сделать ребёнка, нужно его вырастить достойно. Основной труд кроется в его воспитании.
Афра: Я думаю также. У меня никогда не было папы. Я выросла, нуждаясь в отцовской любви. Мама стала мне и мамой, и папой.

Сейчас у тебя только начинается карьера. А если появится твой папа и придёт?
Афра: До этого дня его на было. Даже если он придёт сейчас, то уже ничего не изменит. Я очень зла на него. Если ты не хочешь брать такую ответственность, тогда зачем нужно было жениться? Мой ответ ясен и точен.

Давайте мы немного поговорим о героях фильма.
Афра: Кайла живёт с мамой в районе Эскишехир. Спустя годы появляется её папа, и она не знает, что делать. Мама Кайлы, чтобы её дочь училась и получила лучшее образование, в своё время переехала в город, но это не приведёт к чему либо хорошему Кайле. В большом городе Кайла встречает парня и её жизнь меняется. Хорошим девочкам нравятся плохие парни, дело так и обстоит.

По моему, героиня немного похожа на тебя...
Афра: Да, Кайла такая же, как и я, поэтому я легко её поняла. И на съёмках, и при чтении сценария я плакала.

Сарп, а почему Вурал, спустя годы приходит забрать свою дочь?
Сарп: Вурал становится папой, когда он не был готов. Да, он бросает семью, но со временем понимает, что совершил большую ошибку. Его мотивация-сожаление. Он думает, что не может вернуть утерянные годы, но сможет спасти жизнь дочери.

Афра, ты сыграла в фильме Озджана Дениза. Как он нашёл тебя?
Афра: На самом деле, мама очень хотела, чтобы я стала актрисой. Она мою фотографию через соц.сети отправила Озджану, а брат Озджан, в то время, искал девочку, похожую на Нургуль Йешилчай. Мы встретились и меня взяли. Этот фильм стал для меня большим шансом.

Перевод сделан для группы Большой Клуб Турецких сериалов- turk_dizileri

# 694

Добро утро, момичета!

Събудете се с усмивка и прекрасно настроение, че да ви е лек и успешен деня.

Скрит текст:

# 695
Добро утро и от мен!  Hug

За мен денят не може да започне по-добре, след као Григор ни зарадва с поредната си победа!  newsm44 newsm10 newsm44 bg

Скрит текст:
Ще поясня за тези, които не са толкова в час с тениса - той в момента играе на откритото първенство на Австралия. Това е един от четирите турнира от така наречения Голям шлем - най-престижните турнири в света, които имат огромни наградни фондове и носят най-много точки за ранглистата. В тях участват всички най-добри тенисисти, а Григор вече е на полуфинал, т.е. сред четиримата най-добри на планетата. Отпаднаха 7 играчи от Топ 10, включително и първите трима - Анди Мъри, Новак Джокович, Кей Нишикори.  А нашето момче все още е там и продължава да побеждава. Ще съм най-щастливият човек, ако успее да победи и в следващия мач и да го видя на финала.  Heart Eyes От началото на годината има 10 поредни победи от 10 изиграни мача, заради което е на 1-во място във временната листа за най-много спечелени точки за тази година сред всички състезатели. Колко е хубаво да видиш едно българско момче начело на класацията и българското знаменце до него!  Peace  Heart Eyes В общата ранглиста минава също с 3 места напред и отива от 15-то на 12-то място. Ако спечели и следващия си мач, ще влезе в Топ 10 на най-добрите в света.  Peace Само да поясня, че пред него няма нито един американец, нито един руснак - тези толкова многолюдни нации така и не са успели да излъчат поне един по-добър тенисист от нашето момче!  Peace Миналата година имаше спад в играта му и отнесе много критики, много помия изляха върху него, но аз никога не съм спирала да го подкрепям и да вярвам, че е изключително талантлив и ще стигне много напред!  Peace Освен това той днес има и имен ден, та да му е честит двойният празник!  bouquet Най-важното е да е здрав, другото той го може и ще го постигне!  Peace

