Мурат Йълдъръм и Нургюл Йешилчай след "ASK ve CEZA" стари и нови проекти Тема187

• 59 335
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
  • на Морето
Гришо е велик!

Аз,дето не гледам тенис,се заплеснах с часове пред екрана!!!!!
Наистина гладиаторска битка беше!
Битка на титаните!

Последна редакция: пт, 27 яну 2017, 16:21 от Poly@

# 721
Добър вечер къзларки  wavey wavey wavey
Лелеее не мога да ви насмогна да ви прочета ,че да влезна в ритъма на случващото се  Joy Joy Joy Hug Hug Hug
Алекс HugТанче HugМарти HugПоли HugХриска HugКати HugНики HugКети HugДиди HugЛипас Hug благодаря ви за всичко споделено  smile3525прочетох и изгледах всичко с голямо удоволствие  smile3521
Почвам със сватбата  smile3521-мноооого ми хареса мнооого  smile3521Всичко беше много цветно ,искрящо ,пъстро ,весело и шумно точно както подобава на арабите  smile3521Иманчето сияеше цялата и всичките и тоалети бяха много красиви ,а Мурат еееех ами той си беше както обикновено чок ,чок татлъ и харизматик  smile3521Всички останали дами също бяха много хубави и най-много от всички ми хареса сестричката Дилара -красива и харимзатична и тя като батко си  smile3521 пу,пу,пу да не и е уруки голяма е сладурка  smile3521
Не мога да пропусна мама Нинели  smile3503значииии тая женица от всякъде изкача и на всяка манджа мерудия  smile3511на истанбулската сватба нещо не беше много ,много в кондиция обаче сега навакса  smile3533Оф казах си го да ми олекне  hahaha hahaha hahahaи сега мога да продължа на там  smile3521
След лекия хейт към Нинелито да кажа  за нашата гордост Григор Димитров  txtlovesМоже и да не победи обаче игра като за последно ,представи се мнооого добре и със сигурност в бъдеще ще достигне до финалите ,ще има много победи и ще влезе в топ 10 на най-добрите тенисисти  smile3521
Политическите пристрастия на Мурат няма да ги коментирам само искам да вметна ,че тези които го хейтят, имам в предвид сънародниците му ,вместо да го кълнат да си използват времето в това да агитират колкото се може повече хора да кажат НЕ на референдума и в дена на самия референдум да идат до урните и пак да кажат едно голямо НЕ защото само така ще спрат амбициите на своя самозабравил се президент .А самия Мурат има своето  демократично право да си харесва колкото иска бащицата и има също така правото да изрази мнението си чрез интернет ,но това не задължава никой да  му подкрепя мнението нали така ,само че не е нужно като не му харесват мнението да го кълнат  smile3511
Така айде стига политика да се върна на нещо по-хубаво  и това е една песен  smile3521Чух я в много интересно изпълнение на сватбата и видях ,че всъщност Love Me Like You Do  има и такова официално изпълнение със цигулка  smile3521

https://youtu.be/VZRVou4cyic

Цигуларя мнооого секси -бих практикувала всички цветове и нюансите им с него  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahahaбез сивите и черните краски защото такъв красив човек не може да има нищо тъмно в него  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ще сложа и няколко сватбарски снимки -вие вече сте сложили повечето ,но тези ми харесаха много и затова ще ги повторя  smile3521
Много ми харесват тук  Two Hearts

и тук  Two Hearts smile3521

и няколко колажа  smile3521

фемили Йълдъръм  smile3521

Последна редакция: пт, 27 яну 2017, 19:56 от Eny87

# 722
О, за малко да забравя - Ени се изгуби някъде тези дни, не се е появявала  и ми липсват нейните цветни коментари за последните събития, но пък днес съм запазила една снимка специално за нея, с надеждата, че ще я предизвикам да се появи.  Grinning Вратленцето, което толкова харесва.  Joy Joy Joy

Трейлърът на Истанбулската невеста в инстаграма на Аслъ за 57 мин. има 102 330 гледания. Мурат Боз също е подкрепил любимата си и го е пуснал в неговия профил - за 33 мин. още 120 374 гледания.  Grinning

Добър повод да сложа и един забавен колаж на двамата, който пазя от няколко дни.  Grinning

