Бял списък на продуктите

• 312 356
  • 1 500
  •   1
Отговори
# 975
  • София
Аз съм много доволна от кашкавал Борино...,така че ще съм много благодарна ако някой ми каже от къде мога да си го купя...
аз съм купувала кашкавал Борино от магазина за пилета на Джиев. ...
А ето и клоновете на Джиев. В този на Кричим в Лозенец зареждат кашкавал във вторник или сряда и свършва мнбого бързо.

# 976
И аз да похваля сиренето на Зоров по БДС.   Peace

Peace
Страхотно е сиренето. Купувала съм от него в Германия и доста се затрудних докато го намеря тук, но вече само това сирене купувам. Единствено ме нерви , че са крайни или малки парчета, явно хубавите големи ги изнасят в Европата.

# 977
кисело мляко Бор Чвор, но 4,5 % уникално-реже се с нож.
Сирене Зоров БДС, Панагюрска луканка Маджаров

# 978
  • София
Рязането на кисело мляко с нож не е показател за хубав продукт. По-вероятно има  нишесте или желатин.

# 979
  • София
И аз да похваля сиренето на Зоров по БДС.   Peace

Peace
Страхотно е сиренето. Купувала съм от него в Германия и доста се затрудних докато го намеря тук, но вече само това сирене купувам. Единствено ме нерви , че са крайни или малки парчета, явно хубавите големи ги изнасят в Европата.

Откъде купувате това сирене? Кои търговски вериги?
Много ме заинтригува.

# 980
Има го в Карфур, Пикадили а прдполагам и в други вериги

# 981
Присъединявам се към коментарите за сиренето на Зоров - пакетирано, с един зелен етикет отпред. Фантастично е, според мен. Има го в Карфур и Била, в Пикадили май не във всички.
Също овче (балкански) кашкавал на Пършевица, режат го от калъп - пак в Била и Карфур се намира винаги.
Всъщност Зоров е Пършевица, но другите им продукти не ми харесват. Дано запазят качеството.
И за маслото - да похваля Домлян - абсолютна изненада за мен. Иначе съм най-доволна от Deutche Markenbutter.
Кисело мляко на Бор Чвор или Боженци.

# 982

И аз съм много доволна и от двата вида мляко . Страхотни са

# 983
Най-много харесваме сиренето "филипополис".Купувам за детето и ние също хапваме от него.
А кашкавала"Борино"-на вкус добре,ама много ми е мек и лепне по ножа и рендето...

# 984
  • София
mama Tin, @Mia , благодаря!   bouquet
Ще го купя следващия път да пробвам.

# 985
  • на последния етаж
До преди няколко месеца купувах млечните продукти на Фама - кисело мляко, сирене, кашкавал. Откакто ги купиха Белла България съм в издирване на новата марка сирене... Кашкавал и кисело мляко купувам на Ел-Би, но тяхното сирене не ми харесва. Ще опитам Зоров следващия път. А  Тертер и Боженци (краве сирене) харесва ли ви?

# 986
  • На брега на реката

В крайна сметка сега млякото "Боженци" кой го произвежда и запази ли се вкусът му? ( http://www.capital.bg/biznes/kompanii/2011/08/26/1145228_kisela_ … storiia_s_mliako/ )

Отсъствах от България няколко месеца и когато миналата седмица си купих от "Карфур", останах малко изненадана - не ми се стори същото, каквото съм си купувала преди.....  Sad

# 987

В крайна сметка сега млякото "Боженци" кой го произвежда и запази ли се вкусът му? ( http://www.capital.bg/biznes/kompanii/2011/08/26/1145228_kisela_ … storiia_s_mliako/ )

Отсъствах от България няколко месеца и когато миналата седмица си купих от "Карфур", останах малко изненадана - не ми се стори същото, каквото съм си купувала преди.....  Sad

Честно казано не съм много сигурна, защото аз го купувам от съвсем скоро и то само когато няма Бор Чвор.

# 988
  • Пловдив

Това, което продават в Карфур в момента не е "оригиналното". И аз купувах няколко пъти, най-накрая се загледах в капачката...

# 989
  • София
Сирене Сердика, препоръчвам горещо.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт