Бял списък на продуктите

• 314 748
  • 1 500
  •   1
Отговори
# 420
Clever-а на Билла. Много общо го казах, но каквото съм взела с тази марка - не съм му се мръщила. Най-любимите ми са сок Мултивитамин (произвежда се от Филикон) и консерви зеленчуци (произвеждат се от Бондюел).

Ако не се лъжа, преди година в замразен зелен фасул на тази марка беше намерен татул (даваха го и по новините).

# 421
  • Sofia
Clever-а на Билла. Много общо го казах, но каквото съм взела с тази марка - не съм му се мръщила. Най-любимите ми са сок Мултивитамин (произвежда се от Филикон) и консерви зеленчуци (произвеждат се от Бондюел).

Clever купувам лозови сърми в сутия - много добри, прах за пране - чудесен за цената си, салфетки, топени сирена, веро, памук, луканка - без оплаквания.

# 422
  • София

Clever купувам лозови сърми в сутия - много добри, прах за пране - чудесен за цената си, салфетки, топени сирена, веро, памук, луканка - без оплаквания.
Да допълня, киселото мляко,шоколадите и брашното Clever.

# 423
  • София
бира Радебергер Peace

# 424
Купувам замразено шкембе от Метро, пакета е около 8 лв, обаче не помня марката. Embarassed
Сварено, изчистено, много хубаво. Peace

# 425
C
Течен препарат за пране ползвали ли сте на Clever ?

# 426
Да споделя,купих кисело мляко на Карабунар-превъзходно и вчера опитах и овчето им сирене-мноого вкусен,забравен вкус,препоръчвам го Peace

# 427
  • София
Да споделя,купих кисело мляко на Карабунар-превъзходно и вчера опитах и овчето им сирене-мноого вкусен,забравен вкус,препоръчвам го Peace

Скоро си заквасих прясно мляко с кисело мляко Карабунар - наистина се получи страхотно кисело мляко, гъсто, сметанено, страшно вкусно!

# 428
  • В лудницата на 2-рия етаж.
От коя верига го купувате това мляко?

# 429
Аз го купувам от квартален супермаркет в Младост 3,казва се "ДАР".

# 430
  • София
От някоколко месеца купувам само краве сирене Опицвет и все още не са го развалили Peace

# 431
Тези дни купих да пробвам краве сирене Пършевица, да ви кажа никак не е лошо.

# 432
  • На ръба..
Майонеза - Олинеза
Лютеница - Тодорка /всички видове/
Маргарин - Томи
Кисело мляко - Мизия

# 433
В маргарина няма нищо полезно - истинска отрова за организма...

# 434
  • На ръба..
Вярвам, но пък ние го позлваме само за сандвичи на скара като основа.

Общи условия

Активация на акаунт