Бял списък на продуктите

• 312 280
  • 1 500
  •   1
Отговори
# 840
Кашкавал и сирене Фрезко, уникални са, ние вече само такива купуваме, но са и доста скъпи.
и киселото мляко е много добро  Wink

# 841
  • Някъде на път....
Кашкавал и сирене Фрезко, уникални са, ние вече само такива купуваме, но са и доста скъпи.
От къде ги купувате? Има ли ги във веригите - май не съм ги засичала.....  Thinking

# 842
  • Пловдив
От къде ги купувате? Има ли ги във веригите - май не съм ги засичала.....  Thinking

Да, в Кауфланд, Била,Карфур, сиренето е в кутии и пише с големи букви 68 дни отлежало за кравето и 74 дни за овчето, кашкавала е в картонени кутии и пак пише дните на отлежаване. Мъжо по принцип не обича кашкавал, но този го обожава  Peace

# 843
Кисело мляко на Домлян по БДС, Боженци
Кашкавал Домлян
Лютеница Велика на Дерони
Доматено пюре на Филикон
Кексчета тирамису на Балкони  Crazy

# 844
Лютеница на Олинеза - любимата ни  Peace

# 845
elfi4ka, благодаря за споделено мнение! И ние пробвахме кашкавал Неда, да кажа хареса им и заега се оринетирам към него да купувам, сиренето Рая също ни хареса.

# 846
Записвам се да ви следя. Дано успея да изчета темата  Simple Smile

# 847
elfi4ka, благодаря за споделено мнение! И ние пробвахме кашкавал Неда, да кажа хареса им и заега се оринетирам към него да купувам, сиренето Рая също ни хареса.

И ние сме на тях вече за кой ли път.
Като няма нищо в хладилника и награбваме тлъстото парче кашкавал  Laughing
И сиренето е хубаво и на прилична цена,а и много удобно в кутия и саламура.Нито се вмирисва/както става с другите сирена в найлонче/ ,нито се чудя как да го съхранявам,а и кутии насъбрах   Laughing

# 848
  • На село
Краве сирене Бор-чвор по БДС - вярно, по-скъпичко е, но си заслужава. Видях, че има и биволско, но още не съм го опитала.

# 849
Кафе "Tchibo" Milano style  Sunglasses

# 850
Майонеза Hellmann's с привкус на горчица - аз не ям майонеза, но тази е толкова вкусна, че проядох.

# 851
  • София
И аз скоро открих чуждите майонези, като в началото се зарибих точно с  Hellmann's. След това си взех някаква друга, но пак беше супер, някак си са по- сладникави...

# 852
  • Пловдив
Страхотно е! Simple Smile

# 853
Преди месец два , купувах Кисело мляко "Табу" 2% ,но на два три пъти ми удари на веществото "хикс" та взех да пробвам едно друго и мога да го препоръчам.
Кисело мляко " ДОМЛЯН" . Кисело е ,не дъхти на претоплено мляко, няма вещество "хикс" , таратора с него става много вкусен. В моменти на вдъхновение, почти се доближава до вкуса на реалното кисело мляко.
Засега това е моят фаворит...докато го развалят и него.

Чувам че по рекламите споменават някакво сирене "Тертер" и тъй като е ново на пазара , предполагам че ще е добро. Само че защо не го намирам в никой магазин? Толкова ли е ново?

п.п.
И не казвайте че не си спомняме вкуса на млякото от едно време - някои може би не могат , но аз си го спомням. Помня доста вкусове на доста неща.
Примерно : всяка година правим зелева чорба, но не всяка година ми харесва. Защото помня вкуса на някоя от преди 5 години когато е станала хубава и всички други не ми харесват Simple Smile

# 854

Общи условия

Активация на акаунт