Дано да не съм ви досадила с това излияние, но наистина съм много щастлива в момента!  Grinning

И сега е редно да почерпя, естествено.  Grinning Хриси знаеше, че ще съм на вълна Григор тази сутрин, та е сервирала кафето рано-рано.  Grinning Hug По това време не върви да слагам нещо алкохолно, но и сладичкото ще свърши работа.  Grinning

За да не е съвсем спам, ще добавя и малко снимки от сватбата, които така и не свършват.  Grinning

Последна редакция: ср, 25 яну 2017, 09:50 от Alex_B

# 696
  • На юг от тук
Алекс Hug Hug,Хриси Hug Hug и всички,които по-късно ще хапнат и пийнат от софрите на двете Joy Joy
Алекс аз по-рано писах,че ще станете шампиони,така че се приготвяй с по-твърди питиета. hahaha
И това го има в Истанбул.

# 697
Кати, Hug Моята мечта е Григор да стигне до финал и там да се срещне с неговия идол Роджър Федерер - единственият тенисист, срещу когото няма победа. И двамата играят много технично и атрактивно, би се получил страхотен мач.  Peace Дано мечтата ми да се сбъдне, но първо и двамата трябва да победят в полуфиналните си срещи.   Grinning Peace

Все забравям да отбележа нещо, за което се сетих тези дни - докторът-проповедник е бил с Мурат и в ATV през септември. И защо ли?  newsm78

Сега се появи още една новина, не знам колко е достоверна. Докато се чудехме дали и Толгахан ще прави две сватби - в Истанбул и Албания, се оказва, че всъщност ще се оженят в Лос Анджелес.  Joy Joy Joy 13-ти февруари и понеделник, не знам дали Мурат ще е свободен, за да долетят с Иманче там. Доколкото разбирам, сед това щяло да има и тържество за най-близките в Истанбул. Дано рускините го преведат.

http://www.ayakligazete.com/tolgahan-sayisman-ile-almeda-abazini … du.html#main-menu

И да не забравя - Мурат е лайкнал трейлъра за новия сериал на Аслъ в инстаграм профила ѝ.  Peace А той вече има 249 хил. лайка при нея и още 376 хил. лайка в профила на Мурат Боз.  Grinning

Още една клюка - изявление на сестрата на Имане. Ще си купува къща в Истанбул, защото не можела да живее далече от сестра си.  Grinning Тя е била на някакъв мач явно, качила е и една снимка на мароканския отбор, а Мурат я е лайкнал.

https://www.instagram.com/p/BPqecuPDj7F/?taken-by=imanelbanilovers

Fadwa El Bani : " I decided to buy a house in Turkey, I can't live without Imane, I love her more than everything , I love her even more than my children, I have another two brothers but imane is the closest to me we travel together we do everything together "

"Реших да си купя къща в Турция, не мога да живея без Имане, аз я обичам повече от всичко, обичам я дори повече от децата ми. Имам още двама братя, но Имане е най-близо до мен - пътуваме заедно, правим всичко заедно."

Едно клипче и от стилистката, която ги е гримирала.

https://www.instagram.com/p/BPqeDuaAaQF/?taken-by=soniangadi

Последна редакция: ср, 25 яну 2017, 11:27 от Alex_B

# 698
От ФБ и инстаграма на Мурат - не знам какво иска да ни каже, рускините сигурно ще го преведат. Това е написал:

Daha güçlü bir Türkiye için EVET ben de varım🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷

https://www.facebook.com/muratyildirimofficial/?pnref=story

# 699
Кати,  Hug Алекс,  Hug ЧЕСТИТО!
Благодаря за разясненията в спойлера  bouquet Много ми бяха полезни даже bouquet

От ФБ и инстаграма на Мурат - не знам какво иска да ни каже, рускините сигурно ще го преведат. Това е написал:

Daha güçlü bir Türkiye için EVET ben de varım🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷

https://www.facebook.com/muratyildirimofficial/?pnref=story

Ето превода от рускините:

Мурат....— ..Мы великая страна, одна большая семья,. Чтобы стать еще больше , еще сильней , да , я тоже есть для этого...

