Бял списък на продуктите

• 314 409
  • 1 500
  •   1
Отговори
# 105
и аз съм фен на обезмаслител Меглио, но нещо не го намирам по магазините в последно време, посъветвайте ме къде да го търся, че ми е много трудно без него!

# 106
Олиото и оцетът на "Libra"

Почти всички продукти на "Maggi"

Почти всички продукти с марката "Aro" (произведени за "Метро")

Haтуралните сокове в кутии "Evita Light", също произведени за "Метро" - учудих се че са на такава примамлива цена и в същото време са пастьоризиран продукт без консерванти

# 107
С две ръце съм за ЛЮТЕНИЦА МАРКО-на Митак Стара Загора, едросмляна и с истински вкус, пише и че е без консерванти.

# 108
Доволна съм от:
кашкавал на фирма "Кутела" , пушен кашкавал на "Маджаров", сирене на "Маноле",
пуешко филе-вакуумирано на "Никас", свински бут и врат на "Хорека", пилешко месо на фирма "Градус", бабек на "Деликатес-2"
мини POP кексчета на турската фирма "Ети", олио "Бисер" и "Калиакра",
подправките на "Меркурий"-Габрово, червен пипер на "Биосет",
всички продукти на д-р Йоткер, цедено кисело мляко  на "Бор-Чвор"  Simple Smile

# 109
и аз съм фен на обезмаслител Меглио, но нещо не го намирам по магазините в последно време, посъветвайте ме къде да го търся, че ми е много трудно без него!
Миналата седмица пазарувах в Кауфланд-Дружба и имаше Меглио и аз съм на мнение, че е страхотен.
кремвирши - Леки,
сух шпек - Тандем,
кайма смес, телешка - Сами,
сирене - Меглер,
кисело мляко - Верея,
олио - Калиакра или Олинеза,
хляб пълнозърнест със семена - Мио,
кашкавал - Пършевица или на баба,
телешки салам - Народен

# 110
Има ли лютеница без модифицирано нишесте, оцветители и консерванти?

# 111
Сирене "Маджаров"  Peace Peace Peace Peace

# 112
Има ама срока и на годност след отварянето е 3 дни.
Аз поне съм срещала няколко вида.

# 113
Люба, може ли да кажеш марка или производител?

# 114
Ами по-назад в темата съм похвалила лютеницата на "Екоконс"-тя е и по-едро смляна,та се виждат парчетата чушка,домат,морковче......,но наистина,дори и в хладилник-ако постои повече побелява и прокисва.
Мисля,че и на "Булконс" Първомай имаха без пълнежи и консерванти,"Вега стар" също/препоръчвам всичките им консерви Peace/....сещам се и за една-пише Македонска на етикета-доста оранжева е на цвят,но е с повече моркови/има я и в пикантен вариант/,но в момента не мога да ти кажа точното име на производителя/макар,че досега търсих останал етикет по празните буркани,но явно съм ги отлепила при миенето/......но с повече четене м/у рафтовете-ще намериш Wink

# 115
Люба, благодаря много  Hug Аз чета, чета и почвам да се чудя дали са описали всичко - накрая вземам, което ми допадне и резултата е не дотам приятен вкус в устата и болки в корема! Поне с пет марки лютеница е така  Sad

# 116
  • Варна
С две ръце съм за ЛЮТЕНИЦА МАРКО-на Митак Стара Загора, едросмляна и с истински вкус, пише и че е без консерванти.

Да,наистина е много хубава,освен това е без нишесте.Затова е и  доста по-скъпа от останалите.

# 117
Детската лютеница "Олинезко" на "Олинеза" - със сигурност е без консерванти и оцветители, но за нишестета не съм сигурна.

Лютеницата с марка "Sola" - също детска, без консерванти и оцветители.

# 118
  • Пловдив
Кисело мляко, кашкавал, сирене и краве масло "Родопея", кашкавал "Триград". Peace

# 119
  • София-там нейде в западната част
месните продуктите на "Премиер"
доматено пюре "ЕКО" без консерванти е
лютеница "Малечко" без консерванти
прах за пране "Персил Сензитив"
сирене "Маджаров"
кисело мляко "Герма" "Бор Чвор" на една фирма са
друго не се сещам в момента ще допълвам  Peace

Общи условия

Активация на акаунт