Януарски сладури на годинка 6

• 9 585
  • 265
  •   1
Отговори
# 195
Eli-st, желая ти лек път и много приятни емоции.

И аз съм се замислила за някакъв вариант за детето - ясла или гледачка, но не съм измислила още какво. Вече ми идва в повече седенето у дома.

# 196
Здравейте!
За яслите - мисля да не го давам,но детска градина - да,ще пусна на 2-3 места документи и ще видим къде ще приемат Фурията Mr. Green
Софийски мамки - на 17- ти срещичка се заформя....айде и ние в кюпа,а??? Mr. Green Mr. Green

Целувки

# 197
Да отидете на срещичката и после да пуснете снимки  Praynig. На последната среща и аз ходих и беше много готино. Искам паааак

# 198
Ха какво става тук? Никой не се е появил в темата ни. Може би сте заети с малките "терористи"  Laughing Шегувам се разбира се - те са нашите слънца. Или може би гледате мачовете. Аз нямам възможност да гледам, но пък и не съм запалена толкова.
Поздрави от нас  Hug

# 199
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВАНИЧКА   bouquet
ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЛЮБОВ И КЪСМЕТ

# 200
  • София
Честит Рожден Ден Иваничка!

Много здраве ти пожелавам, много щастие и любов!

# 201
  • Варна
Честит рожден ден и от мен!
Бъди здрава и обичана!

# 202
  • София
Честит Рожден Ден!!! Все повече щастливи мигове ти желая!

Лили, аз реших да ходя на среща. Ти ще взимаш ли Алекс, ако да и аз да взема моята маймуна.
Има ли други желаещи, че не ми се чете цялата тема?

# 203
Аз няма да съм в София  Sad, в петък заминаваме на изпити

# 204
Желая ти здраве, щастие и много любов!

# 205
Желая ти много усмивки и щастливи моменти   bouquet

Момичета като направите срещата нали няма да забравите и нас, които не можем да дойдем и ще разказвате как е минало?

Малко off LadyLiam не съм те забравила със снимките ще ти ги пусна скоро  Simple Smile

# 206
  • София
Здравейте!
Благодаря на всички за пожеланията  Hug
Аз вчера черпих с това:

и това:

съответно за големите и за малките....
(има още)
Катe, гледах ви снимките на морето, Мишо е много сладък  Heart Eyes а как само си играе с пясъка .... а не се ли опитва да го яде....

Софийски мамки - на 17- ти срещичка се заформя....айде и ние в кюпа,а??? Mr. Green :mrgreen
а къде е темата за срещата... newsm78

# 207
Честит рожден ден ИВАНИЧКА,на патерица.Много щастлива и обичана да си и само хубави мигове.

И ние не можем, да доидем имаме един ангажимент тогава,така че ще чакаме снимки,ах колко ги обичаме...весело да си прекарате всички които ще ходите на срещата.

Поздрави на всички и целувки.

# 208
Иваничке ти ли прави тези вкюсотии? На втората снимка какво е? А тортата как се прави?

# 209
  • София
Ами на втората е следобедната закуска на Влади Simple Smile бисквитена торта  Sunglasses
а рецептата е от тук вторият пост. А снимки има и на трета страница - долу.

Общи условия

Активация на акаунт