Бял списък на продуктите

• 314 781
  • 1 500
  •   1
Отговори
# 390
ние също купуваме млечните и месните продукти на Маджаров.смея да твърдя,че засега са най-добрите Peace.
Peace

# 391
Опитахме сушеница и луканка"Орехите". Определено ни харесаха.

# 392
  • София
Опитахме сушеница и луканка"Орехите". Определено ни харесаха.
Луканката е най-добрата на пазара в момента, това е личното ми мнение. Дано не я развалят понатам  Rolling Eyes

# 393
  • София
Сирене Елена и Леново.За съжаление второто го намирам само в Кауфланд.

# 394
 Peaceпродуктите на тандем

# 395
  • до една звездичка
Peaceпродуктите на тандем
Оооо, да! Peace

# 396
  • София
Точно исках да запиша шунката на Тандем, която е в опаковка като саламче. Много е хубава.  Grinning

# 397
  • Пловдив
Да кажа и аз за сирената, които намирам в Пловдив. Преди бях очарована от Филипополис, но, за съжаление, всеки път е с различно качество. По-често е добро, обаче. Харесват ми и две сирена, макар и не много скъпи- Елена и Ралица - и за двете пише 100% мляко, дано е така.

# 398
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Щом сме на вълна сирена, да споделя - от години купувам само сирене "Добрич". От тенекия е, продават го в кварталните магазини и е нормално узряло. Преди години ми го препоръча познат, който изнася млечни продукти за чужбина. Все още поддържат качеството му.

# 399
За първи път си купих вакумирано пакетче сирене Маджаров и съм много доволна,твърдо,маслено,хубаво сирене Peace

# 400
От сирената купувам Белица и много ми харесва.

Какво ви е мнението за сирене Роса? Пише 100% мляко.

# 401
Doro, aз от росата се отказах, партида с партида не си приличат.. Едното добре узряло, другото мекоооо #Crazy

# 402
Коте, благодаря ти.  bouquet

Аз съм се ориентирала към сирене Белица, но в някой магазини го няма и си търся друга алтернатива.

# 403
купувам от Пикадили - Добрич Екстра, другото, което ми харесва е Филипополис от Метро..
Сега взех да пробваме Лактея, нея я има навсякъде

# 404
Благодаря за отговора, ще ги пробвам и тях.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт