Бял списък на продуктите

• 312 112
  • 1 500
  •   1
Отговори
# 1 125
Преди имаше в Била, но напоследък нещо не го намирам там. Купувам от Карфур или в от щанда на Бондюел в Халите (но там е по-скъпо) Peace

Затова ми се губи, у наше село Карфур няма, Билла ми е малко отдалечена и по-рядко ходя там, обикновено Кауфланд, Лидл и някои местни вериги ползвам. Ще се поогледам все пак, благодаря. Peace  bouquet

# 1 126
  • При децата ми
Изневерих на немските масла с френското Elle & Vire, страхотно е. Heart Eyes

Напълно съм съгласна, невероятно е! И аз наскоро го открих и вече само от него купувам. Simple Smile
Оооо, това е най-хубавото масло, на което съм попадала в БГ. От година и повече купувам от него.

Как изглежда това масло? Може ли снимка или линк?

# 1 127
# 1 128
  • София
Аз съм много доволна от мякото (кисело и прясно) и силене на Ел Би Булгарикум. Това са най-истинските млечни продукти на пазара в момента, в верегите магазини. Добрев също са добри.

# 1 129
  • София
Аз съм много доволна от детските дрешки в Лидл.

# 1 130
Харесва ми лютеницата на Дерони Детска мечта. А и я водят без консерванти...

# 1 131
Записвам се и се връщам назад, да чета отзиви.

# 1 132
Кисело мляко Сердика Heart Eyes - моят фъстък само и единствено него яде, а и само то ми се е разваляло след като е седяло няколко дни отворено, да не говорим, че още на следващия ден е с променен вкус.

# 1 133
  • sofia
Прилежно се записвам в темата!
Да похваля памперсите на "Клевер". Мекички, разтегливи и не текат!

# 1 134
  • София
Купила съм,но още не сме я пробвали.Радвам се да прочета такъв отзив. Laughing

# 1 135
  • София - Варна - Бургас
В София няма вече хубав хляб, поне аз не знам, след като и Нилана престана да произвежда ръжено пшеничния! Навсякъде предлагат само скъпи боклуци!
  Та някой знае ли все пак дали и къде е останала някоя фурна, дори и в околностите или да се насоча към закупуване на машинка за собствино производство?

# 1 136
# 1 137
Изневерих на немските масла с френското Elle & Vire, страхотно е. Heart Eyes

Напълно съм съгласна, невероятно е! И аз наскоро го открих и вече само от него купувам. Simple Smile
Оооо, това е най-хубавото масло, на което съм попадала в БГ. От година и повече купувам от него.

И от мен  Peace

# 1 138
Купила съм,но още не сме я пробвали.Радвам се да прочета такъв отзив. Laughing

Дано и на теб ти хареса. Но вече трета ядем и мога да отбележа като недостатък, че след втория ден почва да се втечнява и става по-редичка. Иначе като вкус за мен е добра Peace

# 1 139
В София няма вече хубав хляб, поне аз не знам, след като и Нилана престана да произвежда ръжено пшеничния! Навсякъде предлагат само скъпи боклуци!
  Та някой знае ли все пак дали и къде е останала някоя фурна, дори и в околностите или да се насоча към закупуване на машинка за собствино производство?

фурна от време оно има на Иван Асен

Прекрасни хлябове има.
Похвалиха ми и фурна около халите, но понеже не съм пробвала се въздържам да я споделя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт