Бял списък на продуктите

• 312 330
  • 1 500
  •   2
Отговори
# 795
Благодаря   bouquet

# 796
Катък с чесън на Конуш. Много вкусно нещо, за разлика от катъка на Бор Чвор и на Маджаров.
Хайде сега сподели откъде го купуваш, че и аз на Бор Чвор и на Маджаров ама хич не им харесвам катъците и съм се залепила за катъка на Елит (също мноого вкусен). С удоволствие ще опитам и този на Конуш  Mr. Green
В Пловдив  квартал "Мараша" - бившият магазин на Форд, сега е хранителни стоки. От там си го купуваме  Hug Някой писа, че и в Корфур го имало  Simple Smile

# 797
Сердика, Роса и Добруджанче са все на една фирма.. да преди 1г и повече беше много добро, докато не открихме незнайно какво горчиво вещество.  Реакцията и на КЗП и на производителя беше 0-ва. КЗП ми писаха след 3м, че като отишли 2м след моята жалба в складовете на фирмата не намерили от тази партида.. а то оставаше и да намерят, 40 дни след като е изтекъл срока на годност  #Crazy #Cussing out Ясно е нали - няма нещо на тази фирма, което да влезе у нас

Макар, че не е ядливо да поФаля Ехо Савекс - течен и за бяло, и за цветно са страхотни. Особено цветното така ухае и пере Simple Smile

# 798
Ей, това горчиво нещо в киселото мляко...мислех, че аз нещо не съм в ред, щото реално не би трябвало да има от какво да горчи, обаче на мен ми горчат повечето млека и това си е...засега съм доволна от Ел Би харесва ми и не съм усетила да ми горчи...докога ли?!

# 799
  • под тепетата
Да де, ама стана 1,19 лв кофичката! Иначе и на мен ми харесваше...

# 800
  • русе
знаете ли че лютеницата на  "аро" я произвежда" олинеза"?

# 801
Арото е най гадната лютеница,чесно казано олинезата е за предпочитане

# 802
Продуктите на Елена вече не бих ги сложила в белия им списък.. особено сиренето, то и кашкавала  Sick

# 803
Арото е най гадната лютеница,чесно казано олинезата е за предпочитане
Преди 2 години Аро я правеха Филикон - явно Метро правят търгове всяка година, кой да им прави българските продукти....
Виж Клевер на Била са доста по-постоянни. Грахът им го правят фирмата на Бондуел и е  Heart Eyes

# 804
  • Сливен
Продуктите на Елена вече не бих ги сложила в белия им списък.. особено сиренето, то и кашкавала  Sick
Съгласна съм с теб на 100%  Crossing Arms

# 805
  • зад парка
Бяло зеле от Моравско село от био магазин Балев /мола на Карфур/

# 806
Да де, ама стана 1,19 лв кофичката! Иначе и на мен ми харесваше...
малко свалиха цената, видяха, че това е скъпо-паднаха им продажбите.

# 807
  • София
Да подкрепя Клевър грах на Билла, страхотен е.Мога да си хапвам от кутията направо Crazy

# 808
Предложение за хубава луканка?

# 809
На мен ми харесва тази на Маджаров, купувам я от Била, нарязана Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт