Бял списък на продуктите

• 314 828
  • 1 500
  •   1
Отговори
# 360
Аз пък днес открих Боженци във Фантастико и съм много  доволна. Тук го хвалеха и на мен м ихареса много.Дано и сирене заредят

# 361
  • Countryside
Киселото мляко Боженци е много вкусно, но се прави И от сухо мляко и аз спрях да го купувам, след като чинно изчетох етикета  Confused

# 362
  • Пловдив
Много е хубаво и новото мляко на "Верея" - Екстра, с повече лактобацилус булгарикус.
Вкисва бързо в хладилник, пробвах го за закваска - става, не съдържа сухо мляко /поне така пише/.  Wink

Само дето е много малко в опаковка: 300 гр.  Mr. Green

# 363
Продуктите на "Маджаров" не са лоши.

# 364
Наистина на Маджаров са добри продуктите - напоследък сирене и салам купуваме на тази марка и нямаме забележки.

# 365
Много съм доволна от:
кисело и прясно мляко Верея
продуктите на "Кен"
кашкавал Кукери

# 366
За пръв път чувам за кашкавал "Кукери", може ли по-вече информация?

# 367
За пръв път чувам за кашкавал "Кукери", може ли по-вече информация?
Ето как изглежда - http://www.zagora2000.bg/kashkaval-stara-zagora.html
Но,не е това което беше,аз бих го сложила в черния списък.

# 368
Сирене и кашкавал "Лакрима"
Със сигурност не използват растителни мазнини или поне не използваха докато бях за кратко на работа при тях.

# 369
Всички пилешки продукти на Джиев - много са добри.
Дай повече инфо newsm78за първи път го чувам.
http://www.djiev.com/  Peace
Аз също съм много доволна от продуктите им. За съжаление нямат магазин, който да ми е удобен за пазаруване и взимам само, като имам път натам.
Гелева,благодаря ти за информацията Hug
Лошото е ,че имат фирмени магазини само в София Confused

Наистина са им супер продуктите Simple Smile Какви опашки се вият за яйза в магазна в Лозенец..Вчера пак си купихме оттам разни неща, каймата (2 и нещо за половинка) е супер, нямам идея защо е на такава цена, но нищо от това, което съм купила не се смалява с 1/3 след готвене, както други продукти.Въобще съм много доволна Simple Smile

А Боженци преди да почнат да го разпостраняват навсякъде, нямаше сухо мляко  Confused
Иначе ми беше любимото мляко, а и донесено с много любов в хладилника на автобуса от Търново  Laughing Laughing

# 370
Да похваля сиренето Филипополис, купувам го от Метро
Сега в момента си ям една Виталия на Верея плодове с мюсли - също ми харесва

# 371
Аз също искам да опитам Виталия,но не мога да я открия все още по магазините newsm78

# 372
Да похваля сиренето Филипополис, купувам го от Метро
Сега в момента си ям една Виталия на Верея плодове с мюсли - също ми харесва

Още един глас за сиренето Филипополис Peace. Само ме е страх да не го развалят..........

# 373
Сиренето Лакрима наистина е много хубаво, има вкус на истинското от едно време. Какво има вътре обаче няма как да знам.

# 374
  • Най-зеленият остров
Един глас и от мен за кашкавал Лакрима и месни колбаси на "Маджаров".

Общи условия

Активация на акаунт