Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 55

• 62 074
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Преди малко се включих в играта на ДМ за полет с парашут над морето  Laughing Никога не печеля от техните игри - дори от тези с малки награди, а и бележките са много. Затова реших да помрънкам, да видим дали ще има ефект (мрън...)  Wink

И аз за това играх.  Crossing Arms Mr. Green

# 331
  • София
Две участия имам в ДМ за спа уикенд, много сте смели с този парашут.  Mr. Green

Обадиха се в 8 сутринта за доставката на Нутрибулета, но исках смяна на адреса, та остана за утре. Децата нямат търпение да го пробват.

# 332
  • Телиш/Плевен
Излезли са печелившите от играта на Старопрамен. Ясно ми беше, че няма да спечеля дивана, но много приятно ме изненада новината, че с една от снимките ми печеля комплект от две чаши + два кена Старопрамен. Heart Eyes cheers

# 333
Бях спечелила от една игра торбичка със захарни изделия...какво беше учудването ми когато куриера донеса 5 огромни торби пълни с бисквити,вафли,шоколади-над 10 килограма имаме за цяла година и повече.

# 334
  • Под Слънцето
milena_dyakova86 , ясно. извини ме  Peace 
аз ходих си взех скрабъла от комсет , ся остана да намеря дружина за игра  Joy

# 335
Ехааа,  Hug AniMM честито,
честото и на другите,
 и аз не мога да се оплача от игри и награди тази година.

# 336
  • Русе
milena_dyakova86 , ясно. извини ме  Peace 
аз ходих си взех скрабъла от комсет , ся остана да намеря дружина за игра  Joy
Жалко,че си ми далеч, от мнго време искам да играя на тази игра, но едно, че я нямам, друго, че няма с кого Sad

# 337
  • Под Слънцето
Цвете, като й се наситя, ш'ти я метна  bouquet

# 338
  • Русе
Аааа , ама и партньор за танца ще искам Laughing

# 339
Аааа , ама и партньор за танца ще искам Laughing

Ей ме на  Hug Колко му е да прескоча до тебе. Има няма едни 20км  Crazy

# 340
  • Русе
Имаме сделка, фафли и бисквити има, сега и по едно Грено да ъредим и сме готови! bouquet

# 341
# 342
TopsyG cvete7575 Така като гледам и аз няма с кой да играя, иначе от години ми се е струвала интересна. Трябва на някоя средна точка да си направим Скрабъл среща  Joy Joy JoyИначе изключително бързо я доставиха, вчера звъннаха за данни, днес беше тук, а жената която звъннала казала след нова година, че ще дойде.

# 343
  • Под Слънцето
Може да Wink  В Комсет-а чакаха още  2 човечета да си ги вземат. В мейла ми от вчера пише,че трябва да ида на място в магазина. Обадих се, увериха ме ,че е там и отърчах.

Обаче.. от него ден , в който играх, има още една игра с непубликуван все още печеливш .. А за Нивеа нямам думи с техния "технически проблем" и вече станаха колко? 3 месеца...?

# 344
  • Монтана
Излезна ли са печелившите за миналата седмица на Фантастико. Получила съм имейл, че печеля чаши и са ми написали как трябва да ги получа. Лошото е че трябва да се взимат лично..

Общи условия

Активация на акаунт