Бял списък на продуктите

• 312 273
  • 1 500
  •   1
Отговори
# 870
А в Т-маркет беше 7.25 или 7.35лв.-0.400 гр.

# 871
  • София
А кашкавала им влиза в промоция в Метро от 30,06 до 13,07  900 гр. на 16,02 лв. Наистина е страхотен

# 872
Някой знае ли нещо за киселото мляко "Боженци"?От известно време не го намирам в магазините newsm78

# 873
Влизам да похваля киселото мляко и сиренето "Фрезко". Фантастични са.

# 874
  • Пловдив
Влизам да похваля киселото мляко и сиренето "Фрезко". Фантастични са.

Кашкавала също е невероятен  Peace Киселото мляко на Домлян е страхотно също. Ние купуваме вече или Домлян или Фрезко, лошото е че много бързо свършват и понякога не успяваме да вземем .

# 875
Гледах по щандовете за прясно мляко на Фрезко, но няма.
Произвеждат ли изобщо?

# 876
  • Пловдив
Гледах по щандовете за прясно мляко на Фрезко, но няма.
Произвеждат ли изобщо?

И аз не съм виждала..

# 877
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Някой знае ли нещо за киселото мляко "Боженци"?От известно време не го намирам в магазините newsm78
току-що пазарувах в Хит и попитах за "Боженци", тъй като напоследък изчезна. Отговориха ми, че май фирмата е фалирала, вече нямали доставки от там?  Дано не е вярно, как може да фалира прозводител на толкова качествен продукт. Sad

# 878
току-що пазарувах в Хит и попитах за "Боженци", тъй като напоследък изчезна. Отговориха ми, че май фирмата е фалирала, вече нямали доставки от там?  Дано не е вярно, как може да фалира прозводител на толкова качествен продукт. Sad

Във Фантастико го има, вчера купих.

# 879
  • София
Боженци е със сухо мляко.
Има го в кварталния супер, но не го купувам.
Още един глас за Фреско. Heart Eyes

# 880
Наскоро в магазина, от който си купувам сирената, пуснаха нов кашкавал - Гега.
Вече няколко пъти вземам по малко, и всеки път го омитаме за нула време - плътен, но не прекалено твърд, мазен точно колкото трябва, ухаещ на кравешко масълце и с лек тръпчиво-сладък привкус на узряло. Абе докарва го като на кашкавал  Sunglasses
Нищо повече не знам за марката, защото го купувам от пита, на размерване.
Някой да сподели инфо?

# 881
Боженци вчера си купих.
Пробвах и сиренето на Тертер, но изобщо не ни хареса.

# 882
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Защо пък да е със сухо мляко? Къде го пише?
Боженци е едно от малкото кисели млека, които стават за подкваса. Майка ми само с него кваси мляко, с повечето други не се получава, което говори, че Боженци е натурално кисело мляко.

Сирене напоследък купувам само "Кърнаре" от Джиев и съм много доволна.

# 883
И аз да похваля нещо тук, съвсем наскоро опитах сирене на Нови пазар...Е, няма такава вкусотия...това си е истинското българско сирене и то на абсолютно нормална цена  Peace

# 884
Защо пък да е със сухо мляко? Къде го пише?
Боженци е едно от малкото кисели млека, които стават за подкваса. Майка ми само с него кваси мляко, с повечето други не се получава, което говори, че Боженци е натурално кисело мляко.

Сирене напоследък купувам само "Кърнаре" от Джиев и съм много доволна.
Боженци е със сухо мляко наистина, ама то кое ли не е. Пише го на опаковката. Но е много вкусно.

Общи условия

Активация на акаунт