Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 55

• 61 626
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Оправили са я, сменили са местата на скритите предмети и вече отчита.

# 631
  • Сандански
Донесоха котешкото легло мацата лежи до него не и харесва май.

# 632
 Joy
Легни ти.
И аз го чакам с нетърпение, въпреки че съм сигурна, че Топче няма да го одобри.

# 633
  • Сандански
Joy
Легни ти.
И аз го чакам с нетърпение, въпреки че съм сигурна, че Топче няма да го одобри.
Иначе е хубаво легълцето

# 634
  • при късмета
В СВА има скреч карти при покупка на цигари Мерилин. Тъкмо ги разпределяха по касите, като се канех да плащам, спечелих запалка. Имаше награда билет от лотарията и още една, която не запомних

# 635
В СВА има скреч карти при покупка на цигари Мерилин. Тъкмо ги разпределяха по касите, като се канех да плащам, спечелих запалка. Имаше награда билет от лотарията и още една, която не запомних
И в един квартален магазин, тип Аванти, видях че я има същата игра. Трябва да кажа на баба ми, че тя пуши Мерилин, да си иска скреч картите  Grinning

# 636
  • Монтана

Наградите са запалка, лотариен билет и шоколад. При нас ги има е някои магазини за цигари и алкохол.

# 637
  • София
Първа награда за годината - ваучер на стойност 50 лв. за ресторант от vkusnotiiki.bg  newsm44 newsm44 newsm44

# 638
  • София
Ееее, ами тези, които не пушим.   Crossing Arms Laughing

# 639
  • Под Слънцето
Дойде книжката на Делимано за Нутрибулета.  Във фолио е и нямам намерение да я отварям. Все ще се намери някой да я иска . Има и подарък -  настолен календар за бюро   на Дормео със снимки на бебета

Joy

# 640
  • Сандански
Донесоха котешкото легло мацата лежи до него не и харесва май.
Вече е фен и го използва  Peace

# 641

Сега пък трябва да пропуша. Joy Joy

# 642
И аз вчера видях играта на цигарите, но като питахме казаха, че им свършили наградите и не можах да си пробвам късмета.  Crossing Arms
Тая година още нищо не съм печелила! #2gunfire

# 643
Аз пуша, но точно тези не, ще карам приятелки да си търсят скреч карти, наградата естествено за мен. Joy

# 644
  • при късмета
Аз ги пуша по изключение. Сега на лафка нямаше от моите цигари, нямаше и на касата в СБА, че ми беше най-близо да напазарувам и те тъкмо разпределяха картите по касите, та взех. Даже наградата ми донесоха от друга каса.

И аз имам СМС от Спиди, за възглавницата от Дормео ще да е.

Кой казахте, че разнася наградите от Гурме?

Общи условия

Активация на акаунт