ПОМОЩ.. проблем с нова ПЕРАЛНЯ

• 2 521
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте.Онзи ден си купих нова пералня (хотпоинт аристон).Проблемът е, че докато пере си работи идеално, но започне ли да центрофугира иии.. направо ужасс.. подскача!! Днес се поразрових из интернет и видях, че моят мъж изобщо не е махнал транспортните болтове  Rolling Eyes Пускала съм пералнята общо 3 пъти.. Възможно ли е сега дори и да махнем болтовете, да сме и направили нещо, тъй като не сме били махнали транспортните болтове на време?  ooooh!

# 1
  • София
Спокойно, махнете ги и пробвайте как е.

# 2
Не, нищо й няма, спокойно  Mr. Green И ние така направихме и се подигравах на ММ, че ми е купил пералня, която сама си отива да простира дрехите  hahaha

# 3
Здравейте.Онзи ден си купих нова пералня (хотпоинт аристон).Проблемът е, че докато пере си работи идеално, но започне ли да центрофугира иии.. направо ужасс.. подскача!! Днес се поразрових из интернет и видях, че моят мъж изобщо не е махнал транспортните болтове  Rolling Eyes Пускала съм пералнята общо 3 пъти.. Възможно ли е сега дори и да махнем болтовете, да сме и направили нещо, тъй като не сме били махнали транспортните болтове на време?  ooooh!

Възможно е сервизният център да ви откаже услуга, покрита от гаранцията.

# 4
  • Телиш/Плевен
Мисля, че всичко ще е наред. И с нашата нова пералня беше така, прах поне два пъти и след това открихме причината. Нищо ѝ няма на пералнята, още си е здрава, а минаха две години от случката.

# 5
Много ви благодаря за отговорите  Hug Simple Smile Тази вечер, моят мъж като се прибере , ще махне винтовете и утре или другиден като я пусна,  ще ви кажа дали всичко се е оправило...   newsm78

# 6
Най-вероятно и няма нищо. Махнете болтовете и перете пак, а ако все пак случайно нещо е станало то ще си покаже. 

# 7
Купи си вибрационна подложка.

# 8
Здравейте... Онзи ден пробвах пералнята и вече нищо и няма  Laughing Благодаря на  всички.

Общи условия

Активация на акаунт