Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 55

• 61 613
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
И при мен голяма суша.  Tired

# 661
Кулинарен конкурс, който изтича скоро.
http://www.az-jenata.bg/praznichna-trapeza-2016/

# 662
Няма как да се включа в кулинарния конкурс, защото няма време за събирйне на гласове за спечелвате на наградата. Инак много брагодаря.

# 663
Честито на новите печеливши от Фантастико!Майка ми има талон 5лв.,големия ми син лопатка и кърпа. Ако имам късмет, аз ще съм другата седмица  Wink

# 664
  • у нас
Излезли са печелившите на Essence. Аз не съм сред тях.

В играта на Фантастико колко пъти може да се играе?

# 665
Току-що пристигна и легълцето от Гурме, котарака абсолютно никакво внимание не му обърна, само го подуши и дотук. Сега лежи до мен, оставих го, за да се "опознаят". Знаех си аз, че ще стане така.

# 666
Пристигна ми играчката от Дормео, много е сладка и много ми хареса Simple Smile
Имаше и календар подарък, неочаквано  Crazy

# 667
Излезли са печелившите на Essence. Аз не съм сред тях.

В играта на Фантастико колко пъти може да се играе?
Регистрираш се веднъж и когато те изтеглят...ако...Втора регистрация със същите данни не става.

# 668
  • при късмета
Възглавницата от Дормео дойде, много е хубава ще видим на кого ще е удобна

# 669
  • у нас
Denyil,  bouquet

# 670
  • София
Току-що пристигна и легълцето от Гурме, котарака абсолютно никакво внимание не му обърна, само го подуши и дотук. Сега лежи до мен, оставих го, за да се "опознаят". Знаех си аз, че ще стане така.
Освен да те посъветвам да прочетеш какво си писала на Ивайло преди 2-3 дни. Wink Лягай в леглото!  Laughing

Видях си името в списъка за кърпа+чукче на Фантастико, но нямам имейл. Има ли друг без имейл? Много вероятно е да съм "изяла" някоя буква при регистрацията. Клавиатурата ми прави номера и уж всеки път проверявам написаното, но се случва и да не забележа грешките. Sad Ще преживея и без наградата, но ме е яд на себе си. Sad

Последна редакция: пт, 06 яну 2017, 15:34 от Тaня67

# 671
  • София
Освен да те посъветвам да прочетеш какво си писала на Ивайло преди 2-3 дни. Wink Лягай в леглото!  Laughing

Видях си името в списъка за кърпа+чукче на Фантастико, но не нямам имейл. Има ли друг без имейл? Много вероятно е да съм "изяла" някоя буква при регистрацията. Клавиатурата ми прави номера и уж всеки път проверявам написаното, но се случва и да не забележа грешките. Sad Ще преживея и без наградата, но ме е яд на себе си. Sad

А къде го има списъка?

# 672
Таня67 и аз съм с кърпа и чукче и още нямам мейл.

# 673
Таня, няма да се побера, иначе бих, много е мекичко и хубаво, дано котарака го хареса. Laughing

# 674
  • София
Таня67 и аз съм с кърпа и чукче и още нямам мейл.
Благодаря! Ще чакам!  Grinning

А къде го има списъка?
http://fantastiko.eu/newstore/winners.php   -  третият (предпоследен) период

Таня, няма да се побера, иначе бих, много е мекичко и хубаво, дано котарака го хареса. Laughing
При котката на Ивайло имаше ефект, нали?  Mr. Green  Wink  Наско изобщо не отразява драскалката. Ще видим като дойде леглото.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт