Мурат Йълдъръм и Нургюл Йешилчай след "ASK ve CEZA" стари и нови проекти Тема187

• 59 336
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Поли,  Hug още при появата на Иман имаше много коментари от туркини защо не е избрал туркиня (Не ставаше дума за Т. Б.  Peace Те тези са друга секта и май според мен повечето не са от Турция.). Опитах се да видя част от днешните коментарии, но за това по-късно.

Поли, затвори очи  Praynig  Joy Joy Joy

Пускам в спойлер превода на интервюто с Нинели на англ.

Скрит текст:

# 706
Разгледах доколкото ми стигнаха нервите коментариите в инстаграм и във ФБ, където са значително по-ясни. Поли е права - става дума за референдума  Peace Има вного "за", но почти толкова "против" до пълно заклеймяване. В тези случаи се стига понякога и до мароканската връзка като аргумент  Mr. Green Пускам няколко подобни:

Скрит текст:
Любимата съпруга на Мароко бях много доволен от посоката, в която мисля, светещите в това отношение?

Какво извинение имаш? @mrtyldrm отвори вашия бизнес ATV програма е създадена, тя започна да тече на източника на парите, тя го направи "Да", ще кажеш !!! Мароко е шайбата отиде там сте

Ако имате V, Република и демокрацията, колкото за вас. Отиваш в Мароко закон ТЕ .. и топ поддръжници в yokmus YALAKALIK 👎👎

Отиди на живо в Мароко.

А за да разбера защо го питаха за тези 18 точки  newsm78 ми помогна тази статия от туитър

https://t.co/dSYiiTXrTF

# 707
  • София
Май се оказва, че последната снимка на Мурат до военния кораб е по време на снимки за Айла. Може и да е реплика от филма? И сега?

# 708
Добро утро!  Hug

При нас отново тихо се сипе снежец, зимната приказка продължава.  Grinning Пожелавам ви топъл, уютен и усмихнат ден.  Grinning Heart Eyes Hug

# 709
Май се оказва, че последната снимка на Мурат до военния кораб е по време на снимки за Айла. Може и да е реплика от филма? И сега?

Снощи си дадох малко почивка от нета, но тази сутрин поизчетох и разгледах къде какво има. Кети, видеото може би наистина е заснето на сета на Айла, защото вчера се появи и тази снимка от там.

Но думите на Мурат със сигурност не са реплика от филма. Нямат нищо общо и с мароканската му съпруга, а са точно част от кампанията на Ердоган в подкрепа на референдума. Малко след неговото клипче се появи и тази снимка в инстаграма на хайверената фирма - със същите думи.  Peace Слагам я в спойлер, че и без това ме дразни.  #Cussing out

Скрит текст:

Да не говорим, че в коментарите под туита му с това видео се вижда  много ясно, че става въпрос именно за референдума. Има много критики там, наричат го ренегат, предател, приличало на целуване на зад..к, да си гледал актьорството и да не се занимава с политика, една от най-големите му фенки е написала, че го обича като син, но ще каже "НЕ" и т.н. Някои коментари са изтрити... Не ми харесва това, което виждам, но всеки човек си има право на политически пристрастия - тези на Мурат са ясни, това, че не съвпедат с моите - също. Когато Бащицата ти иска булката, няма начин да не се отблагодариш с подкрепа за него в референдума...   Няма да коментирам повече неразбираемите за мен пилитически възгледи на Мурат, защото тук наистина не е мястото, но много се надявам след шумните сватби и многобройните снимки с новата съпруга, да ни даде най-после повод да обсъждаме това, за което сме се събрали - нови роли и то не в тв шоута, а в нещо наистина стойностно и смислено.

Нургюл много правилно не се занимава с политика и прави великолепна роля в сериал, който се гледа в 80 страни по цял свят - това го може най-добре и на него се е отдала изцяло.  Peace

Всички си имат сериали, само Мурат е като свободен електрон - дано да си намери и той подходящ и на есен да му се радваме на екрана в истинска роля. До тогава ще се задоволяваме да го гледаме само като водещ.

Няколко хубави снимки на Аслъ от Истанбулската булка - интересно дали наистина самата тя пее в трейлъра?  newsm78

Пелин Акил и съпругът ѝ Анъл Алтан също ще се появят скоро в нов криминален сериал, двамата ще играят за първи път заедно, ще се излъчва също по СТАР.

http://www.startv.com.tr/foto-galeri/diger/siradisi-polisiye-fil … -yakinda-starda#9

Сарп също трайно се установи в Парампарча - аз не знам какво се случва там, но да не би да се залюбят с Хазал?  newsm78

И Мерием е добре в новия си мафиотски сериал - празнуват рожден ден на главния актьор.

Последна редакция: чт, 26 яну 2017, 09:48 от Alex_B

# 710
   Привет и от мен! Алекс  Hug.  Аз съм се отдала само на тенис в момента, ще чакам на Аслъ сериала. Дано да е добър. Не знам дали тя пее, защото спомените ми от нейното участие в Гласът на Турция не са за голяма музикалност hahaha hahaha hahaha hahaha. А Мурат дано поне наесен се заеме със сериал, защото пак започнаха големите разстояния между два проекта . Пък ако иска да става политик, негова работа.

