Бял списък на продуктите

• 314 743
  • 1 500
  •   1
Отговори
# 465
А да сте чували нещо за полуфабрикатите на Мис Каприз (в частност лазанята)? Засега доста съм купувала и съм нямала неприятни изненади, но като знам колко държат на обслужването в заведенията си, и силно се надявам качеството на продуктите им да не е такова Simple Smile.

Пица съм купувала и няма да повторя.

# 466
А да сте чували нещо за полуфабрикатите на Мис Каприз (в частност лазанята)? Засега доста съм купувала и съм нямала неприятни изненади, но като знам колко държат на обслужването в заведенията си, и силно се надявам качеството на продуктите им да не е такова Simple Smile.

Аз също не харесах пиците им. Друго не съм опитвала.

# 467
  • София
замразените бутер банички на Белла:
пробвах със сирене,вити пак със сирене Grinning и с крем ванилия.Страхотни са Peaceи стават много бързо.
В Метро са в разфасовки от 2кг.

# 468
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Като стана дума за замразени банички, да похваля баниците Царица - купувам и със сирене, и с тиква и много ги харесваме. Вкусни, миришат на масълце.

# 469
Да се включа и аз за нещо замразено - Пен Дор са пуснали едни замразени питки (като в Билла) и багетки. Изкарват се да постоят 5-15 мин. на стайна температура и после за 6 мин. се пекат на 230 градуса. Ясно ми е, че са супер изкуствени, но са много вкусни и така вече не хвърляме хляб. И цената си я бива - 16 малки питки за 1.80 в Метро  Simple Smile.

# 470
Възможно е да е обсъждано по-напред, темата е дълга. Напоследък купувам доста от "Джиев" - пилета, пилешко-свинска - /60%-40%/ кайма, дори колбаси. Имат слава, че пилетата им са гледани по-добре, с по-малко хормони и антибиотици, не смея да кажа "никакви". Имате ли мнение дали това е така, някой има ли конкретна информация от първа ръка? Зачестих покупката на пилета, а преди почти бях спряла. Наистина пилето им ми се струва по-вкусно, свинската им шунка има вкус на тази от детството ни, колбасите им са вкусни, по принцип не купувам никакви, но все пак може така да ми се струва, поради голямото ми желание да е вярно. Tired Преди изхвърлях бульона, в който е варено пилето, защото там отиват най-вредните неща, вече го ползвам. Чудя се дали не се предоверявам и дали не греша. Още повече, че ги препоръчвам на приятели.

# 471
1. кисело млако Култура и Бор Чвор
2. прах за пране Clever
3. интимен гел Лактацид
4. сирене Маджаров
5. десерт Република
6. минерална вода Банкя
7. препарати Медикс
8. Tide
 А кашкавалите Сами-М и Равдин пълен боклук, имаш чувството че дъвчеш гума, стават само да рендосваш върху пица, ама за друго не!!!

# 472
Възможно е да е обсъждано по-напред, темата е дълга. Напоследък купувам доста от "Джиев" - пилета, пилешко-свинска - /60%-40%/ кайма, дори колбаси.
Аз отдавна купувам само от там, защото нещата им не намаляват 3 пъти обема си, когато се сготвят, каймата само не ми харесва, но я купувам от друг магазин, където я правят пред мен.
Не знам доколко са по- истински от другите, би ми било интересно и на мен, ако някой е запознат..
Ох,а какви опашки стават за яйца направо..  Simple Smile

# 473
  • София
Да споделя скорошно впечатление - кисело мляко Герма 0,1%, оставено в хладилник, 5 дена след означения срок на годност е със силно надута капачка (много отдавна не бях виждала). Другото кисело мялко, което се купува вкъщи за мъжете, е Сердика.

Тези продукти на Джиев къде се намират (в Била например има ли ги)? Не мога да попадна на наистина хубава кайма.

# 474
колбаси започнах да купувам на Братя Къртеви защото най много са ги докарали на вкус

# 475
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Киселото мляко Герма 0,1% е единственото от обезмаслените кисели млека, което не ме е разочаровало. Наистина е хубаво. На мен също ми вкисва, ако му изтече срока, или го забравя извън хладилника.

# 476
Харесва ми каймата на Била, особено свинската Simple Smile

# 477
да каймата на Била и много добра

# 478
колбаси започнах да купувам на Братя Къртеви защото най много са ги докарали на вкус
Никъде не съм срещала такива Rolling Eyes

# 479
  • Pb
1. Кисело мляко "Боженци" (на вкус наистина е отлично, държи висока цена, надявам се това да е равно на качество).
Преди седмица изхвърлих едно кисело мляко от хладилника, бях го забравила повече от седмица отворено - беше се получила гадна пихтиеста маса, лигава, настръхнах от погнуса. Млякото беше на ОМК, в прясно състояние с приличен вкус.
Вчера в "Мега марина" правеха промоция на ново кисело мляко - в името имаше "Еко", но не запомних цялото. Водят го абсолютно истинско. 2 %-вото беше към 90 ст. На вкус - доста добро.
Домлян също много ги харесвам като качество.

2. Извара на "Сини връх" (това мисля, че беше мандрата в Тополово)

3. Пилета на "Пименс" - Стражица. Жалко, че не са стигнали до пловдивския пазар.

4. Маргарин, готови супи, салами и кайми, готово разфасовани не купувам по принцип, само в крайно аварийни ситуации, но дори и тогава ми е съвестно, че тровя семейството си.
В най-скоро време мисля да се сдобия с преса, за да правя домашно олио (слънчогледово, ленено и всякакво друго).

5. Домашна лютеница на Булконс Първомай.

6. Минерална вода "Ракитово" - най-високо енергийната нат. мин. вода в България. Подходяща за стомашно-чревни заболявания и ред други.

7. Млечните продукти на "Добрев" (мандра Драгушиново). Топените сирена са страхотни. Мандрата им е по-подредена и от аптека, безупречно чиста.

Нехранителни продукти

8. Миещ препарат на Фрош - биоразградим. Добре измива, доволна съм.

9. Попивателни кърпички за цветно пране - гръцка марка, не помня името, хубава работа вършат.

Други препарати (почистващи, перилни) вземам по принуда от бг, когато имам възможност се снабдявам от ЕU.

Изпращам си сметката за заработен хонорар от направената реклама   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт