Януарски сладури на годинка 6

• 9 634
  • 265
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Мен пък нещо ме е налегнала носталгия и сега ще ви изненадам с нещо приятно

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=2942.0

# 241

Аса, браво на теб. Малко ме приземи. Преди 2 години с вълненията и очакванията за малкото създание - как ще бъде, какво ще е. А сега с оплакванията за това същото - не слуша, не спи, не яде и на гърнето не ще да седне  Laughing

# 242
  • Варна

Hug

Сега да ви се оплача от мене си Laughing. Вчера  хванах машинката на тате за подстригване и уж сложих най-големия ограничител, а Мишока е като будиски монах в главата ooooh!. Мъжа каза, че съм му окепазила детето с този първи номер hahaha. Като се събуди/щото като никога спи в 8.20/ще ви пусна снимки да/ми/се посмеете Sunglasses.

Ето го:

Последна редакция: ср, 21 юни 2006, 08:54 от Катюша

# 243
Кате, много е сладък Мишока  Grinning

# 244
  • Варна
Кате, много е сладък Мишока  Grinning

Мерси, мерси ooooh! Simple Smile! Както каза свекито- "коса е, не е акъл- ще порастне" Joy.

# 245
  • София
Aз пък се впечатлих, че е седял и е търпял машинката. Аз от седмица дебна, да кръцна бритона, че е все в очите, ама за сега неуспешно. А и на мене ми е симпатичен така - тъкмо цяло лято няма да имаш грижи в това отношрние, освен да му слагаш шапка.

Моето детенце, май се опитва да отказва адаптето, дето толкова го пиеше преди. Но ще видим, аз си и предлагам сутрин и вечер нищо че пийва само по 60-100гр., може пък да се отприщи в един момент.

# 246
  • Варна
Aз пък се впечатлих, че е седял и е търпял машинката. Аз от седмица дебна, да кръцна бритона, че е все в очите, ама за сега неуспешно. А и на мене ми е симпатичен така - тъкмо цяло лято няма да имаш грижи в това отношрние, освен да му слагаш шапка.

Не само седял, ами и почти заспал- изумява ме понякога Sunglasses. Но и машинката не бръмчи изобщо...

# 247
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Мерките от днешното теглене са - 11,300 кг. и 81 см.
Не съм разбрала, че сега няма ваксина и забравих да помоля да и види пишката за срастване. Според вас дали ще е късно след 15 дни да отида или утре да пращам майка?

# 248
  • Там някъде нейде !!!
Ех АСА къде ме върна бе момиче . Липсват ми тези моменти и се олавям , че се замислям все по-често за още едно бременеене . Ама той и моя все ми мрънка това за другото онова за другото , кога ще го почваме .  Thinking Thinking Thinking

# 249
Хихи, Кaте и аз ве4е виждам снимките  Grinning Браво, справила си се  Grinning

Аз не смея все още и карам с ножицата. Но малко ми трябва покрай тия жеги да ми прекипи  Laughing

# 250
  • София
Кате, Мишката е супер. За пръв път ли го постригваш? Всъщност как се пише постригвам или поДстригвам  newsm78, защото е пострижка, а не поДстрижка?

Аз за сега действам само с ножица, смея да твърдя, че го правя добре.

Ех АСА къде ме върна бе момиче .

А Снежето за МОМИЧЕ ще я черпя. Отдавна не си спомням кога е било това  Laughing

# 251
  • Там някъде нейде !!!
О благодаря , благодаря   bouquet . Ама ние сме си момиченца , що не . Онзи ден даже съм си мислила , че май скоро няма да порастна , и че дъщеря ми ме настигна по акъл  Hug . Даже си мисля , че ще ме и задмине . Та като споменах дъщеря си , та да споделя . Момичета каката е станала непоносима направо . Незнам пубертет ли я гони кво ли , но много се отговаря , не ме слуша прави си каквото иска и си знае . Направо се отчайвам вече нищо не я плаши ,а ме е страх да я напердаша за да не направи някоя глупост . Дайде ми някъкъв съвет какво да правя .

# 252
  • Варна
Мерсаж за покрепата, ама е като новобранец всъщност Joy!
Аз го постригвам/май е така правописа/ за сефте, но вече беше постригван преди две седмици от моята фризьорка Grinning. И тогава много слуша, но тя само му взе с ножицата къдриците и косата му парастна пак Crazy. И онзиден ми "прекипя" и... уж сложих най- големия номер, пък то...
Както и да е- няма да го мисля това лято Mr. Green.

# 253
Е смели сте вие. Аз не смея да припарвам до Мина с ножицата, ами та тя не ще да седи на едно място докато се храни та да не говорим ако реша да я постригвам. Скоро с една фризьорка се постарахме двете и резултата е на зиг - заг отзад  Laughing

# 254
...пък нашия тати не дава и дума да се издума за подстригване Confused...аз само бритона му взимам от време на време ...ама дали и аз да не го изненадам с прическа - скин хедс Mr. Green..Кате,.Мишанчо е сладур и с коса и без  Joy

Общи условия

Активация на акаунт