Бял списък на продуктите

• 311 779
  • 1 500
  •   1
Отговори
# 1 395
 Шоколада е бил разтопен и после замразен ,затова е станал такъв.

# 1 396
  • София
Шоколадите на Гайо са страхотни, поставила съм ги в белия списък съвсем заслужено.
Не са изобщо сухи, нито пък на трески, а имат вкус на истинско шоколадово изкушение.

# 1 397
  • София
То оставаше за 5лв да не са хубави. Но явно е факт, че някой не го е съхранявал като хората, държал го е на слънце най-вероятно.

# 1 398
Ще сложа тук пълнозърнестите кори на "Сърбиянка". Много ми харесаха, вече няколко пъти взимам от тях.

# 1 399
Ще сложа тук пълнозърнестите кори на "Сърбиянка". Много ми харесаха, вече няколко пъти взимам от тях.
А някой знае ли къде в Пловдив могат да се намерят?

# 1 400
Аз ги купувам от магазин "Фреш", не знам дали тази верига я има в Пловдив, но можете да проверите.

# 1 401
Аз ги купувам от магазин "Фреш", не знам дали тази верига я има в Пловдив, но можете да проверите.

Благодаря ти.     bouquet
Не намерих такъв магазин в Пловдив, но пък ми излезе, че ги има в Т-маркет.А такъв със сигурност има в Пловдив, остава и корите да ги има.    Grinning

# 1 402
  • Някъде на път....
............ги има в Т-маркет.А такъв със сигурност има в Пловдив, остава и корите да ги има.    Grinning
Има ги редовно- поне в нашия де!  Peace

# 1 403
  • Пловдив
............ги има в Т-маркет.А такъв със сигурност има в Пловдив, остава и корите да ги има.    Grinning
Има ги редовно- поне в нашия де!  Peace
Аз снощи не видях...

# 1 404
  • София
 Маслени бисквити SONDEY от Лидл - само масло, брашно, яйчен меланж и захар.

# 1 405
  • Пловдив
Кисело мляко на Родопа милк и Герзовица- уникални млека, това са наистина истинско кисело мляко. Маслото, топеното сирене ( уникално) пак на Родопа милк. Сиренето смес ( овче, краве и козе) на Герзовица също е много хубаво.

# 1 406
  • Пловдив
Кисело мляко на Родопа милк и Герзовица- уникални млека, това са наистина истинско кисело мляко. Маслото, топеното сирене ( уникално) пак на Родопа милк. Сиренето смес ( овче, краве и козе) на Герзовица също е много хубаво.
А къде ги намираш?В онзи м-н зад Четвъртък пазара ли?

# 1 407
  • Пловдив
А къде ги намираш?В онзи м-н зад Четвъртък пазара ли?

Да, от там ги взимам. На Родопа милк нещата идват във вторник и млякото бързо свършва.

# 1 408
Похвалвам изварата Олимпус в кофичките.

Много вкусна, въпреки, че е обезмаслена. Обикновено изварата в бомбички има кофти дъх и е твърде суха. Тази няма нищо общо, прилича на крема сирене и идеално може да го замести.

# 1 409
Някой виждал ли е някъде по магазините любимият ми мармалад на Хоуп-
http://www.hope-bg.com/index.php?pp=products&prodcat=9? Тук сме
го хвалили преди време. Също така дали сте виждали по магазините брашно
от сусам (или да го поръчвам от сайт)?
Препоръчайте ми марка кафяв ориз, ползвала съм на Национал и на Хоуп, но не съм
възхитена.

Общи условия

Активация на акаунт