Бял списък на продуктите

• 312 239
  • 1 500
  •   1
Отговори
# 885
На опаковката на Боженци наистина си пише, че е със сухо мляко. Не го купувам.

# 886
  • При децата ми
Кисело мляко купувам само "Елена" 2%. "Боженци" никога не съм го харесвала и да със сухо мляко е.

# 887
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Даааа, днес намерих Боженци в една бакалница и страшно се разочаровах, когато наистина прочетох на него, че има и сухо мляко. А е толкова истинско на вкус, най-доброто кисело мляко за мен. Странното е, че става много добре за подкваса.  newsm78

# 888
Това, че има сухо мляко не значи, че не става за подквасване Wink. Въпроса е да има бактерии които да го подквасят.

# 889
  • София
 Сиренето ''Тертер''  у дома е на почит  Heart Eyes  Също харесваме и киселото мляко " Табу''  Peace

# 890
  • под тепетата
Кисело мляко 2% "Роден край" - не пише да има сухо мляко и консерванти. По БДС на "Данон-Сердика" АД за мое учудване.

# 891
  • на Земята
Какво ви е мнението за кисело мляко ''Стара планина''?Благодаря!

# 892
  • София

А има ли малки разфасофки, от 250 гр? Да го пробвам, че ме заинтригувахте.

# 893

А има ли малки разфасофки, от 250 гр? Да го пробвам, че ме заинтригувахте.
Всъщност аз други, освен 0.250 (мляно) не съм виждала.

# 894
Кисело мляко 2% "Роден край" - не пише да има сухо мляко и консерванти. По БДС на "Данон-Сердика" АД за мое учудване.
Аз бях приятно изненадана от това мляко  Peace, т.е. харесва ми!

# 895
Сирене "Елви" ни е любимо! Заквасена сметана "Роса", готова кайма купувам рядко, но ако реша - вземам на "Чех".

# 896
Аз пък не мога да разбера защо толкова се хвалят,че сиренето на Тертер е произведено от 7л краве мляко Rolling Eyes Ми,че те изкупуват млякото на хората по 30ст. по тая логика им излиза 2.10лв. млякото,като сложиш и там другите работи-не повече от 5лв разходи  за кг сирене.Защо го продават 12лв и то за 800гр?  ooooh! Thinking

Иначе по темата-много съм доволна от киселото мляко На баба-бяла опаковка.Не знам дали е истинско или не,но на вкус най ми допада!
Също така кашкавал Рожен.Купувам опаковката с многоъгълна форма около кг струва 11лв.Много ми харесва и на вкус и е твърд,и като го сложиш на пица се разтопява като хората и се тегли   chef

# 897
Аз пък не мога да разбера защо толкова се хвалят,че сиренето на Тертер е произведено от 7л краве мляко Rolling Eyes Ми,че те изкупуват млякото на хората по 30ст. по тая логика им излиза 2.10лв. млякото,като сложиш и там другите работи-не повече от 5лв разходи  за кг сирене.Защо го продават 12лв и то за 800гр?  ooooh! Thinking

Точно ей това ме дразни адски много и всеки път се ядосвам.
Казват го така все едно купуват мялкото по лев и 50  Laughing и виждате ли няма как да има истинско сирене под тази цена.
Преди като правиха изследвания на сирената пак със същия довод излизаха,че нямало как истинско сирене да струва под 7-8лв,но никой не споменава,че млякото се изкупува за 20-30 ст  Outta Joint

# 898
На мен много ми харесаха бисквитите Белвита,мед и лешници са просто страхотни,и интересно че ме държат сита до обяд,а обикновено,като ям нещо такова и след два часа съм гладна.Пробвах и шоколадовите но не ми допаднаха особено.

Момичета какво ви е мнението за Домашно кисело мляко на Бор-Чвор в червена опаковка е,вчера взех една кофичка да го пробвам и много ми хареса,иначе до сега винаги съм взимала само на Верея,за мен то е най добро,прясно мляко също взимам от него.

Масло взимам на Маджаров най-много ми харесва,сиренето смес също им е страхотно!

Последна редакция: чт, 21 юли 2011, 18:21 от Gali D

# 899
Ами в една млекарница до работата ми обясняват, че го изкупуват по 90 ст. Outta Joint Де да беше вярно!

Общи условия

Активация на акаунт