Бял списък на продуктите

• 311 751
  • 1 500
  •   1
Отговори
# 1 410
  • София

Препоръчайте ми марка кафяв ориз, ползвала съм на Национал и на Хоуп, но не съм
възхитена.

Аз ползвам био кафяв ориз на марката Davert, харесва ми.

http://www.balevbiomarket.com/bio-kafqv-oriz-za-rizoto-arborio.html

Последна редакция: вт, 04 фев 2014, 11:39 от Иля

# 1 411
  • sofia
Прясното и кисело мляко на Билла. Много са добри!

# 1 412
  • България
Прясното е много зле, след като исках да направя извара за компрес, нищо не се получи и стана като гъсто нишесте.

# 1 413
  • София
............ги има в Т-маркет.А такъв със сигурност има в Пловдив, остава и корите да ги има.    Grinning
Има ги редовно- поне в нашия де!  Peace
сърбиянката и от мен един глас Peace
купувала съм ги от кауфланд т-маркет със сигурност.

# 1 414
  • Перник

И аз харесвам прясното. Киселото не съм пробвала.

# 1 415
Да похваля масло Мероне. Страхотно е! Случайно попаднах преди седмица на него. Вкуса е на истинско масло, твърдостта му също. Очарована съм и за сега само от него ще си купувам.

# 1 416
Краве сирене 'Елит' с една кравичка на опаковката!

# 1 417
  • Перник
Да похваля масло Мероне. Страхотно е! Случайно попаднах преди седмица на него. Вкуса е на истинско масло, твърдостта му също. Очарована съм и за сега само от него ще си купувам.

И кашкавалът им не е лош.

# 1 418
  • софия
 Peace
Краве сирене 'Елит' с една кравичка на опаковката!

# 1 419
Кисело мляко Земенея, манастирско овче мляко, прясно мляко БМК - тези харесваме най-много.

# 1 420
  • София
кашкавал Йовчев, не навсякъде го има обаче.Много е вкусен. За 13 лв получавам качество в пъти по-добро от кашкавала на Маджаров например.

# 1 421
И аз съм купувала козе и краве сирене и кашкавал Йовчев. Наистина са вкусни.

# 1 422
10 точки за Обезмаслител Meglio - използвам го за всичко (знам, че сигурно е много токсичен,но пък ми е от полза).Имам една блуза , тя е светло жълта,няколко пъти сестра ми я пуска с други цветни дрехи в пералнята (има този лош навик, въпреки че рядко тя я пуска, все пак се помни), та каква ли не стана, на зелени, на червени ивици, абе страшна работа, ама с Meglio и повече упорство от моя страна, става като нова Simple Smile
Пуешко филе "Орехите" (веднъж в Карфур попаднах на едно такова, което беше с марката на магазина, но произведено от "Орехите" , беше със същият вкус, но цената беше по-евтина и увито в стреч фолио, за жалост рядко попадам на него като ходя...). Искам да уточня, че всичко останало на тази фирма определено не ми допада, не разбирам защо държат тези високи цени, не отговарят на качеството..(иначе правят много хубави реклами,идейни)
Масло на "Житница" (Пловдивска мисля, че беше фирмата) - като домашно е , уникално и цената не е скъпа Simple Smile

# 1 423
  • Варна
Да похваля ябълков сок в кутия на земеделски производител Елена Милчева.
Вчера купихме за празника, много го харесахме, днес купих още 2 кутии.В карфур го има , другаде не бях виждала.
Искренно се надявам да е истински, вкусът наистина е на изцедени ябълки.

Знаете ли къде другаде мога да намеря този сок, освен в Карфур?
Опитах го - абсолютно се доближава до истинският, 100% чист ябълков сок!

# 1 424
В Кауфланд и Пикадили има 100% сок от ябълки в 3 - литрови кутии, като вината. Дали са на същия производител не знам, но са много добри.

Общи условия

Активация на акаунт