Бял списък на продуктите

• 314 486
  • 1 500
  •   1
Отговори
# 150
  • София
шоколадов сладолед Марс с парченца шоколад в кутия Heart Eyes

# 151
Интересно...някои от нещата от белия списък ги има и в черния. Моля, не се доверявайте само на вкуса си - погледнете съставките, преди да препоръчате определен продукт.

# 152
  • под кривата круша
КФМ шунка Премиум-отдавна не бях яла шунка, която има вид и вкус на месо.

# 153
И аз харесвам повечето продукти на Маджаров и Родопея,освен това ми допада маслото от мандра в с. Жълтуша.
От захарните изделия-шоколади Ион,Милка без пълнежи,бисквитите Пападопулос и Д-р Джерард(листенцата).
От напитките-бира Туборг(стъкло),Михалковска вода,кафе Дау Егбъртс и един сок от арония.
За някои продукти като олио,рибни и пилешки продукти,локум,кори за баница,сметана,все още не мога да преценя кои са добри и кои не.Ще следя с интерес мненията ви

# 154
И аз съм доволна от пуешката шунка Толедо на КФМ. Харесва ми на вкус, не съм гледала Е-тата.

РЕДАКЦИЯ /5.04.2009/: Вече не съм на това мнение. Тогава, когато купих тази шунка, я ползвах за ролца по чешки, т.е. с пълнеж от руска салата. Да, вкусно беше, но после, когато я опитах без пълнеж, видях, че не е нищо особено. Дори ми се стори изкуствена. Но като се има предвид, че нито един колбас не се прави само от месо, а му се слагат различни добавки и соев протеин, понякога в такива количества, че месото не се усеща, то си е нормално...  Laughing

Последна редакция: нд, 05 апр 2009, 11:03 от dixi

# 155
  • София
Колбаси - Тандем
Кайма - Сами-М
Кашкавал - Пършевица
Олио и маргарин - Калиакра
Веро - Ехо
кисело мляко - Бор Чвор и Пършевица

# 156

Аз не съм съгласна с това, но това си е мое мнение. Каймата е бяла - все едно е правена само от сланини. На мен такова нещо не може да ми хареса.  Нито свинското, нито телешкото е бяло, така че може да си направим изводите. В интерес на истината досега не открих хубава кайма по магазините /или поне в нашия град/. Тук хвалите Тандем, но за съжаление такава не успях да открия в Монтана...  Sad

Редакция: От каймите, които съм опитвала, тази на Била е най-добре от всички и на цвят и на вкус, но последния път като купих от нея, каймата /понеже в тарелките я слагат на два пласта с хартия между тях/ от долната страна на всеки пласт беше потъмняла. Sad Не беше развалена и не миришеше, но доста се чудих дали да я сготвя.

Последна редакция: чт, 04 сеп 2008, 21:14 от dixi

# 157
кашкавал- ПЪРШЕВИЦА
мляко- ВЕРЕЯ
РАМА КРЕМ БОНЖУР
олио- КАЛИАКРА
масло- ПРЕЗИДЕНТ
мин. воба- БАНКЯ
МАГИ ФИКС МАЛКИ ТАЙНИ
дам. превръзки- ЛИБРЕС
прах за пране- ДАШ
омекотител- САНО
веро- ДАЛИ
паста за зъби- ЛАКАЛУТ
козметика- ЮСЕРИН

# 158
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
кисело мляко - Ханско
кайма - предимно мляна в Била, ако нямам възможност, на Тандем
колбаси - на Тандем или КФМ
прясно мляко - Елена
кашкавал - Елена
маргарин - обикновен Калиакра, въпреки че не съм привърженик, но съпругът ми го предпочита
олио - Клас

# 159
  • Sofia
1. кисело млако Култура и Бор Чвор
2. прах за пране Clever
3. интимен гел Лактацид
4. сирене Маджаров
5. десерт Република
6. минерална вода Банкя
7. препарати Медикс
8. цедено мляко Роса

# 160
  • Пловдив
Кисело мляко - Елена
Минерална вода -Банкя и Михалково
Бира-Шуменско и Туборг
Паста за зъби-Smokers
Сами М-хапки
Луканка-Маджаров
Кашкавал-Равдин
Прах за пране Tide
Препарат за измиване на съдове Фея
Доместос , Пронто, Фрог и почти всички препарати на Медикс

Последна редакция: пн, 22 сеп 2008, 13:15 от rrhh

# 161
Кисели краставички (бейби) Оберон
Топено сирене Philadelphia
Пресно мляко Meglle
Кисело мляко Danone
Domestos

За тези неща се сещам в момента.  Mr. Green

# 162
Интересно...някои от нещата от белия списък ги има и в черния. Моля, не се доверявайте само на вкуса си - погледнете съставките, преди да препоръчате определен продукт.

Подкрепям абсолютно!
МАЛЕ, МАЛЕ, МАЛЕ - или ПиАРи на производители се борят по тия черно/бели теми, или мамите съвсем са загубили ориентир кое е качествено и кое не е. Нормално де, то 25 годишните как да отличат сегашните полуфабрикати и подобрени хидрогенерати от рекламите от истинските неща? Сбъркахме си децата, сбъркахме си храната

# 163
кисело мляко на баба
маргарин калиакра
продуктите на тандем

# 164
  • вече в прегръдките на любимия, и само там

Подкрепям абсолютно!
МАЛЕ, МАЛЕ, МАЛЕ - или ПиАРи на производители се борят по тия черно/бели теми, или мамите съвсем са загубили ориентир кое е качествено и кое не е. Нормално де, то 25 годишните как да отличат сегашните полуфабрикати и подобрени хидрогенерати от рекламите от истинските неща? Сбъркахме си децата, сбъркахме си храната

да, май темата почна да заприличва на Какво обичам да купвам и да ядем у дома, а не кое е полезно

Общи условия

Активация на акаунт