Бял списък на продуктите

• 314 750
  • 1 500
  •   1
Отговори
# 405
Боб и Ориз- Крина
Прясно и кисело мляко- Горна Малина
Лютеница- Дерони
Хляб- Мио органик
Тези винаги само тях купувам и качеството е на ниво!

# 406
  • София
Спагети "Barilla"
майонеза "Олинеза" и "Краси-Пловдив"
Луканка "Орехите" ако не бъркам името,имаха представяне в един от хипермаркетите,взех да я пробвам и съм доволна.
паниран пилешки  шницел на Сами-М
кайма "Бони"-Ловеч 50/50 свинско с телешко.Наистина е кайма,останалата имам чувството ,че е наблъскана със сланина и соя.
Като се сетя  ще добавям

# 407
Лютеница "Marco"- най-хубавата лютеница която съм яла Crazy
Луканка и суджук "Орехите"- за сега са страхотни Peace
Сирене "Маджаров"

# 408
  • София
Цитат
Сирене "Маджаров"
Да,но излишно скъпо.Имам чувството,че преди време данданията за растителните масла в млечните продукти беше с главното участие на Зоров(Пършевицата) и Маджаров.
След като въведоха това изискване за състава,което приветствам,незнайно по какви причини и на двете фирми цените им скочиха с около 2-3 лв.нагоре за кашкавал и сирене Thinking
Ама хайде да не бъда толкова подозрителна Mr. Green

# 409
Сирене "Маджаров" - скъпо е наистина, ама то не може и да е качествено и да е евтино.
Двете неща в комбинация просто не се получават в България  Laughing

# 410
  • Sofia
след случката с редица пресни млека, които на втория ден се развалят днес си купих сухо мляко Bella Holandesa и вкуса му е много по-добър от този на пресните млека.

# 411
Кое му е полезното на сухото мляко?

# 412
  • Sofia
никъде не написах, че е полезно, но едва ли е по-вредно от това, което се продава за прясно мляко, а очевидно не е.

# 413
след случката с редица пресни млека, които на втория ден се развалят днес си купих сухо мляко Bella Holandesa и вкуса му е много по-добър от този на пресните млека.

ти по вкуса ли съдиш за полезността/качеството на даден хранителен продукт? в голяма заблуда си.

# 414
Вие пък ако си мислите, че в млеката няма сухо мляко сте в жестока заблуда

# 415
Вие пък ако си мислите, че в млеката няма сухо мляко сте в жестока заблуда

естествено, че има. и много други неща има. не става въпрос за това .
аз имах единствено предвид, че добрият вкус Далеч не е гаранция за качество и здравословност, това е.

# 416
А интересно другата информация в темата на базата на какво е, ако не на вкусови качества...Единици са тези, които имат различна от вкусовата информация за даден хранителен продукт  Peace

# 417
Хлябът Мио Органик наистина е много вкусен!
Както и един друг, беличък,със мак и шарен етикет,не помня на коя фирма е,но ако го видите някъде- вкусен е!
Относно сиренето, трябва да призная, че купуваме сирене от кварталния магазин, 7лв килограма,което е съмнително евтино, но сиренето е супер вкусно- точно вкусът на моето детство е  Laughing

# 418
А интересно другата информация в темата на базата на какво е, ако не на вкусови качества...Единици са тези, които имат различна от вкусовата информация за даден хранителен продукт  Peace

ами да така е, прави ми впечатление също, че масово само месо/колбаси, сирене, кашкавал и мляко се коментират.
и хляб.

то ако ще номинираме само по вкусови качества, дайте и алкохол и цигари и какво ли не сложим в този така наречен "бял списък на продуктите"

# 419
  • София
Clever-а на Билла. Много общо го казах, но каквото съм взела с тази марка - не съм му се мръщила. Най-любимите ми са сок Мултивитамин (произвежда се от Филикон) и консерви зеленчуци (произвеждат се от Бондюел).

Общи условия

Активация на акаунт