Бял списък на продуктите

• 314 718
  • 1 500
  •   1
Отговори
# 480
колбасите на КФМ, месо от Тандем.

# 481
Обожавам маслини каламон. Отскоро почнах да ям и сирене Пършевица, засега много ми харесва, незнам кога ще го развалят и това сирене. Все така се получава, тъкмо харесам някой продукт и след известно време го развалят.

# 482

Тези продукти на Джиев къде се намират (в Била например има ли ги)? Не мога да попадна на наистина хубава кайма.

http://www.djiev.com/shops.htm
Аз купувам от лозенец, зад римската стена е,  не знам от кой квартал си, но все някой магазин ще има близо до вас Simple Smile
Иначе скоро влязох в един друг магазин на бул.Христо Смирненски, до трамвайната спирка има месарница, която трайно отбягвам от вече 10години, престраших се да вляза- страхотно им е месото!  Heart Eyes

Честно казано не знам какво и харесвате на каймата на  Била, по-изкуствена кайма едва ли има- купуваш си една тарелка, която след обработка губи в най-добрия случай 30% от масата си, цветът и дори подсказва колко е кайма, а цената- ами тази която купувам е около 3лв за половинка, а другата, която ми я правят пред очите от месо, което аз съм избрала- повече от 4лв не ми е излизала.

# 483
  • София

Тези продукти на Джиев къде се намират (в Била например има ли ги)? Не мога да попадна на наистина хубава кайма.

http://www.djiev.com/shops.htm
Аз купувам от лозенец, зад римската стена е,  не знам от кой квартал си, но все някой магазин ще има близо до вас Simple Smile
Иначе скоро влязох в един друг магазин на бул.Христо Смирненски, до трамвайната спирка има месарница, която трайно отбягвам от вече 10години, престраших се да вляза- страхотно им е месото!  Heart Eyes

Честно казано не знам какво и харесвате на каймата на  Била, по-изкуствена кайма едва ли има- купуваш си една тарелка, която след обработка губи в най-добрия случай 30% от масата си, цветът и дори подсказва колко е кайма, а цената- ами тази която купувам е около 3лв за половинка, а другата, която ми я правят пред очите от месо, което аз съм избрала- повече от 4лв не ми е излизала.

Много благодаря! Има в квартала.
На същото мнение съм за каймата на Била, изобщо не ми харесва.

# 484
  • France
Кашкавал "Свети Илия": на вкyс е почти като домашния, за пица е перфектен. Разбрах за този продyкт от приятели, които независимо един от дрyг го кyпyват.

# 485
За кайма - аз най-харесвам Тандем. Веднъж си купих месо и помолих да ми го смелят, обаче не ми харесаха кюфтетата, които станаха - имаха ми странен вкус.

# 486
Кашкавал "Свети Илия": на вкyс е почти като домашния, за пица е перфектен. Разбрах за този продyкт от приятели, които независимо един от дрyг го кyпyват.
Аз го похвалих Свети Илия 20 страници по-напред, но в момента е просто ужасен - от месец-месец и половина. Поне в региона качествата му е влошено - има вкус на горчив хляб, но преди беше убиец!

# 487
  • Варна
Майчета, кажете марка пълнозърнест хляб, за който сте сигурни че не е оцветен...  Praynig
На тези, които взимам, няма Е-та, но всички са с "подобрители" / Thinking/.

# 488
И аз не съм виждала хляб без подобрители. Без оцветители и консерванти има. "100 зърна", например. Вкусен е. Но има подобрители. И  се разпада лесно.
Прави ми впечатление, че свинските пържолки в "Била" са много по-добри от тези във "Фантастико", "Дар" и "Метро". Ние сме месоядно семейство и доста пробваме. Чудя се защо е толкова голяма разликата?! Не говоря за овкусени. Ние си ги приготвяме - по един и същи начин. А иначе любимите ми стоки са в "Елемаг", но той не случайно си е скъп.

# 489
  • София
Майчета, кажете марка пълнозърнест хляб, за който сте сигурни че не е оцветен...  Praynig
На тези, които взимам, няма Е-та, но всички са с "подобрители" / Thinking/.

Най-хубавият хляб е домашно приготвеният. Не купувам от години, а си меся в къщи.  Simple Smile  Иначе познати са доволни от този   хляб, но виждам, че си от Варна и няма да ти свърши работа. Rolling Eyes

# 490
  • Варна
Отдавна се каня да се включа и да похваля каймата на Билла, но виждам, че има недоволни от качеството и . Не знам, може би е до магазин. Аз купувам телешка и смес, тук във Варна е хубава, не се стопява, не оцветява ястията и не е мазна. Доволна съм също от суровите кюфтета, не слагат лук в каймата, за мен това е плюс.

# 491
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Аз пък прочетох от тук похвали за каймата на Билла и веднага я пробвах. Много ни хареса. Взех смес, взех и само телешка кайма. Хареса ми надписът "без консерванти, без оцветители" и прочее химикали. Действително не се стопи, не оцвети.
Благодаря на тези, които ми я препоръчаха.  Hug

# 492
  • Варна
Забравих да спомена и суровите меса, винаги са пресни, явно и от млади животни, сваряват се бързо и са много крехки ( визирам телешко и свинско). Купувам от тях без притеснения.

# 493
  • Pb
.... суровите меса .......сваряват се бързо и са много крехки ( визирам телешко и свинско)...

Има си начини месото да се окрехкоти, науката и на това му е намерила цаката - шприцова се разтвор с ...химикали и готово - клиента предоволен от крехкото месце, а производителя на далавера.

По отношение на хляба - без подобрители - само домашният.

# 494
  • Варна
Може и така да е, макар че съм работила в сферата и имам поглед, т.е. мога да различа шприцнатото месо от необработеното такова. Но по-добре такова месо, отколкото нешприцнато, от старо и миризливо животно (каквото ми се случи неотдавна, свинско месо от Метро).

Общи условия

Активация на акаунт