Бял списък на продуктите

• 312 394
  • 1 500
  •   1
Отговори
# 960
  • Варна
Доколкото разбрах Алфатар имат фирмен магазин в София,по-назад в темата се споменаваше къде е. А продукти на Домлян откривам в Карфур.

# 961
Кисело млеко и масло на Домлян има и в Билла. Но.......нещо май са поразвалили качеството. Купувах ги до преди една година от квартален магазин и много се харесваха вкъщи. Сега купувам от Билла обаче маслото има вкус на "мандраджийско" и киселото млеко не се одобрява много-много newsm78

# 962
Кашкавалът на Медея. Много ми харесва не само на вкус, но и на съдържание - сравнително истински. Цената е сравнително ниска.

# 963
кашкавал и изварата на ситово страхотни са

# 964
И аз да похваля сиренето на Зоров по БДС.   Peace

# 965
  • София
 Кетчупът на HEINZ- за малчо е детския, за мен - обикновен, а за мъж ми- лютия,  любими са ни.

# 966
  • София
Кашкавалът на Медея. Много ми харесва не само на вкус, но и на съдържание - сравнително истински. Цената е сравнително ниска.

newsm10 newsm10 newsm10  Подкрепям!

Кетчупът на HEINZ- за малчо е детския, за мен - обикновен, а за мъж ми- лютия,  любими са ни.

HEINZ и у нас е на почит.

# 967
Аз също да се включа  - харесвам сирене - Съединение и Хаджийски, кашкавал - Хаджийски, кисело мляко - Елби, а за меса и салами - ни носят от фирмен магазин в  Пазарджик!

# 968
кашкавал -Дельо Войвода (Златоград).

и аз да подкрепя този кашкавал. един от малкото истински кашкавали в момента

# 969
# 970
Аз съм много доволна от кашкавал Борино,но никъде в София не съм виждала да се продава,така че ще съм много благодарна ако някой ми каже от къде мога да си го купя.Също така искам да ви попитам каква кайма си купувате?

# 971
Също така искам да ви попитам каква кайма си купувате?

Прясно смляна. Не в пакетчета.

# 972
Аз купувам кайма само на Попов в тарелка по 500 гр. Досега не са ме разочаровали техните продукти.Луканката също е много добра/и цената и де   Laughing /

# 973
  • Пловдив
Аз купувам кайма само на Попов в тарелка по 500 гр. Досега не са ме разочаровали техните продукти.Луканката също е много добра/и цената и де   Laughing /

Ние също купуваме луканка само на Попов, пише, че няма консерванти ,оцветители и подобни  Peace

# 974

Ние също купуваме луканка само на Попов, пише, че няма консерванти ,оцветители и подобни  Peace

Наистина е много добра   Grinning

Ние взимахме преди само на "Братя Къртеви"....22 и нещо беше килограма.Но откакто я намалиха като цена/18 и нещо/ въобщеее не е същата.Адски суха,едвам се дъвче,фрашкана с подправки  иии не ми харесва.

Та си оставаме на Попов категорично/поне докато не я развалят/  Peace

Общи условия

Активация на акаунт