Бял списък на продуктите

• 312 128
  • 1 500
  •   1
Отговори
# 90
  • София
 Сирене и кашкавал Ел Би
 Кисело мляко Верея и Елена
 Прясно мляко Верея
 Точени кори Сърбиянка
 лютеница Тодорка
 Пилета Дюк

# 91
Натурална слънчогледова тахан халва Търговище - за нас тя тръбва да е тук / без консерванти /. Между другото всичко от този район ми се струва че е по качествено/ Шумен, Разград , Търговище/

Mr. Green така е - да!
Мога да добавя кашкавал на Старс пак от Шумен Wink

# 92
сармички в консерва-пише- за купон Simple Smile
кашкавал Роса - страхотен вкус
лютеница - Олинеза - домашна

# 93
1. Последния път като си ходих в Бг(преди 3 месеца) ядох кисело мляко Боженци, наистина божествено на вкус Crazy, а имайте предвид, че аз не обичам кисело мляко по принцип
2. Вафли обикновени Лачита
3. Лютеница Олинеза традиционна, лютеница Еко нещо си с кимион - много ми харесва
4. Кренвирши Кен (синът ми нарича всичките колбаси  Кени Simple Smile)
5. Салата Пикантна и тиквички с кисело мляко на Била
6. Морени златни  Crazy
7. Кайма за принцеси Народна и Сами-М

# 94
За износ в Европейския съюз доколко това е свързанос качеството(не можах да реша кого да цитирам)

1. Свързано е с пари- разрешително за това. Ако продукта е без много добавки, себестойността му е по- скъпа, а това не носи големи печалби, които да позволяват тя да прояви лукса да кандидатства за износ. Това хипотетично.
2. Има продукти, които просто няма как да бъдат изнасяни поради трайността си- к. мляко или пр. мляко с трайност 10 дни, как би могло да бъде изнасяно независимо то качеството му? newsm78. Така че според мен правото на износ не винаги е критерий за добро качество Mr. Green

иначе...нямам какво да добавя в този списък...напротив той намалява за мен... Tired

# 95
  • София
Сирене "Силистра". Обожавам го.

# 96
  • под кривата круша
Кашкавал "Балкан" на Марджаров
Луканките, пак на Маджаров
Салам "Адмирал" на Чико /май/
Масло "Милрам"
Зехтин "Борхес"
Кисело мляко "Роса", прясно "Млечко"
Прах за пране и препарат за съдове "Апта"

# 97
  • Пловдив
краве масло "Родопея"
кисело мляко "Селско"
кисело мляко "Ханско"  Peace

# 98
  • София
Най- после се добрах до киселото мляко Боженци, досега не го намирах в София, но вчера го видях и си взех да го пробвам. Наистина е добро. Peace Много го хвалеха на доста места, явно е имало защо. smile3521

# 99
  • София
краве масло на Маджаров, има си вкус на истинско за разлика от останалите маргаринени масла
всичко на Тандем

# 100
  • На небето
кисело мляко Бор-Чвор, (ново е има вкус на истинско домашно мляко).
краве масло MILKER Butter (синьозелената опaкoвка). Има масленост 82% няма примеси с растителни мазнини.
кашкавал Мероне (в къщи др. не се признава, не е меко и не мирише, има вкус като домашния кашкавал).

# 101
Много полезна тема. Ще следя с интерес ,че ми писна от боклуци.
За темата да кажа
Луканка  и месни деликатеси на Бони и Маджаров, Кренвирши и шпеков салам само на Тандем Peace
Краве сирене на Млечен свят
Млечни продукти,като масло, извара - на Маджаров - въпреки, че си търся и по добри.
Кисело мляко - Пършевица, Бор Чвор
Прясно мляко - Верея.
Не твърдя ,че са най добрите - просто в момента пазарувам това и що годе съм доволна. Ще допълвам още.

# 102
Кисело мляко "Елси" на Бор-Чвор/наистина разкошно мляко.......с натурален вкус/,като няма от него взимаме "Кутела"
Сирене краве на Житница.Сирене,кашкавал,масло"Забърдо"
Лютеница"Еко конс"

# 103
доста субективно,
голяма част от изброените продукти (темата  е от 2006) не са това което бяха - Тандем, Родопея, Роса и т.н.

# 104
  • Пазарджик/Лондон
кренвирши-Кен
кисело мляко - Бор Чвор
кашкавал - Равногор

Общи условия

Активация на акаунт