Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 55

• 61 604
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
  • Русе
Живи и здрави всички именници!! Ма-ко,мммм..много вкусна почерпка!!
 chef

# 721
Може ли линк към баницата на сайта ? Simple Smile

Заповядай: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=955346

# 722
За момичетата от Пловдив, които играят в играта на соковете Грено, от понеделник ще са на  2.49 лв. за литър в Триумф.

# 723
  • София
Момичета знам че мечетата на  кока кола с капачките бяха до 25.12 или до изчерпване на количествата, та имате ли представа дали все още се намират някъде мечета. Имам капачки за едно мече и даже реших, че изобщо няма да ги събирам, но ..... се промениха плановете - няколко деца са носили в градината такива мечета и сега синът ми пита през 20 минути дали не може да отидеме и да "купиме" мече 

# 724
  • София
Момичета знам че мечетата на  кока кола с капачките бяха до 25.12 или до изчерпване на количествата, та имате ли представа дали все още се намират някъде мечета. Имам капачки за едно мече и даже реших, че изобщо няма да ги събирам, но ..... се промениха плановете - няколко деца са носили в градината такива мечета и сега синът ми пита през 20 минути дали не може да отидеме и да "купиме" мече 

Преди 3-4 дни взехме от СВА. Стига да не са минали от Кока-Кола и да са ги прибрали, със сигурност има останали в магазините.

# 725
  • Пловдив
За гурмето искам да попитам нещо:
Целите опаковки ли предадохте на куриера,или само етикетчетата?
Мерсии Hug

# 726
  • у нас

Преди 3-4 дни взехме от СВА. Стига да не са минали от Кока-Кола и да са ги прибрали, със сигурност има останали в магазините.

На места имаше ново зареждане и след крайната дата. Трябва да проверяваш в различните магазини.

# 727
  • sofia
Мен само ме помолиха да им покажа касовите бележки  Flutter, не са ми ги взимали.

# 728
Мерсии Hug
Само касови бележки искат.

# 729
  • София
Мерсии Hug

Касовите бележки. Само се показват и сравняват. Не ги взимат. Но на моята храна от календара беше объркано и пишеше, че се изисква касова бележка. Хубаво, че жената от Тип Топ вече ми е почти приятелка и каза, че и без нея ще мине. Храната беше от втората седмица. От първата ги получих преди Нова година и пишеше "подарък - не се изисква касова бележка".

# 730
  • Пловдив
Мерсии Hug

Касовите бележки. Само се показват и сравняват. Не ги взимат. Но на моята храна от календара също беше объркано и пишеше, че се изисква касова бележка. Хубаво, че жената от Тип Топ вече ми е почти приятелка и каза, че и без нея ще мине. Храната беше от втората седмица. От първата ги получих преди Нова година и пишеше "подарък - не се изисква касова бележка".

Питам,защото на едната ми бележка не фигурират имената на двете опаковки,които купих,защоти съм платила с кредитна карта през пост терминал и в условията четох,че ако не пише имената на продуктите се предават опаковките на куриера..

# 731
  • София

Защо да си ги вземат ... нали е до изчерпване на количествата ....
А от кое СВА? Имам предвид ако ми е близо да проверя и там

# 732
На мен ми взеха бележките от Гурме, сравниха ги и ги прибраха.

# 733
  • Телиш/Плевен
И на мен само бележките ми искаха, но те си бяха касови и на тях си пишеше артикулите. При Петя проблемът е, че не пази касовата си бележка от магазина (на която фигурират закупените продукти), а тази, която са ѝ дали за това, че е платила през ПОС терминал. В случая обаче, номерът на регистрираната (и впоследствие изтеглената за печеливша) бележка ще е същият като на тази, която тя пази, така че мисля, че няма да има проблем. Но вероятно наистина ще искат и две опаковки. Peace

# 734
  • Пловдив
И на мен само бележките ми искаха, но те си бяха касови и на тях си пишеше артикулите. При Петя проблемът е, че не пази касовата си бележка от магазина (на която фигурират закупените продукти), а тази, която са ѝ дали за това, че е платила през ПОС терминал. В случая обаче, номерът на регистрираната (и впоследствие изтеглената за печеливша) бележка ще е същият като на тази, която тя пази, така че мисля, че няма да има проблем. Но вероятно наистина ще искат и две опаковки. Peace

Лаленце имам опаковки,защото купих за две бездомничета от квартала и реших да участвам пък взех,че и спечелих Crazy

Общи условия

Активация на акаунт