# 711
  • На юг от тук
Алекс,Танче Hug Hug Hug

Нека тази снимка Ви напомня,че и лято ще дойде.Вие сега имате важна задача-да стискате палци на Гришо и да вземете трофея. bouquet

А за Мурат,май поприщата вече са други.Живота си е негов,да го живее както му харесва.Ако се върне към сериалите добре,ако не ще си въртим ЛиН и ще гледаме други.. И на мен не ми харесва пистата, по която се пуска,но са съседи и ще се съобразяваме с това.
Нургюл си е Нургюл.За пореден път показва таланта си и удоволствието от това,което прави.

# 712
  • София
Здравейте, момичета.
Алекс,
права си за всичко, което пишеш. И на мен не ми харесва това, че Мурат се вживява в политиката. А беше казал, че изобщо не го интересува това поприще. Не е казано, че ще се включи, но това публично изказване на мнение вече си е показателно.  За съжаление. Според мен всеки има право да си има политически пристрастия, но не му е мястото на него да пропагандира каузи.  Ама кой ни пита нас? Човекът си има негови виждания и планове. А и това, че рекламира референдума не обяснява той самия как ще гласува. Нали е тайно?  И за това, че беше пръв на митингите през лятото го плюха, а после всички отидоха. Нали? Под строй с яхти, но бяха там. Както и да е.
Аз го чакам да започне да се снима в нещо, мен това ме интересува, другото си е негова работа. Той все пак си има и свой живот, не са само филмите. Нали така?[/b]

Тук леко си ръси снежец, писна ми да газя киша.  Ама като гледам какво става, май до края на март няма да се отървем от локвите.

# 713
Таня,  Hug Кати,  Hug Кети,  Hug

Само набързо да сложа една нова снимка на Мурат - може и да се окаже вярна информацията от Дженнет, че днес трябва да започнат снимките за Милионера. Не е ясно къде е направена тази снимка, но много се надявам да е там и скоро да се появи в качеството на водещ.  Peace

От сватбата - с двамата братя на Иман.  Grinning

И още една от инстаграма на Иман - благодари на приятелката си - дизайнерка, която е направила тоалетите ѝ за мароканската сватаба, а и за този от гедже къната в Истанбул. Тя ги беше посрещнала и на летището в Казабланка - имаше снимки с нея.

@nisrine_ezzaki_bakkali There's noway I can thank you enough for your support. You proved to be more than a good friend but a real sister from another mother. Thank you for making my Moroccan wedding a day to remember! Not to mention the beautiful dresses.. Amazing designer!👗👚🤗 I love you girlie! 👯💕😍🙈

И още от инстаграма на Иман - благодарност за кетъринга

Big thanks to @afrahryadtraiteur (Afrah Ryad) 💕 for catering the most delicious dishes for our Moroccan wedding. 🍰🍤🍖🤗 🇲🇦#love #morocco

https://www.instagram.com/p/BPvIxvsgzRS/?taken-by=iman_elbani

Поредно потвърждение от TAFF, че Безкрайната любов ще тръгне по екраните на 24-ти март.

Последна редакция: чт, 26 яну 2017, 20:12 от Alex_B

# 714
Наиситина е бил в ATV днес

# 715
  • на Морето
Привет,момичета!

На всички Hug

Още една благодарност от Иманче,този път е към зъболекаря и екипа му,които са и подарили най-прекрасната усмивка!Снимката е по-стара от тези,които Алекс е донесла!Снахичката пак е със свежарско кожухче Grinning и наистина ослепителна усмивка!

# 716
Привет и от мен по никое време!  Laughing

Тъкмо щях да влетя, за да вдъхна малко оптимизъм и  Алекс ме е изпреварила и е сложила  снимката от ATV  Laughing

По това, което сте дискутирали - мисля същото  Peace Може би преди десетина години щях да съм много негативна. Не знам аргументите му, а и политическите пристрастия са само част от човека. Приключвам  Peace Laughing
Това е по същата тема от рускините. Слагам го в спойлер, но всеки може да го види - има и други познати лица и приятели на нашия човек. Вероятно ще се включат и още. Това е само мое предположение  Peace

Скрит текст:

Акция из видеороликов будет , которую начали знаменитые - коментатор Ридван Дилмен , из Барселоны - Арда Туран и будут участвовать Мурат Йылдырым , ЮАхмет Чакар и Синан Акчыл. Это цепочка из слов - Да - сильной Турции. Как Мурат говорил в видеоролике.Все , кто будет смотреть - подхватят этот призыв. Специальная акция такая из видеороликов...Граждане Турции поддержали компанию ,,, За Сильную Турцию я тоже есть ,,--( это видеоролик с Муратом ).В соцмедиа уже десятки тысяч человек отметились под видео...

перевод: Галина Тильман https://vk.com/murayildirim

Поли, и ти ме изпревари  Joy Joy Joy Много е хубава на тази снимка  Heart Eyes

# 717
  • На юг от тук
Добро утро!

Странджанска зеленика,за да ни напомня че и пролетта ще дойде.За всички Hug Hug Hug

# 718
Добро утро и от мен с малко закъснение!  Grinning Hug

Кати, Hug от теб пролет, от мен - зима.  Laughing Но тук поне изгря и слънце, та, макар и много студено, навън е ведро и бяло.  Grinning Аз съм в нервно очакване на поредния мач на Гришо, така че не ме търсете до следобед изобщо.  Grinning Оставям ви кафенце, за да се стоплите и ободрите, и да стискате много здраво палци за нашето момче!!!  Peace

# 719
 wavey wavey wavey

Алекс,  Hug Таня,  Hug здрави нерви и успех!!!  Praynig Laughing

Кати,  Hug  newsm10 smile3521 още малко остана  Heart Eyes

Една нова и една стара/нова

Лек петък!

Общи условия

Активация на акаунт