Алекс мерсаж Hug  smile3521Както и друг път съм споделяла  еваала ,ашкоосум и аферим на мама и тати ,че са го направили такъв джиджан Мурат  smile3521Сега виждам ,че и третия опит с Диларка също мноооого добре им се е получил  smile3521Само каката малко са я смръчкосали ама те са били още в началото ,млади зелени и затова така се е получило  Joy Joy Joy Joy Joy JoyНе ,не шегувам се и каката е симпатяга ама тя защото се е забулила та не се вижда добре обачееее след като Мурат и Дилара изглеждат така значи и аблата е добре  smile3521
Колажчето с Аслъ и Мурат Б много симпатично  smile3521а рекламката на новия и сериал ми харесва мнооого  txtlovesнямам вече търпение да я гледам хубавата принцеса Сускунлара в Истанбулската невеста  smile3521
Красива Аслъ  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

красива Нуриш  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 723
Ени-и-и,  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes много липсваше да знаеш!  Peace

Поли,  Hug нищо не разбирам от спорт, но четох суперлативи за този мач!  Peace Heart Eyes Дори няма значение, че не е победил  Peace

Айде след Мурат и на Къвач Т. му гръмнаха бушоните срещу нЕкои фенове. Аз не се интересувам от него, но при нашите приятелки от кариерата видях едно негово гневно писание срещу фенски коментар. Браво!
Поправям и го слагам в по-разширен вариант, взет от БК/ВК

Скрит текст:
Башак Дизер вчера поделилась в Иснтаграме фотографией со своим мужем Кыванчем Татлытугом. Группа пользователей оставила под этим фото ехидные комментарии. Эта ситуация разозлила Кыванча Татлытуга, и актёр ответил на плохие комментарии.

Фейк-профиль: Ах, Кыванч, ах... Тебя что, разума лишили? Ты слепым вдруг стал? На тебя порчу наложили, что ты вдруг пошёл и взял в жены эту особу? Вы совсем не подходите. Это самое малое из того, что я могу сказать. Матери всегда правы. Пока есть время, откажись от этой ошибки.
Кыванч: Не проявляй невоспитанность! Имя "этой особы" - Башак, а фамилия - Татлытуг! Для начала запомни это. Ни то, что ты, никто не смеет говорить о моём браке. Иди и в другом месте выплесни своё несчастье и ужасное сердце. Дружок, ты и все остальные, что смеют так писать! Откуда же у вас столь ужасное сердце? Настолько же вы непочтительны, настолько же жалки, насколько глупы, насколько сильно вы любите заниматься ненужными делами! Мой тебе совет: и ты полюби кого-нибудь, даже если сейчас в тебе нет и капли любви. Если понимаешь, что не получается, то друг мой, у тебя на самом деле ужасное сердце! В таком случае, попытайся вновь полюбить!.. Короче говоря, вместо того, чтобы проявлять невоспитанность и обливать людей дерьмом, проявляй уважение к их выбору и любви, уважай их семью и выбор в жизни! И не смей даже говорить, что если вы против критики, то не выставляйте фото . Этих глупых комментариев полно. Я буду выкладывать то, что захочу! Это моя страница! Я всегда готов принимать критику, но за словами, которые говорят о моей семье и супруге, все должны следить!
Кыванч: Немного уважения! Немного любви! Немного милости! Не забывайте об этом!.. И напоминайте тем, кто забыл! С уважением и любовью.
Башак: Благодарю каждого за прекрасные и важные для меня комментарии, вы очень милы и щедры, хорошо, что вы есть. Ваша любовь всегда заставляет нас улыбаться! По возможности я читаю ваши комментарии и ставлю на них "мне нравится". Тем, что пишут ужасные комментарии под нашими искренними фотографиями, которые я выкладываю иногда, я говорю всё то же, что и они нам! И весь этот ужас пишут через ложные и закрытые профили! Эти фейковые профили я со спокойной душой блокирую! Кстати, моя душа, моя любовь, Кыванч Татлытуг, я горжусь тобой и очень - очень сильно люблю тебя!

ПЕРЕВОД https://vk.com/kivancoyku (Роман Ахмедов)

Нова снимка на Нургюл с надпис "Шимди"

Много ми харесва  Heart Eyes

И стара/нова на Мурат от май 2016 г., сиреч още ерген  Joy

Последна редакция: пт, 27 яну 2017, 23:19 от martali

# 724
  • София

Браво на Къванч. И браво на Мурат. Май на някой трябваше да му дойде до над перчема и да сложи на мястото им тези откачени фенове. Предполагам, че ще има и други. Ац никога не съм влизала в темите за Къванч или някой друг от тези синеочковци, зеленоочковци и другите любимци с бицепсите и плочките, сигурна съм, че и те имат много фенове, по-скоро фенки и голяма част от тях не са с всичкия си. Бурчин търпя всичко това шест години, сега Иман я чака същото. Дано издържи. Защото да загубиш семейството си заради такива неща е много жалко и даже страшно.

# 725

Добро утро!

Прекрасни слънчеви почивни дни, напук на студеното време, да са изпълнени със спокойствие и щастие.

Скрит текст:

# 726
  • София
  Добро утро!  Хрисииии, какви мекички си приготвила!

И аз погледах тенис, да видя нашето момче, за което всички говорят. И както не разбирам - ми хареса много.
Браво на момчето. Пожелавам му още успехи. Следващия път да победи всички. Амин

# 727
  • на Морето
Добро утро!

Хриси,Кет
Hug Hug

Приятни почивни дни!

# 728
  • на Морето
Ново появила се снимка от Ливан-Бейрут!

И.........гръбче и ръчичка! Grinning Grinning Heart Eyes

# 729
Привет на всички и приятни почивни дни!  Hug Hug Hug Може и да е студено, но поне е слънчево (при нас  Laughing)

Засега не видях новини освен:
- нова снимка на Мурат, не пише от къде е, но ми се струва, че или е от ATV, или от сета на филма  newsm78

- и един туит на Керем Дерен, че се завръща с нова серия от догодина  Peace Под него фенски молби за участие на любимците, от мъжете - феновете на Енгин А., на Кенан Им. и на Мурат разбира се  Laughing

https://twitter.com/keremderen

Скрит текст:
Seneye kalbimi koyduğum yeni bir diziyle geliyorum. Hepimizin işlerimizde en iyisini yapma vakti geldi, Türkiye'nin en çok buna ihtiyacı var

Преведено от турски чрез Bing
Сложих моето сърце, аз идвам с нова серия от следващата година. Време е да направим най-доброто за всички нас, на Турция най-много се нуждае

И една особено хубава Кьосем  Heart Eyes

# 730
  • на Морето
Марти Hug

Ето я и първата снимка

# 731
Ето я и първата снимка

newsm10 УСПЕХ!!!  Peace Heart Eyes

И две нови снимки.

От 26.01. от ATV

И от някакво кафене "Sirin waffle kumpir"

# 732
Привет на всички! Hug

Ще пренеса кафето на Хриси от страничката ни във ФБ - явно нещо ѝ се е случило и не е успяла да го сервира и тук.  Peace Хубав и релаксиращ да е неделният ви ден!  Hug

И една нова снимка на Мурат и половинката в търговския център Зорлу.

# 733
  • на Морето
Добро утро и от мен!

Алекс Hug

И нещо от фейса

Алекс Grinning

spam2

Скрит текст:

# 734
Поли,  Hug Такъв ни е градът - и много студен, и много горещ, но винаги е хубав.  Grinning

Аз снощи не гледа Милионера, но явно е имало прощаване и от следващия път ще гледаме Мурат в ролата на водещия.  Peace Сутринта я видях тази снимка, но рускините чак сега преведоха какво пише.

Перевод: Галина Тильман для https://vk.com/murayildirim

ПРОЩАНИЕ СЕЛЬЧУК ЙОНТЕМ....
Флаг телевикторины "Кто Хочет Стать Миллионером",которую вел три года С. Йонтем, передал Мурату Йылдырым. Вчера напоследок , мастер поставил прощальный торт

Иман пък се уби да благодари за сватбата - този път на певците.

