Бял списък на продуктите

• 312 172
  • 1 500
  •   1
Отговори
# 1 080
Имам чудесни впечатления от тази серия. От миналата година бях чувала прекрасни отзиви, но малко трудно намерих продуктите, чак преди няколко дни си взех. Нямам цялата серия, разбира се, но всички продукти, които взех и съм използвала, съм много доволна. Оправдани добри препоръки.

# 1 081
  • У дома
Чисто хубаво масло е само гии, в което няма никаква влага и примеси. Като се извади от хладилника с трион не можеш го разряза. И не е сложно всеки сам да си го направи, ако го няма по магазините в БГ

# 1 082
Имам чудесни впечатления от тази серия. От миналата година бях чувала прекрасни отзиви, но малко трудно намерих продуктите, чак преди няколко дни си взех. Нямам цялата серия, разбира се, но всички продукти, които взех и съм използвала, съм много доволна. Оправдани добри препоръки.

А къде успя да ги намериш?

# 1 083
Пробвахме млякото от новият им магазин,много сме доволни,направо е супер.  bouquet http://www.dobrev-cheese.com/about.php
Къде имат фирмен магазин?

В София - на ъгъла на Цар Асен и Парчевич -

# 1 084
А къде успя да ги намериш?
В Карфур. Обаче няколко поредни пъти като ходих нямаше, все казваха, че са изчерпани и чак тази седмица намерих.

# 1 085
" Гледам че някои хора оценяват киселото мляко по това за колко време се разваля.
Така е - едно време хубавото кисело мляко му трябваха три дни в хладилник и надуваше капачката. "

Това,че киселото мляко не се разваля говори много лошо за него.
Но това че се разваля бързо изобщо не е гаранция, че млякото е хубаво ...  Mr. Green

# 1 086
Аз познавам хора, които гледат животни и си затварят киселото мляко, консумират го след месеци и нищо му няма. И аз като съм подквасвала домашно мляко по много време е седяло затворено в буркани в хладилник и нищо не му е ставало.
Да похваля охладеното пиле на Новомес.

# 1 087
...

Абсолютно подкрепям  Peace
Единственото пилешко, което купувам.

# 1 088
  • под тепетата
Аз  отдавна купувам техни продукти и съм много доволна. Свинският врат и гърди с масло са на почит у нас , луканката , наденицата - кълцаница.

# 1 089
  • софия
...

Абсолютно подкрепям  Peace
Единственото пилешко, което купувам.

Аз  отдавна купувам техни продукти и съм много доволна. Свинският врат и гърди с масло са на почит у нас , луканката , наденицата - кълцаница.

От къде купувате техни продукти (София)?

# 1 090
Аз лично от магазина им в Новомес.
Мъжът ми често пътува към Пловдив и винаги се връща с пилешко от Новомес и свинско и колбаси от Попов в Пловдив. Тук не знам, къде продават техни продукти.

# 1 091
И ние се разхождаме до магазина им в Ново село и от там пълним една хладилна чанта, после една част от продуктите пакетирам във фризера. Иначе в останалите им магазини, в които съм влизала, асортиментът е беден. Във Варна в радиус от стотина метра от нас има 4-5 месарници, месото от тях няма нищо общо с това на Новомес и е доста безвкусно.

# 1 092
Къде се намира в София?По веригите има ли ги?

# 1 093
Ох, ами защото като чета етикета на кое да е филе , има какви ли не добавки и Е-та.
Имам предвид да си вземеш сурово месо, да си го изпечеш на грил тигана и да го нарежеш.
В повечето колбаси се съдържа Е250,  което ще рече  "натриев нитрит". Заради него се образуват нитрозамини. Нитрозамините са химични съединения, които се получават при взаимодействието на нитрити с вторични амини. Образуването на нитрозамините става при определени условия – висока киселинност на средата (като тази в стомаха), високи температури (като при пържене) и др. Нитрозамините са силно канцерогени. Е250 е забранена съставка  в някои от по развитите страни. Можеш да провериш тази информация  Simple Smile
Попаднах случайно на информация,че консервираща сол или т.н Е 250 присъства и в прясното уж месо Thinking-ето тук http://-spam149-/2009/12/19/e-250-%D0%BD%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B8 … 1%80%D0%B8%D1%82/
По принцип пека  филе както Мариета съветва за сандвичи....но ако и в месото има такива съставки спасение няма Rolling Eyes.
Кравичка на балкона нямам

Последна редакция: сб, 19 май 2012, 00:32 от Бъни

# 1 094
Къде се намира в София?По веригите има ли ги?

Не, тук не съм ги виждала. Купувам от Ново село по-големи количества и както казва Зелен дух, след това замразявам във фризера  Peace

Общи условия

Активация на акаунт