Бял списък на продуктите

• 312 036
  • 1 500
  •   1
Отговори
# 1 260
Благодаря за линкчето Hug .

Искам да похваля Маскарпонето на К-Класик, марката на Кауфланд. Взех го с голяяямо недоверие, че и на промоция беше, обачеее какво прекрасно Тирамису спретнах с него Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes . Като го опитах първоначално, имаше съвсем лек привкус, но след разбиването му на крем нямаше други примеси и стана превъзходно!

# 1 261
  • в кукувиче гнездо
Кисело мляко Ситово. Мноого вкусно, точно като истниско.

# 1 262
  Краве масло Домлян .
  Най-сетне си припомних вкуса на истинското масло .  Peace

# 1 263
  • София (Възраждане)
Пълномаслено мляко "Герзовица" Смолян, купувам го в София Peace

# 1 264
Сирене и масло Ситово, салатите оптима, марка на т маркет, които се правят от Олинеза

# 1 265
  • София
Оптима не са ли марка на Пикадили?  newsm78

# 1 266
  • София
  Краве масло Домлян .
  Най-сетне си припомних вкуса на истинското масло .  Peace

Селма, наистина ли?
Все гледам да купувам немско, защото каквото и БГ масло да взема - все на маргарин ми прилича.
Но ще го пробвам това на Домлян, щом казваш, че е хубаво   bouquet

# 1 267
Оптима не са ли марка на Пикадили?  newsm78
Неее, на Т маркет, аз и биричката на тази марка си тача  Wink

# 1 268
  Вивиан, честно да ти кажа и аз все-още съм в потрес . Даже се чудя , дали не съм попаднала на някаква случайно удачна партида ...  Laughing Защото  и преди (няколко години) съм купувала това масло , но не си спомням да ме е впечатлявало така .
   Ще продължа да го купувам и ще видя , дали ще си затвърдя впечатлението .  Rolling Eyes Simple Smile

# 1 269
  • Пловдив
 Краве масло Домлян .
  Най-сетне си припомних вкуса на истинското масло .  Peace

Селма, наистина ли?
Все гледам да купувам немско, защото каквото и БГ масло да взема - все на маргарин ми прилича.
Но ще го пробвам това на Домлян, щом казваш, че е хубаво   bouquet
аз от години купувам само масло Равногор Peace
(и кашкавал)

# 1 270
  • в кукувиче гнездо
Аз откакто открих маслото на Лидл Пилос, голямата опаковка, не купувам нищо друго. Адски добро. Дори само на филийка намазано е адски вкусноооо.

# 1 271
Аз откакто открих маслото на Лидл Пилос, голямата опаковка, не купувам нищо друго. Адски добро. Дори само на филийка намазано е адски вкусноооо.

Още един глас от мен за маслото на Пилос, най-добро което съм взимала.  Wink

# 1 272
  И аз купувам ПИлос . Но последното Домлян е ненадминато засега .  Simple Smile

Последна редакция: ср, 05 юни 2013, 21:13 от Селма

# 1 273
  • в кукувиче гнездо
Направо ме уби с този Домлян. Ще ходя днес да си взема едно. Преди съм купувала, но никога не ми е харесвало особено, едно меко, воднисто.... Ползвала съм го главно за сладкиши. Ама може и да са го подобрили, та ще скоча да взема едно.

# 1 274
..... Преди съм купувала, но никога не ми е харесвало особено, едно меко, воднисто.... ..
    Точно ! И аз бяха така ....  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт