Бял списък на продуктите

• 314 646
  • 1 500
  •   1
Отговори
# 525
  • София
и аз подкрепям лютеница Велика, пиле DUC,  добруджанска луканка Орехите, на Бони карловската нещо са я развалили напоследък

# 526
Не знам във вашите градове дали има фирмени магазини на Лесидрен,но аз пазарувам само от тях.Имат собствени свинарници,предлагат цялата гама продукти от свинско и телешко,както сурово месо ,кайма и наденици,така и много салами , луканки и други.Винаги е прясно всичко,на много високо ниво е качеството.Няма друг магазин който да се конкурира с него.

# 527
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Ричко, наше приятелско семейство винаги ни посреща с меса и мезелъци от фирмен магазин на Лесидрен - някъде из центъра в София пазаруват и все се каня да ги питам къде. Пробвала съм им сухите мезета, луканките, овкусени меса за печене и готвене
и наистина са много качествени.

# 528
Не знам във вашите градове дали има фирмени магазини на Лесидрен,но аз пазарувам само от тях....

Ричко, наше приятелско семейство винаги ни посреща с меса и мезелъци от фирмен магазин на Лесидрен ............

О, чудесни са нещата, които предлагат в тези магазини. От близо година сме абонирани за тях и всичко от такъв фирмен магазин на Лесидрен купуваме - и месо, и колбаси, и всякакви други. Не сме попадали на нещо, което да не ни хареса. Че и снабдяваме родата, когато и ходим на гости.  Grinning  Наистина добро качество, а конкуренция още не сме им намерили.

# 529
Ричко, наше приятелско семейство винаги ни посреща с меса и мезелъци от фирмен магазин на Лесидрен - някъде из центъра в София пазаруват и все се каня да ги питам къде. Пробвала съм им сухите мезета, луканките, овкусени меса за печене и готвене
и наистина са много качествени.

В Халите.

# 530
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Ричко, наше приятелско семейство винаги ни посреща с меса и мезелъци от фирмен магазин на Лесидрен - някъде из центъра в София пазаруват и все се каня да ги питам къде.

В Халите.

Наистина ли? Благодаря.  Hug
Аз ходя там главно заради щанда за риба, другите не ги посещавам много-много. Имат хубава прясна риба, както и готова на скара. Ще се поогледам за Лесидрен незабавно.

# 531
  • София
освен в халите имат ли на друго място магазин в София?

# 532
Нямам представа за  друг магазин. Дори в Халите беше доста отдавна, когато си купувах сирене на Лесидрен. Но определено го запомних с добро качество.

# 533
  • София
пушената шунка и обикновената шунка в магазин "Дар от боговете" Peace

# 534
Всичко на Сторко,консервирани-кисели крастевички,домати,грах..наистина като домашни Peace

# 535
кисело мляко ''Елена''
сирене ''Пършевища''
продуктите на ''Тандем''
прясно мляко ''Верея''

# 536
Кашкавал Декада

# 537
  • София
Аз съм доволна освен от продектите сторко и от тези на Бондюел. Особено миксовете!

# 538
  • Варна
Още един плюс за Сторко.Доволна съм от всичко - консерви, замразени смеси, лютеници и т.н.

# 539
Някой знае ли къде в София мога да намеря тесто за пица Фея?

Общи условия

Активация на акаунт