Перевод: Галина Тильман
Мурат Йылдырым | Карьера и жизнь |

Не ми е много ясно какъв е поводът?
Скрит текст:
Доколкото гледах в инстаграм - турците са настръхнали срещу това, че съпругата е арабка. Може е да греша? На мен ми се струва абсурдно!

# 700
  • София
 Възможно ли е да са против арабката? Ами утре Толгахан ще се ожени за албанка. И против това ли ще се изправят туркините?
Демек смесените бракове са престъпление в Турция?

# 701
Хриси,  Hug Embarassed забравила съм да благодаря за топличките напитки, извинявай  Praynig Embarassed

Кет,  Hug нямам време сета да пускам коментариите през гугъл. те са главно на турски този път. Има много "не/аир", както и го пращат в Арабистан. Има и "да/евет". За 4 часа - 191,457 лайквания и 1897 коментара в инстаграм. Ако имам време и нерви довечера може да погледна.

В грузинската преса и излязло интервю с Нинели за мароканската сватба. Не се разбира много с преводача. Помолих ги във ФБ да го преведат на англ.  newsm78

http://www.movlenebi.ge/geo/main/index/2204

Да не си разваляме настроението - един сияещ Мурат  Heart Eyes

За съжаление аз трябва да tantrum  Peace До по-късно!

# 702
  • на Морето
Привет,момичета!На всички много Hug Hug Hug!

Не мисля,че видеото на Мурат има общо с Иман!По скоро е нещо политическо!Снимал се е на фона на военен кораб!В коментарите освен Не и Да,се споменава и името на Ататюрк!В едно изречение,името на Ататюрк и думата язък,ме навеждат на мисълта,че Мурат поддържа президентската република и Бащицата!Нали готвят някакъв референдум,с който Бащицата ще се сдобие с неограничена власт!Мисля,че е по този повод!Ако се окаже така,ще си изтрия видеото му от инстаграма!Фенската любов е едно,а политическите пристрастия друго!Точно залитането му в посока Бащицата,хич не ми се нрави!Още повече,че са на 80км от нас! Mr. Green

# 703
  • София
Здравейте,
Поли, не разбирам какво общо имат политическите пристрастия на Мурат с кариерата му. Изтрий си го, като искаш,  ясно е че той е подръжник на Ердоган. И какво от това, и какво като са на 80 км. от нас?    Всъщност половината Турция е за него. Това ще се разбере на референдума, който предстои.  Стефан Данаилов е комунист в червата, а беше любимец на почти всички млади български по негово време, а и сега. Възхищават му се, наричат го "учителю" и не знам още какво, а той не е велик актьор.
Но да не зачекваме политиката, не мисля, че тук й е мястото.
Тези туркини, които са против Мурат, защото се е оженил за арабка щяха да са против дори да се беше оженил за парижанка. Защо не е туркиня, и по точно защо не е Туба. Това им е болката на тях, а не Иман от Мароко.  Аз никога не съм забелязала знак от Туба, че го иска. Ама откачалките са много.

# 704
  • на Морето
Кет,защо подскачаш?Харесвам Мурат,филмите му,ролите му!Ще лайквам и споделям снимки,колажи и всичко,което ми харесва,но за мен,това че харесвам Него,не означава,че трябва да харесвам и политическите му пристрастия!Точно както примера със Стефан Данаилов!И да,не е мястото тук за политика,но Турция много се промени при управлението на Ердоган!Всеки решава за себе си,дали към по-добро или не!Аз често ходя и не само за кафе и баклава,така че си имам моите изводи!Щом те са Ок,няма проблем,но май и те не са,ама не смеят да си кажат!
Ако,някога се срещнем,може да продължим този разговор! Peace
А,има ли официално нещо,за това,че туркините,не харесвали арабската му жена?Или това са наши предположения,въз основа на коментари,които не можем да си преведем от турски!За онези е ясно!Тях въобще не ги коментирам!Визирам фенките на Туба,за да няма неясноти!

Общи условия

Активация на акаунт