Бял списък на продуктите

• 312 190
  • 1 500
  •   1
Отговори
# 1 035
Деликатесите на Камарко, особено бекона! Цените са страшно добри, има ги в Кауфланд след охладените меса. Опаковките са зелени,вакумирани.

# 1 036
Деликатесите на Камарко, особено бекона! Цените са страшно добри, има ги в Кауфланд след охладените меса. Опаковките са зелени,вакумирани.
На  Камарко не бих си купила нищо никога,  след като стана онзи гаф с така наречените "дупета"
http://www.marica.bg/show.php?id=33519

# 1 037
На  Камарко не бих си купила нищо никога,  след като стана онзи гаф с така наречените "дупета"
http://www.marica.bg/show.php?id=33519

Благодаря, въобще не знаех. Два пъти си взимах и ни хареса. Мерси за информацията.   bouquet

# 1 038
  • SOFIA
Честита Нова Година!

Да споделя- вече пети или шести път взимам  кр. сирене на Ел Би - вакумирано ,около 1 кг. и все още е със същия вкус.Обикновено като харесаме нещо от следващата партида вече е развалено и гадно. Но интересно това ни харесва изключително много.Има вкуса на сирената от едно време.За сега е ок.

# 1 039
  • България
Здравейте и от мен!Днас попаднах на тази тема  Peace и като запис ще споделя моите впечатления от някои продукти:
кашкавал "Огоста"-страхотен е  Peace
сирене "Елит",което е много сполучливо,или "Маджаров"
кисело мляко на "КООП",скоро попаднах на него,препоръчаха ми го и направо се изненадах

# 1 040
Киселото мляко "Домлян" си е №1, кашкавала и маслото също си ги бива.  Simple Smile

# 1 041
  • Пазарджик/Лондон
Халвата на Златея - тази в металната кутия, много ми хареса.

# 1 042
  • Пловдив
Прясно мляко "Ханско"  Peace Само от него успях да направя извара,след като първо бях пробвала Верея, Фибела, Филипополис,  а и ми се развали след 3 дена в хладилника. Вече купуваме от него.

# 1 043
Незнам дали е ново киселото мляко на бор чвор-ПРО БИОТИК,но ми харесва.

# 1 044
  • София
Телешки суджук на Чановете - много е вкусен и е сух, а не суров.

# 1 045
Да добавя и био-бозата на harmonica. Много добро попадение, а няма аспартам или други гадости.

# 1 046
А от къде купувате Био бозата, освен от магазина на на пл. Журналист?

# 1 047
lubasha, от Карфур.

# 1 048
Ами аз уж търсих и там (The mall - на цариградско), ам не видях, пак ще проверя! Благодаря за отговора!

# 1 049
Lubasha освен в Карфур на Цариградско я видях и във Фантастико в Младост. И не е много скъпа, а е хубава.

Общи условия

Активация на акаунт