Бял списък на продуктите

• 312 286
  • 1 500
  •   1
Отговори
# 825
  • In transit
Много съм доволна от млечните продукти в Пени маркет. Имат топени сирена и кашкавали внос от Германия с много добро качество и състав.
Най лесно може да разберете къде е произведен един млечен продукт ако се загледате в едно елипсовидно печатче, с три реда надписи, на първия ред пише страната производител. Примерно DE, BG, PL и прочие, на втория ред има някакви цифри и на третия пише EC или ЕО, т.е европейски съюз. Тази маркировка я има на всички млечни и месни продукти. Полезна е като ориентир за произход.

# 826
Можете ли да ми препоръчате сметана без Е-та?
Като видях етикета на Хопла...  Sick

# 827
  • Някъде на път....
Едва ли има....
Аз поне досега не съм срещала, за съжаление....  Sad

# 828
Топено сирене Роса, произведено е в Чехия /поне така пише/. Почти няма разлика в партидите като качество, което за мен е показател за спазване на технология и изполвани суровини.

# 829
  • In transit

Вземи си животинска...по скъпа е от растителната, но няма Е-та и е много по вкусна. В малки опаковки от по 200 мл има такава в Била, немска някаква беше не помня марката, има 20% и 30% и двата вида са много хубави. Нямат посладители вътре, чиста сметана. В Лидл има също такава 200 мл Пилос пак е немска. В метро зареждат, но не винаги по 1 литър отново немска марка Омира ако не се лъжа беше. Мисля, че и Мегле имат животинска и Президент, но са доста скъпи а и не съм ги пробвала.  Peace

# 830
Благодаря, Mikkey®™.
Ще разгледам по-внимателно.

# 831
Рядко влизам в тази тема. Сякаш заглавието и трябва да е друго. Всеки изразява мнение за дадени неща - на една страница се плюят, на другата се защитават. Очевидно е тема за вкуса на форума.... Wink

# 832
Да, права си до някъде.
Аз лично оценявам продуктите, не само според вкуса им, но и според съдържанието.
То за мен е много важно.
Писала съм и вдруги теми, какво купувам и какво не.
Важно ми е да знам, какво има в продуктите, които консумираме вкъщи. Не купувам според опаковката и рекламите.

# 833
Да похваля домашното кисело мляко на Бор-Чвор - 2,9 %, впечатлена съм Simple Smile

# 834
Аз пък да похваля едно сирене на Хасково в кутия по килограм.Казва се "РАЯ" и го взех от Карфур за 6 и нещо май  newsm78
Еми за пръв път да усетя вкуса от детството си  Crazy
Пише,че е от краве мляко и е в саламура вътре.Отрепах се да го ям,дано не го развалят следващия път  Whistling

Също и кашкавала "Неда" пак от Карфур.Вече е на цена около 9-10 лв и е изцяло от краве мляко.Е,няма такъв кашкавал  Crazy

# 835
На мен много ми хареса киселото мляко Боженци от 4%.

# 836
На мен много ми хареса киселото мляко Боженци от 4%.
Peace Peace Peace Peace Peace

# 837
Българска леща на "Аррива".Невероятно вкусна е.

Peace

# 838
  • Пловдив
Кашкавал и сирене Фрезко, уникални са, ние вече само такива купуваме, но са и доста скъпи.

# 839
Да ви следя! Peace

Общи условия

Активация на акаунт