Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 55

• 61 612
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Аз може и да не съм го пробвала, но малката седи в момента на него и рисува, по-късно може и аз да го пробвам. Laughing Joy

Това е последната награда, която чакам, време е за нови такива. Whistling

# 676
Току-що пристигна и легълцето от Гурме, котарака абсолютно никакво внимание не му обърна, само го подуши и дотук. Сега лежи до мен, оставих го, за да се "опознаят". Знаех си аз, че ще стане така.
Освен да те посъветвам да прочетеш какво си писала на Ивайло преди 2-3 дни. Wink Лягай в леглото!  Laughing

Видях си името в списъка за кърпа+чукче на Фантастико, но не нямам имейл. Има ли друг без имейл? Много вероятно е да съм "изяла" някоя буква при регистрацията. Клавиатурата ми прави номера и уж всеки път проверявам написаното, но се случва и да не забележа грешките. Sad Ще преживея и без наградата, но ме е яд на себе си. Sad
Таня67, и мойте хора нямат мейл,явно има само списък засега ...заради преспите ще да е Wink

# 677
  • Под Слънцето
Наградите на Каменица ще ги разнасят тип топ. Не знам дали да се радвам. Знам само,че пак ще трябва  да звъня аз да си я търся, че нещо са ми несериозни  последните месеци..

# 678
Запис от мен с ваучер за 20 лева за бистро - пицария Вино Вино.

# 679
  • Под Слънцето
Някой може би ще се познае Simple Smile

# 680
# 681

Да, ама не. Здраве да е.

# 682
Няма ме, не съм изненадана. Laughing

# 683
  • София
Мен също ме няма, но не съм сигурна и на 100 % дали участвах, помня, че си го бях наумила,ама дали се регистрирах...  hahaha

# 684
  • Сандански
Фантастикото теглили и от предишни неспечелили да не ви казвам кооолко много чаши и други джунджурии  събрах  Shocked Shocked Shocked

# 685
Май и мен ме има във Фантастико няколко пъти ама да видя с кой мейл съм  Joy Joy Joy

# 686

Една съименничка е спечелила...тъкмо се зарадвах и видях, че не съм аз Grinning

# 687
# 688
И една литературно-кулинарна игра:
http://ivinela.bg/knigi/6-kniga-s-avtograf

# 689
Момичета, Чупа на 09-ти ли теглят печелившите?
Не мога да отворя сайта и няма как да видя.

Общи условия

Активация на акаунт