Бял списък на продуктите

• 314 784
  • 1 500
  •   1
Отговори
# 375
кисело мляко Елена  краве масло Вълчев  сирене Дунавия    chef

# 376
  • out of space
И вкъщи се купува само кисело мляко Елена- зеленото  Peace

# 377
  • Бургас
И вкъщи се купува само кисело мляко Елена- зеленото  Peace

и аз нямам забележки от това кисело мляко както и от месни колбаси на "Маджаров".

# 378
  • София - Варна - Бургас
Охладена Девинска пъстърва! В момента хапваммм...Ммъъ!

# 379
Колбасите и млечните произведдения на Маджаров ,подправки на Котани ,паста Миско .

# 380
  • Прекрасна ВАРНА
ние също купуваме млечните и месните продукти на Маджаров.смея да твърдя,че засега са най-добрите Peace.

# 381
  • София
ние също купуваме млечните и месните продукти на Маджаров.смея да твърдя,че засега са най-добрите Peace.

Да, и ние. Другата марка, на която се доверявам е Хаджийски, кашкавалът им е страхотен.

# 382
Да похваля кашкавалът на Арачиеви. Случайно го открих и вече година от него си купувам. Не са го развалили.

# 383
  • София

Да, и ние. Другата марка, на която се доверявам е Хаджийски, кашкавалът им е страхотен.

Още един глас за кашкавала на Хаджийски. Много е вкусен.

# 384
ако ни плаштаха за реклама,сигурно штяхме да забогатеем.тия производители трябва да се гордеят за безплатната реклама която им правим. cook cook  food010 beer3  party023
"Доброто само се хвали "  Peace

# 385
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Кюфтенцата и наденицата на фирма "Лиани", имат магазин в Горубляне и са много пресни, не "изчезват" при пържене и печене, което ми говори че имат месо, не само сланина и добавки.

# 386
И аз да се включа:

брашно на Симид
олио Калиакра
кисело(все още 450 гр.) и прясно мляко Маркели
масло Здравец
гръцка калиева сол
ябълков оцет Веда
червен пипер на Биосет

определено - Веда ябълков оцет и червен пипер на Биосет както и качамакът им и зърнената серия  Peace
Кроасани 22 карата  Joy колкото и смешно да ви се стори  Embarassed

# 387
Пълнозърнест хляб "Бонус". Съдя по това, че моят котарак, който изобщо не яде никакъв друг хляб, направо си умира за "Бонус". Животните като че ли усещат най-добре изкуствените неща.

Peace

# 388
Е, по тази логика- магаретата ядат лукчета, даже с обвивката, кучетата ядат пилешки главички и крачета...както и кучешки гранулки Ммм, вкусно и полезно !  Mr. Green

# 389
  • София
Е, по тази логика- магаретата ядат лукчета, даже с обвивката, кучетата ядат пилешки главички и крачета...както и кучешки гранулки Ммм, вкусно и полезно !  Mr. Green

Ама не всички. На баща ми кучката не яде кучешки гранулки, даже и главички и крачета не яде - само филе и бутче. А сутрин препечена филийка с масло  Mr. Green А от кренвиршите яде само на Тандем, от шпековите салами само на Маджаров. Та определено гледам тя какво яде и купувам такова  Wink

Общи условия

Активация на акаунт