Бял списък на продуктите

• 312 045
  • 1 500
  •   1
Отговори
# 1 245
  • Пловдив
Намерих най-сетне сирене и кашкавал "Равногор"-харесаха ни Peace

# 1 246
  • до най-прекрасния мъж
Не, имам предвид тези по 3 кг.
Това вече е друго  Wink

# 1 247
  • Varna

Да - търговска марка Алфатар . Произвеждат  кисело мляко,айран, сирене и прясно мляко.

Ако може да питам къде се продава тази марка, в кои вериги?

А да питам и за Хармоника - освен в Пикадили, къде другаде ги има? Благодаря  bouquet
Има фирмен магазин в ранона на пазарчето на Красно село.

Алфатар продават под търговската марка Мероне и аз купувам техен кашкавал от Била. Хубав е.

Търговска марка " Алфатар " и търговска марка " Мероне" са на различни производители в различни мандри.

"Алфатар" имат фирмени магазини в София около пазарчето на Красно село и пазарчето на Иван Вазав

# 1 248
  • Пловдив
Нашенско цедено мляко Heart Eyes
По принцип си цедя сама, но нямах време и по препоръка взех Нашенско - страхотно е Heart Eyes
За съжаление в Пловдив не го намирам никъде Sad

# 1 249
  • Stara Zagora, Bulgaria
Някой има ли представа защо изчезнаха млечните продукти на Frezko/сиренето,кашкавала/.За последно купувах преди около месец и в момента никъде ги няма  Sad

# 1 250
  • София (Възраждане)
Някой има ли представа защо изчезнаха млечните продукти на Frezko/сиренето,кашкавала/.За последно купувах преди около месец и в момента никъде ги няма  Sad

И аз бих искала да знам Praynig

# 1 251
В магазинчето под нас жената специално за мен зарежда кисело мляко на Фрезко и преди седмица-две ми каза, че вече е с нова, по-висока цена и ме пита да продължи ли да ми взима. Ще й кажа да подпита момчето за кашкавала и сиренето, но може би и там правят някакви подобни промени...

# 1 252
Моето любимо кисело мляко е "Сердика" 2% - вкусно, без нишесте Peace  по думи на човек, който има инфо. Прави ми впечатление, че е чувствително към начина на съхранение и мени вкуса си към по-добро с всеки ден отлежаване.

Кашкавал и сирене не ям, тъй като са ми все солени и мазни. Свикнах.

Последна редакция: вт, 28 май 2013, 00:58 от кехлибаровка

# 1 253
Момичета, свекърва ми подари уред за кис. мляко, имам от къде да взема прясно домашно. Въпросът ми от къде да се сдобия с читава закваска или на кое кис. мляко да се доверя за целта?
У нас се купуват Верея, Елена и Сердика.
http://www.bolgari.bg/zakvaski.html   -видях го онзи ден в СВА,около 6 лв опаковката за 3л мляко.

# 1 254
Аз квася с Ханско 2%, по БДС. Нямам провал Simple Smile

# 1 255
  • до най-прекрасния мъж
Момичета, свекърва ми подари уред за кис. мляко, имам от къде да взема прясно домашно. Въпросът ми от къде да се сдобия с читава закваска или на кое кис. мляко да се доверя за целта?
У нас се купуват Верея, Елена и Сердика.
http://www.bolgari.bg/zakvaski.html   -видях го онзи ден в СВА,около 6 лв опаковката за 3л мляко.
Тези луди ли са? Та 6 лв за 3 литра мляко е супер скъпо. Това означава по  левче на кофичка за закваска, като сложиш и още поне 0,50 лв. за прясно мляко, става камила с рога - 1.50 кофичката. Мерси съм. Купувам един път на месец-два по една кофичка кисело и квася с нея първия път, после от домашното. Това го правя, за да си подновявам закваската. Винаги се получава.

# 1 256
  • София
Не, че ще си го купя, но само да разасня малко. В една опаковка има 7 сашета. А едно саше може да закваси до 3 литра мляко. Не излиза чак такава голяма сметката.  Peace

Ние взимаме Бор Чвор или Елена за заквасяване. Но най- добре ЕлБи, поне бактерията е тяхна и със сигурност я слагат  Joy

# 1 257
От днес и кисело мляко на Фрезко няма, доставчикът не е знаел защо...

И за да не е спам, печени чушки в буркан на фирма Рени: месести, хубво обелени, със страхотен вкус, като домашни направо.

# 1 258
  • до най-прекрасния мъж
Не, че ще си го купя, но само да разасня малко. В една опаковка има 7 сашета. А едно саше може да закваси до 3 литра мляко. Не излиза чак такава голяма сметката.  Peace

Ние взимаме Бор Чвор или Елена за заквасяване. Но най- добре ЕлБи, поне бактерията е тяхна и със сигурност я слагат  Joy
Така по-бива, но от написаното в поста по-горе излиза, че е 6 лв. за 3 литра мляко, ужасих се от тази цена. То не че и 0,15 ст. на кофичка оскъпяване са малко, но е по-поносимо.

# 1 259

Така по-бива, но от написаното в поста по-горе излиза, че е 6 лв. за 3 литра мляко, ужасих се от тази цена. То не че и 0,15 ст. на кофичка оскъпяване са малко, но е по-поносимо.
Просто не правилно съм прочела на опаковката,не съм обърнала внимание че едно саше е да 3л мляко -до 3л мляко.Но вече подквасил веднъж -имаш следваща доза закваска и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт