Бял списък на продуктите

• 314 532
  • 1 500
  •   1
Отговори
# 165
  • Лондон
колбаси - на Тандем или КФМ

[/quote

ЕЕЕЕЕЕЕЕ щом колбасите на КФМ са в белия списък ,спирам да го чета.

# 166
  • Някъде на път....
Че то колбаси изобщо може ли да са в бял списък.............  newsm78

# 167
  • Пазарджик/Лондон
Че то колбаси изобщо може ли да са в бял списък.............  newsm78

Или пък маргарин Sick.

# 168
  • Stuck in a moment
Колбаси почти не купуваме вече,особено откакто четох разни гадости в черния списък.
Иначе в къщи сме доволни от "Шуменско" и да кажа защо,за да не помисли някой за ПР акции Naughty
Защото като пийна въобще не ми удря на спирт както много други бири на пазара и ми мирише приятно.
Доволна съм и от кашкавал "Домлян",защото не е безобразно кисел и не ми се разлива навсякъде като си го правим на филии на скара.
И...от толкова сирена все се чудя как може да са толкова невъобразимо солени...Един път попаднах на сирене "Белица" и оттогава все него купувам-не е толкова солено и е вкусно,вече как е правено ,какво има вътре - не мога да знам,просто наистина харесах вкуса.

# 169
кашкавал - на баба(не знам ама много ми хареса - твърд и вкусен)
кренвирши - на брадърс комерс
шпек - Бургас на КФМ

# 170
  • гр. Пловдив
Ето няколко продукта и от мен, които никога не са ме разочаровали с качеството и вкуса си.
1. Кренвирши Рони
2. Бланширани картофки Роял Потейтос
3. Кашкавал Домлян
4. Сирене Лакрима
Ако се сетя още нещо ще добавя.  Peace

# 171

И...от толкова сирена все се чудя как може да са толкова невъобразимо солени...Един път попаднах на сирене "Белица" и оттогава все него купувам-не е толкова солено и е вкусно,вече как е правено ,какво има вътре - не мога да знам,просто наистина харесах вкуса.
    Аз все не мога да попадна на истински добро сирене.Или трябва да гледам по щандове за луксозните стоки? newsm78
    Всичко ,което се продава по супермаркетите е толкова кисело и размекнало,ужас.....
    За сиренето Белица не съм чувала......,но ще проверя. Simple Smile

# 172
  • София
Аз съм доволна от сирене Дея и сирене Хадад. Peace

# 173
Кисело мляко- Верея-2,9%
Прясно мляко -Фибела,Верея
Кашкавал -Маджаров
Лютеница- Марко,на митак Ст,Загора/само ,че при нас се намира много трудно,някой ако е виждал из Варна моля да сподели.Преди имаше само в Пикадили,от известно време и там я няма:(/

# 174
добро узряло сирене е на Родопея в метални кутии (като от адаптирано мляко), но от дъжд на вятър го има в ХИТ, но и цената му е подобаваща

# 175
  • София
Ех момичета, за съжаление много рядко мога да пиша във форума, но пък често ви чета.
Та по въпроса за продуктите:
кисело мляко на БОР ЧВОР Laughing
замразените зеленчуци на бондюел
прясно мляко БББ

# 176
В този списък с удоволствие ще напиша продуктите на "Арома". Била съм в прозводството на паста за зъби и боя за коса. Много е чисто и комфортно. А смятам, че това е високо определящ фактор. Simple Smile е...специално за боята за коса е малко относително, но пастата им за зъби е хубава Simple Smile

# 177
  • София
В този списък с удоволствие ще напиша продуктите на "Арома". Била съм в прозводството на паста за зъби и боя за коса. Много е чисто и комфортно. А смятам, че това е високо определящ фактор. Simple Smile е...специално за боята за коса е малко относително, но пастата им за зъби е хубава Simple Smile

аз също съм много доволна от боята за коса, в пъти по-добра е според мен от много "марки".

# 178
Шпеков салам "Бургас" на Маджаров,сирене и кисело мляко на мандра Шиварово Руенска община

# 179
Сирене - Апетина
Кашкавал - Пършевица
Мляко - Верея

За сега това се сещам  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт