Бял списък на продуктите

• 314 740
  • 1 500
  •   1
Отговори
# 450
Всичко (почти, може би без колбасите) на ARO напоследък ми допада. Особено кашкавала...

И аз за кренвиршите съм на принципа--ако котарака ги яде, значи стават.

# 451
Всичко (почти, може би без колбасите) на ARO напоследък ми допада. Особено кашкавала...

И аз за кренвиршите съм на принципа--ако котарака ги яде, значи стават.

Хахаххаха, налии - това животно нашето е много специално - даже понякога съм искала да го накажа заради ужасно капризния му вкус. Неща, които са скъпи и са ми вкусни, то само ги подушва и се обръща настрани.

Един ден направихме експеримент. Купихме няколко вида кренвирши и няколко вида шунки от най-скъпите, които имаше в супермаркета, с намерението да установим кои ще яде тя. Яде само един вид шунка (за съжаление не си спомням коя, но знам, че беше най-скъпата) и един вид кренвирши - тия на Брадърс. Леки и Сачи изобщо не ги опита  Joy

# 452
ако яде котешки консерви или педигрее, да ги почваме и ние Wink

# 453
  • София
Скоро взех краве сирене Медея.
Много вкусно Peace

# 454
  • София
Кашкавал на Хаджийски - страхотен е.

# 455
  • гр. Пловдив
Маслото на Бор Чвор.  Peace

# 456
Случайно попаднах в темата,но да споделя и аз:
Кашкавал "Маджаров" за приблизително 13 лв. кг. повече няма да купувам,защото на 4-тия ден мухляса.
Особено съм доволна от сирене "Абела",продава се в пластмасови кутийки,нарязано на парчета.Цената също е приемлива,но не помня колко беше.
На голяма почит вкъщи е свински бут на "Чех".Използва се за всичко-пица,сандвичи,основно ястие и каквото се сетите.Цената му е 9лв. и нещо.Чисто месо,без добавки.Салами не се купуват,откакто сме го открили.
Кашкавал пробвам всякакъв и още не съм уцелила "нашта марка".
Масло-купувам едно немско,което излиза на цената българското,но е голяма опаковка.
Хлябът е голям проблем!Има едно специализирано магазинче на п.Чаталджа в гр.Варна в което продават страхотен хляб,но не винаги мога да мина от там да купя.
Суджук на Чико,но с жълт етикет.Срещала съм го само във фирмените им магазини,а и оттам купувам прясно месо.
Безалкохолното е основно студен чай на Нестее,предпочитаме праскова или горски плодове.
Това са част от нашите "бели" продукти.
Ще следя темата с интерес!

# 457
Кашкавал "Маджаров" за приблизително 13 лв. кг. повече няма да купувам,защото на 4-тия ден мухляса.

ver4eto, аз не защитавам тая марка, но не е ли по-хубаво, когато млечните продукти се развалят бързо? За прясното мляко знам, че ако вкисва бързо, значи е истинско. Може би и за кашкавала е така Thinking

# 458
И аз нямам представа за кашкавала,но имам някакви спомени от детството ми,че така бързо никога не са се разваляли продуктите.Иимам предвид салам,кашкавал и сирене ooooh!.За кик.мляко е ясно.Може да не съм наясно кой продукт с каква бързина се разваля newsm78,но така да си гледам паричките как мухлясват в хладилника не ми харесва Naughty

# 459
Особено съм доволна от сирене "Абела",продава се в пластмасови кутийки,нарязано на парчета.Цената също е приемлива,но не помня колко беше.
На голяма почит вкъщи е свински бут на "Чех".Използва се за всичко-пица,сандвичи,основно ястие и каквото се сетите.Цената му е 9лв. и нещо.Чисто месо,без добавки.Салами не се купуват,откакто сме го открили.
Кашкавал пробвам всякакъв и още не съм уцелила "нашта марка".
Масло-купувам едно немско,което излиза на цената българското,но е голяма опаковка.
Хлябът е голям проблем!Има едно специализирано магазинче на п.Чаталджа в гр.Варна в което продават страхотен хляб,но не винаги мога да мина от там да купя.
Суджук на Чико,но с жълт етикет.Срещала съм го само във фирмените им магазини,а и оттам купувам прясно месо.
Безалкохолното е основно студен чай на Нестее,предпочитаме праскова или горски плодове.
Това са част от нашите "бели" продукти.
Ще следя темата с интерес!

кашкавал, особено държан в хладилник, за четири дни НЕ МОЖЕ да мухляса ОСВЕН АКО не е бил мухлясъл и с изтекъл срок на годност отпреди това или просто е бил неправилно съхраняван в някоя част от цялата търговска верига.

другата  опция е просто да си изчистиш хладилника  Peace

# 460
  • Варна
Много съм доволна от кисело мляко "Боженци". Бях чела за него, но едва от скоро го виждам и из Варна. Купувам това от 3,6 % и е супер.
Колбаси на "Брадърс деликатес" също. На нашия магазин зареждат от тях и купувам редовно, щото и двете ни кучета ги "одобриха". Само бахура са развалили до сега.
А кашкавал на "Хаджийски" купих вчера и ъ-ъ, няма да повторя. Направо беше гаден на вкус. И си оставам вярна на кашкавал "Пършевица" и на "Мероне".
Сирене на "Генерал Киселово", вярно не всички партиди са хубави, но в повечето случаи са повече от добри. А "Филипополис" сирене, няма да вкуся вече. Беше ужасно.
Явно за различните градове, пускат различни партиди продукти. За да вървят всички марки. Имам приятелка от Враца, а там се произвежда марката "Пършевица". Та според нея, няма по-лоши продукти от тази марка. А тук са хубави.
Вече и аз не знам. Май ще започна и това да си произвеждам  Joy

# 461
  • София
Не съм фен на полуфабрикатите, но понякога си позволявам да купя рибени пръстчета, за да имаме бърз обяд.
Мога с чиста съсевт да похваля Ocean fingers на марката Vici. Естонски са и се намират във Фантастико. Това, което ме грабна е, че съдържат само млени калмари, брашно, раст. масло, червен пипер и мая. Освен това са вкусни!

# 462
Преди време похвалих и аз кашкавала на "Хаджийки", но вчера купих и беше мек, едва се режеше и беше по-странен на вкус. Надявам се, че е до партида.

Да похваля кърначетата на "Тандем" - не се свиха и бяха вкусни;)

# 463
А да сте чували нещо за полуфабрикатите на Мис Каприз (в частност лазанята)? Засега доста съм купувала и съм нямала неприятни изненади, но като знам колко държат на обслужването в заведенията си, и силно се надявам качеството на продуктите им да не е такова Simple Smile.

# 464
  • София
кашкавал "Български йогурт"

Общи условия

Активация на акаунт