Бял списък на продуктите

• 312 134
  • 1 500
  •   1
Отговори
# 1 110
От този на Сторко съм доволна само от най-голямата кутия. В буркан и малка кутия не се вари.Също харесвам замразения грах на "Лидъл". Simple Smile

# 1 111
  • Пловдив
Грах си купувам от производител в сезона /ако нямам достатъчно домашен/ и си замразявам във фризера. Така по всяко време имам читав грах докато стане новата реколта.
Не е толкова трудно и невъзможно...

# 1 112
не мисля, че ги оцветяват продуктите на Бондюел, защото знам какво представляват оцветените такива.Купувала съм замразен грах от Кауфланд, който след сготвяне с ориз, последния беше придобил зеленикав цвят, а граха беше станал  бледозелен отвън и жълтеникав отвътре  #Crazy
Със сигурност ги оцветяват. Проверено е в лаборатория.

# 1 113
  • Бургас
Скоро се появи ново кисело мляко (виждала съм го само във Фантастико): Опицвет 3,6%
Много съм доволна от него!  Crazy

# 1 114
не мисля, че ги оцветяват продуктите на Бондюел, защото знам какво представляват оцветените такива.Купувала съм замразен грах от Кауфланд, който след сготвяне с ориз, последния беше придобил зеленикав цвят, а граха беше станал  бледозелен отвън и жълтеникав отвътре  #Crazy
Къде може да се види това?Има ли статия, репортаж и т.н.Ако е проверено трябва да има становище.

# 1 115
  • Бургас
От коя марка захар сте доволни?  Hug

# 1 116
Къде може да се види това?Има ли статия, репортаж и т.н.Ако е проверено трябва да има становище.
Няма статия и репортаж, в лаборатория на БАН ги изследваха, като упражнение, но съвсем редовно. На мен ми е достатъчно.

# 1 117
  • София
Изневерих на немските масла с френското Elle & Vire, страхотно е. Heart Eyes

# 1 118
Някой да е пробвал пуешко от това  newsm78похвалиха ми го.
http://www.penes.ro/en
Въобше пуешко което да е добро от къде може да се намери в София?

# 1 119
Скоро се появи ново кисело мляко (виждала съм го само във Фантастико): Опицвет 3,6%
Много съм доволна от него!  Crazy
Изобщо не е ново...хах.
Даже си е доста старичко. Grinning

# 1 120
Добре, хайде тук.  Laughing

# 1 121
  • София

Напълно съм съгласна, невероятно е! И аз наскоро го открих и вече само от него купувам. Simple Smile

# 1 122
  • софия

Напълно съм съгласна, невероятно е! И аз наскоро го открих и вече само от него купувам. Simple Smile
Оооо, това е най-хубавото масло, на което съм попадала в БГ. От година и повече купувам от него.

# 1 123
Оооо, това е най-хубавото масло, на което съм попадала в БГ. От година и повече купувам от него.

А къде се продава, пропуснала съм го. Peace

# 1 124
  • софия

А къде се продава, пропуснала съм го. Peace
Преди имаше в Била, но напоследък нещо не го намирам там. Купувам от Карфур или в от щанда на Бондюел в Халите (но там е по-скъпо) Peace

Общи условия

Активация на акаунт