Бял списък на продуктите

• 312 215
  • 1 500
  •   1
Отговори
# 915
Искам да попитам Маджаров имат ли краве сирене по новия стандарт БДС 15:2010?
Открих такова на Зоров - по БДС .Какво ви е мнението за него newsm78

# 916
  • София

Открих такова на Зоров - по БДС .Какво ви е мнението за него newsm78
Не е лошо това на Зоров, поне на вкус.
Колко е по стандарт само те си знаят  Rolling Eyes

# 917
На мен ми харесва сиренето на Зоров! Тертер обаче изоообщо не ми хареса, не че е чак толкова лошо, но за тия пари очаквах, че ще е много по-хубаво - беше ужасно солено и едно такова сухо (не може да отрежеш едно цяло парче без да се разпадне) - това е далеч от представите ми за добро сирене  Confused!

# 918
Тертер обаче изоообщо не ми хареса, не че е чак толкова лошо, но за тия пари очаквах, че ще е много по-хубаво - беше ужасно солено и едно такова сухо (не може да отрежеш едно цяло парче без да се разпадне) - това е далеч от представите ми за добро сирене  Confused!

Ама рекламата му......... ще кажеш, че са открили топлата вода - само те знаят как се прави истинско сирене.

# 919
  • София
На мен ми харесва сиренето на Зоров! Тертер обаче изоообщо не ми хареса, не че е чак толкова лошо, но за тия пари очаквах, че ще е много по-хубаво - беше ужасно солено и едно такова сухо (не може да отрежеш едно цяло парче без да се разпадне) - това е далеч от представите ми за добро сирене  Confused!
Сега последния път като го купихме беше такова сухо и ние се разочаровахме.Точно го похвалих в темата и качеството се промени.

# 920
Кисело мляко "Фрезко" купувам, но при нас го намирам само в "Пикадили" и "Била". Много е вкусно, но и то не се разваля цял месец. Сирене "Тертер" пробвах - вкусно, съвсем твърдо, но много солено.

# 921
Аз съм доволна от сиренето и кашкавала "Тертер",но докога......
То в България трудно можеш да намериш нещо качествено,жалко за децата.

# 922
  • Viena
Продуктите на Алфатар са супер,мляко и сирене.

# 923
Да, ама ги има само във Варна  Peace или бъркам Thinking

# 924
  • Viena
Да, ама ги има само във Варна  Peace или бъркам Thinking
Скоро отвориха магазин в София.

# 925
  • София
Може ли координати на магазина! Praynig

# 926
Може ли координати на магазина! Praynig
И аз бих искала да знам, защото продуктите им наистина са хубави!

# 927
  • Viena
През две или три магазинчета до пощата на пазар Иван Вазов.

# 928
През две или три магазинчета до пощата на пазар Иван Вазов.
малко се обърках Embarassed може ли по-подробно...

# 929
E щом вече имат магазин и в София качеството ще се влоши.. просто от 200 крави няма как да захранват 2-3 града.  Ясно защо сиренето е все по-меко, от киселото им мляко се отказахме още преди 3-4м, защото не е добре подквасено.. не са имали време да го чакат ли не знам  newsm78, но е рядко и течно почти като прясното

Общи условия

Активация на акаунт