Бял списък на продуктите

• 312 324
  • 1 500
  •   1
Отговори
# 810
  • Бургас
Харесвам луканката на Орехите.Другите им продукти не знам но добруджанската луканка лично на мен ми харесва.Като я купя и махам найлона и оставям в хладилника да доизсъхне Simple Smile една ми седя няколко седмици Embarassed

# 811
  • варна
Харесвам луканката на Орехите
И аз  Peace

# 812
А в началото като я пуснаха беше дори по-хубава. Вече не я купуваме.

Много харесах руската салата и салата снежанка Galeroux, има ги в ЛИДЛ, произведени са в Костинброд.

# 813
  • София
Домашната луканка е най-хубава ...  Wink  Laughing

# 814
Домашната луканка е най-хубава ...  Wink  Laughing
Абе аз имам готова домашна рибица, но луканката е за извън България... Wink

# 815
За орехите - да, развалиха ги, не са това, което бяха..

# 816
   Ръжен хляб Нилана (формен).МНого хубав.Има вкус и вид на истински ръжен хляб.
   Обаче трябва да се внимава.
   Понеже хляба е по-скъп и ,може би,заседява по щандовете,продавачите са склонни да казват,че датата на опаковката е дата на производството,докато реално това е дата,която показва срок на годност,тоест след нея хлябът вече се води негоден за употреба.

# 817
Чувствам се почти длъжна да препоръчам всички млеюни продукти Фреско. Мисля, че марката се произвежда от Дядо Либен. Отначало купих киселото мляко- върху кофичката има картонена опаковка- най вкусното кисело мляко за мен. След това си купихме сиренето и кашкавала- на опаковките  пише по колко дни са отлежали(съответно 68 и 74 дни). От тогава не се купуват други вкъщи...

# 818
  • Пазарджик/Лондон
И на мен ми хареса киселото мляко "Фреско" - не съм виждала сиренето и кашкавала обаче, ще ги потърся.

# 819
Кашкавала от краве мляко, отлежавал 68 дни,  е супер. Сиренето също
Но млякото го няма по наште географски ширини  Thinking

# 820
  • Варна
Киселото мляко съм го виждала в Билла, Кауфланд и Пикадили.

# 821
  • Stuck in a moment
Зрял боб "Добруджанка" на Оберон.
Стана хубав и пише, че е произведен в България, за разлика от многобройните други опаковки с боб с най-български имена, които като прочетеш от страни са все от Китай, Бразилия, Казахстан и др.

# 822
  • Пловдив
И аз съм за фасул "Добруджанка" на Оберон, бързо се сварява и е маслен. Освен това сме фенове на кисело мляко "Боженци" също и сиренето им, луканка на "Орехите".

# 823
Кисело мляко Лаура/ в Пени/;
луканка Чановете
В последно време купувам само насипен боб
лютеница на Оберон/ с печена капия,моркови и патладжан/  Peace

# 824
Българска леща на "Аррива".Невероятно вкусна е.

Цедено мляко "Аида".Има го в Билла.

Салам "Бургас" на Бони.За пръв път от години салам да не пуска боя при печене.Чудо! Laughing

Смядовска луканка на "КФМ".

На "Топ бискит" насипните сладки.Всички са страхотни!

Общи условия

Активация на акаунт