Бял списък на продуктите

• 312 371
  • 1 500
  •   1
Отговори
# 930
  • София
През две или три магазинчета до пощата на пазар Иван Вазов.
Благодаря!  bouquet
Това било съвсем до в къщи. Blush

# 931
  • София
Магазина на Алфатар: като свърши пазара на Иван Вазов, на улицата от която идва трамвая от Витошка за да завие по колелото, има един панелен блок с магазини под него. Там е магазина.

На картата като гледам е улица Краище.

Там обаче носят много малко прясно мляко и свършва бързо, аз все не уцелвам да има.

# 932
Съвсем скоро по магазините ще навлезе ново сирене от с. Сигмен общ.Карнобат 100% натурално и до сега правено само за българите в чужбина. Има го на българският пазар от 3-4 дни и то само в София в няколко магазина. Ако някой ми каже как да кача снимка тук  Blush може и да Ви го покажа...  Laughing

# 933
Е може да се съглася с рекламата ти леден4они, но само след като ми изпратиш една буца за дегустация Simple Smile За момента мога да информирам само модератор за непозволена реклама  Mr. Green

# 934
Това с буцата е най-малкият проблем! Проблема е,че не се научих да се справям с този сайт... Blush

# 935
  • София
Да похваля кисело мляко Огоста и кашкавал Борино. Може би щото са нови марки и затова още не са ги развалили.

# 936
  • София
Да похваля кисело мляко Огоста и кашкавал Борино. Може би щото са нови марки и затова още не са ги развалили.
Къде ги има?

# 937

Кашакавала Борино не е нов на пазара,но трудно се намира в столицата.
По едно време го имаше в халите. Peace

# 938
  • София
взимам ги от кварталния магазин, иначе в големите хипермаркети май не съм ги виждала. Кашкавала го взимам в пакетирана опаковка от 200гр., кръгла пита, на цена 13 лв/кг, а вкусът му е като този на Маджаров Peace

# 939
  • София
emely,  silsa,  благодаря, ще се огледам.

# 940
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
аз съм купувала кашкавал Борино от магазина за пилета на Джиев. Там намирам и други качествени млечни продукти - сирене, масло, кисело мляко от Родопите, Смолян и Троян.

# 941
аз съм купувала кашкавал Борино от магазина за пилета на Джиев. Там намирам и други качествени млечни продукти - сирене, масло, кисело мляко от Родопите, Смолян и Троян.

А доволна ли си от пилешкото?
Аз веднъж взех бутчета и нещо не ми допаднаха, много пера по тях  Sick, а и на вкус ми бяха сухи...

# 942
  • Viena
Май само охладените стават. newsm78

# 943
Май само охладените стават. newsm78
newsm10

В замразените има инжектирани разни разствори...

# 944
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
От Джиев купувам само охладено месо - гърди, бутчета или цяло пиле. Пробвах с овкусени пържоли обаче ми бяха много химични (то си го пише и на етикета) и месото скърцаше като пластмасово. Иначе от охладеното месо съм много доволна, прясно, евтино и на вкус ми е ОК.

От замразените им работи взимам само дробчета и комплект за супа.

Общи условия

Активация на акаунт