Бял списък на продуктите

• 314 563
  • 1 500
  •   1
Отговори
# 180
  • до една звездичка
Кисело мляко - Верея
Сирене - Дъга (овче) и Искра (краве)
Кашкавал - На Баба
Месни продукти - КФМ
Масло - President
Бира - Шуменско, Загорка
Паста за зъби - Лакалуд
Минерална вода - Банкя

# 181
  • София
Добавям бързо замразение пилешки дробчета на Пилко ЕООД Разград (Лудогорско пиле пише още на опаковката)- по-изчистени и добре изглеждащи не съм купувала никога Peace

Последна редакция: пн, 17 ное 2008, 08:38 от Marleen

# 182
Добавям вакумураното сирене Елена/твърдо и вкусно/
Пилешки гърди на Бест Фарм, в Кауфланд ги има

# 183
маргарин Калиакра
сирене Елена
кисело мляко На баба
кашкавал Елена
минерална вода Девин розова
паста за зъби Колгейт

# 184
Не знам дали е писано за това, но съм много доволна от Нашенска едро смляна лютеница на Филикон.

# 185
Аз се уплаших като гледам какви продукти са предпочитани от повечето майки/колбаси.маргарини.пастети/-та нали с това храним децата си? После се чудим защо имат алергии и не могат да се справят с банални инфекции.На вкус вече всичко може да се докара с ароматизатори.оцветители.Аз си купих едно веро-Пур/от което сьм много доволна/което имаше такьв перфектен мирис на зелена ябьлка .че аз се зачудих дали не става и за пиене... Mr. Green

# 186
  • до една звездичка
Аз се уплаших като гледам какви продукти са предпочитани от повечето майки/колбаси.маргарини.пастети/-та нали с това храним децата си? После се чудим защо имат алергии и не могат да се справят с банални инфекции.

Всъщност, ти откъде точно разбра, че с това, което сме написали като предпочитана стока/марка, храним и децата си съответно??? Странна логика, ако въобще я има! Stop

или съдиш по себе си  Joy

...едно веро-Пур...което имаше такьв перфектен мирис на зелена ябьлка .че аз се зачудих дали не става и за пиене... Mr. Green

# 187
  • Пловдив
Да добавя салам Хамбурски на КЕН на килограм е.Невероятен е и като качество и на вкус.В едно такова чераво приличащо на естествено.Малко по-скъп е от другите , но си заслужава  Peace

# 188
  • София
Аз се уплаших като гледам какви продукти са предпочитани от повечето майки/колбаси.маргарини.пастети/-та нали с това храним децата си? После се чудим защо имат алергии и не могат да се справят с банални инфекции.На вкус вече всичко може да се докара с ароматизатори.оцветители.Аз си купих едно веро-Пур/от което сьм много доволна/което имаше такьв перфектен мирис на зелена ябьлка .че аз се зачудих дали не става и за пиене... Mr. Green

Ами аз се плаша, като знам и какъв мръсен въздух дишаме, ама... newsm78

# 189
  • на брега на морето
Тук е момента да похваля продуктите на President или поне тези които съм опитвала - маслото: в пакетче - 80% масленост и едно друго в синя кутийка, което е по-леко с 40% мазнини. И двете са с много добри вкусови качества. Доволна съм и от течната сметана на President, има я в големи и малки кутийки, животинска по произход.  newsm10
Искам да изразя задоволството си и от всички макаронени изделия на Barilla - супер са Peace
Харесвам също чайовете на Twinings, нямат нищо общо с нашенския треволяк в пакетче.
Зехтин Borges extra virgin - страхотен вкус на маслини, идеален за салатки, вече 1 година не си е променил вкусовите качества, (което не мога да кажа за други марки зехтини - гранясват и се скапват за седмици).
Пропуснах да спомена шоколадите на Lindt - особенно натуралните, има един 80% какао - направо ми разхлопва сърчицетоSimple Smile

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 15:29 от Alphecca

# 190
  • София
Тук е момента да похваля продуктите на President или поне тези които съм опитвала - маслото: в пакетче - 80% масленост и едно друго в синя кутийка, което е по-леко с 40% мазнини. И двете са с много добри вкусови качества. Доволна съм и от течната сметана на President, има я в големи и малки кутийки, животинска по произход.  newsm10
Искам да изразя задоволството си и от всички макаронени изделия на Barilla - супер са Peace
Харесвам също чайовете на Twinings, нямат нищо общо с нашенския треволяк в пакетче.
Зехтин Borges extra virgin - страхотен вкус на маслини, идеален за салатки, вече 1 година не си е променил вкусовите качества, (което не мога да кажа за други марки зехтини - гранясват и се скапват за седмици).
Пропуснах да спомена шоколадите на Lindt - особенно натуралните, има един 80% какао - направо ми разхлопва сърчицето:)

имаме абсолютно еднакви любими продукти! не можах да се сдържа просто да не го отбележа! Hug

# 191
Към поста на Alphecca добавям и продуктите на Bonduelle Flutter

# 192
Аз съм доволна от топеното сирене на ЧЕХ, селска лютеница Palirria, прах за пране Rex .. друго не ми идва на ум  Rolling Eyes

# 193
Кисело мляко “Боженци“. Фантастично е!

# 194
Хайде да спрем с киселите млека - хубаво БГ мляко май има само в Япония. Тука отдавна няма кисело мляко!

Общи условия

Активация на акаунт