Кьосем пък го местят от петък във вторник - каква е логиката, не ми е ясно.  newsm78

http://www.ranini.tv/haber/22138/1/muhtesem-yuzyil-kosemin-yayin-gunu-degisti

Днес прочетох интересна статия за новия сериал на TIMS с Фахрие и Енгин Акюрек - рейтингът им е доста зле, на третия епизод стигна до 3.25 %. Аз не съм го гледала, само няколко трейлъра, но ми затвърдиха впечатлението, че напомня за Сускунлар. И поредно доказателство, че само рейтинговите актьори не могат да направят рейтингов сериал, ако няма качествен сценарий... Да се молим Мурат да си подбере правилно сценария, по който ще се съгласи да играе евентуално на есен...  Peace

Скрит текст:
РЕЙТИНГОВЫЙ ШОК ДЛЯ ЭНГИНА АКЮРЕКА И ФАХРИЙЕ ЭВДЖЕН

Большой шок для Энгина Акюрека и Фахрийе Эвджен, которые вернулись на экраны с сериалом «До самой смерти».
Огромный рейтинговый шок для Энгин Акюрека! «До самой смерти» не демонстрирует высоких показателей! Рейтинг «До самой смерти» очень низок!
Новая серия сериала «До самой смерти», где в качестве главных актеров сыграли Энгин Акюрек и Фахрие Эвджен, Гюльджан Арслан и Сарп Левендоглу, опять не смог оправдать ожиданий.
Последняя выпущенная серия с коэффициентом рейтинга 3.25 заняла 18 место в общей группе (TOTAL), c рейтингом в 3.15 балла – 10 место (в группе AB), c 3.28 – 12 место (в группе ABC).
Процентный показатель посмотревших данный эпизод действительно печальный: даже 10-процентный порог не был преодолен.
Посмотрев на рейтинги, можно понять, что Энгин Акюрек буквально переживает огромный рейтинговый шок.
Перейдем к самому сериалу: он почему-то напоминает мне ранее просмотренные фильмы и сериалы. Схожесть с корейским сериалом по имени Nice Guy привлекло мое внимание. В 2014 году этот сериал даже был адаптирован нашими соотечественниками под названием Грешник (Gunahkar). Желающие могут посмотреть и Грешника, и корейскую версию Nice Guy, чтобы увидеть сходство.
«До самой смерти» также немного похож на сериал Безмолвие (Suskunlar), который шел в то, же время, что и Грешник. Таким образом, во время просмотра сериала вы постоянно думаете о том, что уже видели эти сцены.
Перейдем к актерскому составу, Энгин Акюрек, по моему мнению, в данный момент играет очень неторопливо. Я пока не увидела такую сцену, когда я смогу с уверенностью сказать, кого он играет. Особенно бесчувственным мне показался его голос, у него определенно не получается передать эмоции. Так, это замечает даже тот, кто нейтрально относится к сериалу. Однозначно, ожидания по отношению к актерской игре Энгина Акюрек не оправдались. Я очень удивился, если честно, что такой талантливый актер настолько плохо отыграл.
Причина этому, думаю, медленный и небрежный сценарий, ведь Энгин Акюрек один из самых ценных актеров нашей страны. Он не смог отобразить Дахана полноценным образом: лично мне его игра доставляет неудобство, ровно как и не оправдывает мои ожидания. Надеюсь, в скором времени сценарий исправится, а Энгин Акюрек нагонит темп и, наконец, оправдает наши ожидания.
В сериале Фахрие Эвджен прекрасно отыгрывает свою роль. Игра этой восхитительной актрисы мне очень понравилась.
Гульджан Арслан больше всех меня поразила, она действительно играет очень эмоционально и живо, во время просмотра так и хочется поаплодировать ей.
В то время как Сарп Левендоглу демонстрирует тусклую и апатичную игру. По моему мнению, как актер он не талантлив.
По мне так, сериалу стоит срочно поменять день показа и пересмотреть сценарий. А то с таким сюжетом и такими рейтинговыми показателями он долго не продлится.
Я считаю, что причиной всех неудач сериала является сценарий, ведь в ином случае Энгин Акюрек обязательно бы зацепил зрителей. Ладно, надеюсь, что сериал перенесут на более удобный день, а сценарий пересмотрят. Несмотря на недостатки сериала, стоит дать ему еще один шанс и продолжить смотреть его, а недочеты, думаю, будут исправлены.

Последна редакция: нд, 29 яну 2017, 13:50 от Alex_B

Общи условия

Активация на акаунт