Януарски сладури на годинка 6

• 9 640
  • 265
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Здравейте момичета Hug!
Добре завърнали се на Джули и Божо!

Ели, да си жива, здрава и мнооооого обичана!

Мишката от два дни е болен за първи път от раждането му Sad- то не са температури, сополи, кашлици и прочие. За капак и кучешките му излизат и е голям ужас ooooh!. Тази сутрин за сефте се събуди нетемпературен, но за сметка на това почти неспа през нощта от сополи и кашлица...оплаках се Hug.

Снежка честито Ви зъбче!
Много целувки на дребосъците!

# 16
Momiceta
v FEITE imat r.d. ot 18h, zatowa ste sme w Патетата sled 16h
Патетата са на една пряка от Феите на ул. Русалийски проход.

saitowe s mesta za zabawlenie
http://www.deteto.info/pages/HIDDENFRAMES.HTML

Последна редакция: нд, 30 апр 2006, 13:25 от Eli cz

# 17
  • Варна
Добрютро:)!

Миа, ами че срешете го пък вие детето може ли рошаво да ходи Wink. Много е хубаво в Мелник Simple Smile. И ние се каним след София да го посетим.
Михаиловата болест май ще излезе алергичн ринит:(. През цялото боледуване сополите бяха бистри и не се сгъстиха, нямаше зачервено гърло и след първите десет капки Зиртек светна детето и му спря хремата. Та утре се отправяме към алерголог...пак.

Весел ден на всички!

# 18
Честит имен ден
на всички Боби, Борислави и Борисовци да са живи и здрави!

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Привет и от мен мацки 
Срещата снощи беше повече от прекрасна     Wink Grinning
Беше супер   много съм доволна      Mr. Green
Пресъхна избата на заведението, особенно буретата с бирата         Whistling Whistling
Голям смях, големи емоции  имаше  Party

Хайде  да се срещаме  Hug

Последна редакция: вт, 02 май 2006, 14:38 от Eli cz

# 19
Ели, честит рожден ден и от мен   bouquet Да си здрава и много щастлива!

Давайте предложения за срещи, че на мен времето ми в България много взе да намалява.

Ели и Джули, хайде да се срещнем с вас утре по квартално му? Някъде при ритуалната зала или ГУСВ, ако ви е удобно?  По кое време ходите на разходка?

Кате, дано да се открие бързо какво му е на Мишето и още по-бързо да се излекува   bouquet

# 20
Ели и Джули, хайде да се срещнем с вас утре по квартално му? Някъде при ритуалната зала или ГУСВ, ако ви е удобно?  По кое време ходите на разходка?
Удобно ми е
към 16ч сме навън, ако ви е рано ще ви изчакаме там някъде
Градинката при ритуалната зала ми е супер, ГУСВ незнам точно къде е  newsm78

# 21
http://snimka.bg/album.php?album_id=34280
малко да ви зарибя с снимки от ДЕКЕМВРИИСКАТА среща, където има много ЯНУАРЧЕТА  Wink Grinning

# 22
  • София
http://snimka.bg/album.php?album_id=34280
малко да ви зарибя с снимки от ДЕКЕМВРИИСКАТА среща, където има много ЯНУАРЧЕТА  Wink Grinning

Мда-а-а-а, чудничко изглеждате и мамите, и татковците, и бебоците.  smile3501

# 23
  • София
Страхотно сте си изкарали Grinning
Готини мами и сладки дечица, божеее колко са пораснали Grinning.

Ние с Виктор нещо се разсополивихме и покашляме. Дано всичко бързо приключи. И май не е нещо вирусно, защото аз всяка година по това време съм така, като почнат цъфтежите. Виктор май е като мен алергичен.

В неделя ще кръщаваме Виктор Grinning

# 24
  • Там някъде нейде !!!
А ние ще правим на 21.05 . Я кажи нещо какво се прави как се прави . Благодаря предварително АСА .

# 25
  • София
Отиваш в църквата където ще се кръщавате и те ти дават списък с нещата, които трябва да занесете. Кръсникът трябва да облече детето, в смисъл да му купи дрехи, хавлийка, обувки. Или пък всичко да направите по взаимна уговорка. Накрая отивате някъде с гостите да хапнете и пийнете, и това е Grinning

# 26
Eli, пусни ми някакъв  мобилен телефон на лични, ако можеш да ти кажа дали ще дойда към 16 пред ритуалната. Ние имаме излизане следобяд, но незнам точно до колко часа ще свършим.

На Снежи, на Аса и на семействата им хубаво изкарване на кръщането!

Ние пък в четвъртък ще правим прощъпулник на Алекс. дайте ми идеи за предмети, които се слагат  Praynig

# 27
Здравеите на всички.Хаиде и аз остарях newsm45. bdbaloniЧерпя всички ви  виртуално с едно голямо парче тортичка smile3510 и едно хубаво питие по ваш избор е може и повече за желаещите cheersХаиде да сме здрави и по-щастливи пък те годинките не можем да ги спрем нека си вървят.....

# 28
  • Sofia
walantana
Честит рожден ден!!! hbday

Бъди здрава, усмихната, щастлива и се радвай на всички хубави неща около теб!!!!!!!!!!!

Ние вече се завърнахме от ходенето при родителите ми - добре си починах, а те си се порадваха на внучката.

# 29
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Да прекараш един прекрасен ден! А цялата следваща година да ти е изпълнена с великолепни преживявания!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт