Бял списък на продуктите

• 312 504
  • 1 500
  •   1
Отговори
# 945
Днес реших да си купя чисто масло да си направя филийки. И след като миналият път взех някакво на Маркели и не ми хареса , най-ненадейно мернах на рафта масло "Домлян". Тъй като киселото им мляко много ми допада, взех от него.
Скоро не съм хапвал толкова свежо масло. Няма го оня силен натрапчив аромат,който честно казано не ми допада особено много. Общо взето беше направо чудесно и ще си го взема и другия път .

А за "Алфатар" , не че се хваля ама магазина на приземния етаж на нашия блок продава кисело и прясно мляко техни. За съжаление не продават сирене и се налага да ходя до пазара където им е един от "главните" магазини.
За съжаление , киселото им мляко не ми допада защото има вкус на сирене. Прясното още не съм го опитвал,но скоро и това ще стане.

# 946
  • Varna
А за "Алфатар" , не че се хваля ама магазина на приземния етаж на нашия блок продава кисело и прясно мляко техни. За съжаление не продават сирене и се налага да ходя до пазара където им е един от "главните" магазини.
За съжаление , киселото им мляко не ми допада защото има вкус на сирене. Прясното още не съм го опитвал,но скоро и това ще стане.

Съветвам те за сирене да ходиш до някой от  фирмените  магазини. Има няколко оплаквания от клиенти за подмяна на сиренето от дистрибутори. Ако те интересува нещо друго - пиши ми на лични. 

# 947
  • Ямбол
запис

# 948
Маркели, както и Млечен път са пътници, щото имат един собственик и той е на път, ама да не го казвам, че е от силните на деня... Даже се чудя че има още Маркели мляко...

# 949
  • Пловдив
Леща "Крина". Единствената (от тези, които съм купувала през изминалата година), която се свари бързо и равномерно. Simple Smile

# 950
Много харесвам кисело мляко "Боженци" и на "борч вор", сега взех и да пробвам цеденото им кисело мляко, ще споделя впечетления  Wink

# 951
  • Пловдив
Много харесвам кисело мляко "Боженци" и на "борч вор", сега взех и да пробвам цеденото им кисело мляко, ще споделя впечетления  Wink

Млякото "Боженци" има сухо мялко, а цеденото мляко е пълно с Е-та.

# 952
Да похваля кисело мляко Огоста и кашкавал Борино. Може би щото са нови марки и затова още не са ги развалили.

Огоста са на пазара сигурно повече от 10 г PeaceИ  сладоледите са им хубави Peace

# 953
Вместо запис - кисело мляко - малката Култура.

# 954
Аз харесвам една индийска подправка   Asafoetida Powder - Hing - Vandevi

Ето как изглежда

Ето линк за повече информация

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/315896_2113 … _1306433011_n.jpg

Ако някой ми каже от къде мога да си я на пазаря ще съм му благодарен.

# 955
Здравейте,
и аз ще се включа със списъка ми с добри продукти с една забележка:
Има тенденция, когато даден продукт е добър, направи име, хората го търсят и постепено качеството се разваля. Така, че списъкът е актуален само към момента.

Био кисело мляко на harmonica
Сирене - Родопея и Тертер
Кашкавал - Тертер, Елена
Кори за баница - Фамилия на белла
Брашно - Бай Слав, мелница Бяла Черква
Масло - всички немски масла - Thueringer, Deutsche Markenbutter и др.
Сусамов тахан - Тръндеви

# 956
И аз харесвам сирената и кашкавалите на Тертер, последният път спечелих и дъска за рязане , но пък са доста скъпи.

# 957
Аз харесвам една индийска подправка   Asafoetida Powder - Hing - Vandevi

Ако някой ми каже от къде мога да си я на пазаря ще съм му благодарен.

Линка грешен ли е?  Thinking
За какво се ползва тази подправка?

Забелязвам, че много продукти обявени в "черния" списък се сочат и в белия.

Сирене Тертер не ми харесва. Въпрос на вкус. Био сиренето на хармоника за мен е най-хубавото в момента на пазара.
Опитвам се да му намеря заместител, но уви  ooooh!

# 958
  • Варна
Да споделя и моите фаворити:
Кисело и прясно мляко- Алфатар
Сирене-Алфатар
Краве масло и кашкавал- Домлян

# 959
Тези в София сигурно ги няма.

Общи условия

Активация на акаунт