Бял списък на продуктите

• 312 215
  • 1 500
  •   1
Отговори
# 900
  • София
Аз давам гласа си за кисело мляко и айран Балкан.  Peace

# 901
  • Пловдив
Това с млякото , изобщо не е вярно, няма как да го изкупуват на 20-30 ст. Изкупува се на доста по-висока цена..

# 902
  • София

А има ли малки разфасофки, от 250 гр? Да го пробвам, че ме заинтригувахте.
Всъщност аз други, освен 0.250 (мляно) не съм виждала.

Вчера си купих една опаковка от 250гр. за проба  Heart Eyes
Направи ми впечатление, че имаше и 1кг на зърна. 26лв беше.
Благодаря за препоръката!   bouquet

# 903
Това с млякото , изобщо не е вярно, няма как да го изкупуват на 20-30 ст. Изкупува се на доста по-висока цена..

"Мирослав Найденов посети в сливенското село Сотиря кравеферма, покрила европейските изисквания и похвали собственика, който отглежда около 150 животни, а изкупната цена на млякото му е 0.75 лв."
"Реалната изкупна цена на литър мляко в момента е между 60 и 80 ст., смята председателят на Асоциацията на млекопроизводителите Адриан Цаконски.
Според него преработвателите отказват да изкупуват млякото.

Мандрите дават не повече от 30 ст. за литър и преработват вносно мляко със съмнителни качества, твърдят от асоциацията."

# 904
# 905
Кога успяха да развалят вкуса и на шоколадовите вафли Боровец.. аман значи. Вчера пробвах една, нищо общо с онези топящи се в устата от преди вафли.

# 906
Кога успяха да развалят вкуса и на шоколадовите вафли Боровец.. аман значи. Вчера пробвах една, нищо общо с онези топящи се в устата от преди вафли.

Те от доста време вече не са същите  Tired

Галично нещо ги е развалил.Не помня,кога за последно ядох  читава вафла Боровец.Със сигурност през 1999-2000-2001г със сигурност. Бяха в прозрачен целофан,съвсем невзрачни,и струваха 30 ст.Бяха най-скъпите вафли  Laughing

# 907
С риск да повторя някой искам да споделя от какво съм доволна аз.
Всички сосове на Uncle Bens са без консерванти и изкуствени оцветители .Напоследък купувам от Кауфланд едно Карловско козе сирене-със страхотен вкус,естествено е скъпичко около 12 и нещо кг.Не знам как може да се тества сиренето, но няма привкус на никакви маргарини и мас или кисел вкус- много е вкусно.За маслата-само немско 82% от млечна сметана .Не са ми известни български само от мляко Laughing всъщност то от това трябва да се прави, нямам идея как са решили да пускат на пазара продукти с името масло и да пишат че има растително ....%!!!Прясно мляко от млекари  Simple Smile си купувам в квартала, не знам това в Сф колко е постижимо Sad

# 908

Зависи ,както при много други продукти от партидата.Преди месец  на едно павилъонче,попаднах на много хубави вафли Боровец с много шоколад и топящи се в устата .

# 909
Уви, от Кауфланд купувахме доскоро немско прясно био мляко. Това и пишеше на кутиите, но от седмица нямали на склад и ми е мн криво. Успях от био-магазина в мола Пловдив да си взема такова прясно, но не съм от Пловдив... За първи път от над 20 г. не бях виждал на сварено мляко от магазина да се получи каймак, вкуса също е като едно време...Дано възстановят вноса...

# 910
  • София
notar, на БИО прясно мляко винаги има каймак, но е 2 пъти по-скъпо от българското.
Едва ли ще е голяма разликата в цената с това немско прясно био мляко .

# 911
  • София

Те от доста време вече не са същите  Tired

Галично нещо ги е развалил.Не помня,кога за последно ядох  читава вафла Боровец.Със сигурност през 1999-2000-2001г със сигурност. Бяха в прозрачен целофан,съвсем невзрачни,и струваха 30 ст.Бяха най-скъпите вафли  Laughing

Да, наистина, бяха невероятни, а сега просто нямат нищо общо. Нещо в кремчето вътре са прецакали. От години вече не ги купувам.

А иначе хубави са Боровец в червената кутия, обикновените.

# 912
  • София
Още един глас за кашкавала и сиренето Тертер.Само сиренето ми идва повечко солено на вкус.Вафлите ги харесвам,но като знам какви химии има в тях ги избягвам.Боженци киселото мляко и на мен най ми допада и наистина се ядосвам за сухото мляко в него.Не бях го прочела на етикета,а трябва всичко да се чете...Това кис. мляко Фреско къде го намирате?

# 913
  • България
Аз пък не мога да разбера защо толкова се хвалят,че сиренето на Тертер е произведено от 7л краве мляко Rolling Eyes Ми,че те изкупуват млякото на хората по 30ст. по тая логика им излиза 2.10лв. млякото,като сложиш и там другите работи-не повече от 5лв разходи  за кг сирене.Защо го продават 12лв и то за 800гр?  ooooh! Thinking

И аз така мисля. Безобрасно скъпо!!! А кашкавала е около 20 лв.
Хубаво българско масло Родопчанка /Темпо и Пикадили/.

# 914
Краве сирене Маджаров в кутия
Кашкавал Домлян и Пършевица  Тертер не ми допадна)

Общи условия

Активация на акаунт