Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 14 тема

• 125 702
  • 734
  •   1
Отговори
# 285
Да споделя - няколко седмици след последните ми процедури на крака и корем с Legacy - имам подобрение от последната седмица, в която правих процедури. На лицето - кожата ми вече е много по-добре. Относно времетраенето - аз правих само лице (без шия и брадичка) - 30 минути. Момичето ми каза, че ако някой има проблем в зоната около очите и се налага още малко време да се прави си се прави. Ако трябва лице и брадичка и шия, тогава времето расте до час. Т.е. ако цената е на минути - си е на минути, ако е на зони - колкото трябва - толкова Simple Smile)) До колкото знам - 40 минути са достатъчни за лице и шия, но ако има повече за оправяне - трябва повече време, без да прекаляваме Simple Smile)) За това се препоръчва консултация според мен.

# 286
Гледам някаква игра на Венус Консепт във ФБ, питат жените, които са правили легаси, колко минути е процедурата. В Нирвана, Персона, Скин лайн и др.отговарят-30 мин.

# 287
  • в 1001-та нощ
Ако е това, което аз мернах вчера (но не съм участвала) е - първо да се хареса страницата, и след това да се отговори колко е времетраенето на една процедура и кой е най-близкият салон до участващия в играта. До колкото разбирам, целта е да се популяризира процедурата, незапознатите да разгледат линка, за да разберат повече за нея и да могат да отговорят, както и да видят къде до тях има салони.

Не видях да е уточнено - дали се пита за тяло или за лице и т.н. Едната ми приятелка прави процедури за корем - по 1 час през две седмици. Аз съм правила по 15 мин на зона - двустранно става 30 мин за 1 зона, но ако включа още една зона ми става 1 час. Това с времетраенето е малко хлъзгаво  Twisted Evil

И в случая - един, като напише - примерно 30 минути - всички повтарят написаното  Laughing Не мисля, че отговорите са на жени, които споделят в кое студио - колко е времетраенето. а отговорят, за да спечелят. Аз си го споделих на стената и в няколко групи, който има желание - ще се включи Simple Smile

# 288
Добре де, няма ли протокол за продължителност на зона, което да гарантира търсения резултат, както е при лазера? Разликата е двойна, не 5-10% да кажем.
Alena, утре си на процедура, нали? Ще чакам да споделиш информация.  bouquet

# 289
Скрит текст:
Ако е това, което аз мернах вчера (но не съм участвала) е - първо да се хареса страницата, и след това да се отговори колко е времетраенето на една процедура и кой е най-близкият салон до участващия в играта. До колкото разбирам, целта е да се популяризира процедурата, незапознатите да разгледат линка, за да разберат повече за нея и да могат да отговорят, както и да видят къде до тях има салони.

Не видях да е уточнено - дали се пита за тяло или за лице и т.н. Едната ми приятелка прави процедури за корем - по 1 час през две седмици. Аз съм правила по 15 мин на зона - двустранно става 30 мин за 1 зона, но ако включа още една зона ми става 1 час. Това с времетраенето е малко хлъзгаво  Twisted Evil

И в случая - един, като напише - примерно 30 минути - всички повтарят написаното  Laughing Не мисля, че отговорите са на жени, които споделят в кое студио - колко е времетраенето. а отговорят, за да спечелят. Аз си го споделих на стената и в няколко групи, който има желание - ще се включи Simple Smile
Може ли линк към страницата във фейсбук bouquet

# 290
  • в 1001-та нощ
Аз това имам  Peace https://www.facebook.com/Venus-Legacy-%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%BE%D … -499495916868784/

Добре де, няма ли протокол за продължителност на зона, което да гарантира търсения резултат, както е при лазера? Разликата е двойна, не 5-10% да кажем.
Alena, утре си на процедура, нали? Ще чакам да споделиш информация.  bouquet

Зависи какво се цели - дали и топене на мазнини или повече стягане, колко голяма е зоната. Примерно - при мен се работи кръгче, което включва - долната част на дупето, горната част на бедрото отзад и брич. Вероятно се равнява наполовин корем Simple Smile Приятелката ми прави 1 час цялкорем, с цел и топене на мазнини. А правя по 15 мин на крак - общо 30 мин за два крака  - повече за стягане. Със сигурност има протоколи Simple Smile  Не си спомням Жаки по колко време я третираха на зона. Ако на някой му се занимава - може да потърси  Peace

# 291
Да, така е, но мацките казаха за лице. Колкото и да има разлика между лицата ни тя не е двойна. То и аз не съм уточнила де. За мен логично е оптималното време да е едно и също за дадена площ а вече в зависимост от състоянието да са нужни повече или по-малко процедури. Или греша?

# 292
  • в 1001-та нощ
Аз имам час в Есте другия четвъртък за лице, не утре Simple Smile Ще попитам как се определя продължителността  Blush Мога и в Скин лайн да попитам - в понеделник ми е процедурата за тяло Simple Smile

# 293
Запомнила съм аз, че е в четвъртък ама кой.  Laughing
Много ще съм ти благодарна да попиташ.  bouquet

# 294
  • София
Някой може ли да препоръча изпитан салон с Велашейп?
Сега ми влезе в главата, че искам това да направя.

Правих 3 процедури Венус Легаси на крака - след първата имаше доста осезаем ефект, след 2 и 3 се позагуби.

Пълна загуба на време и пари... над 15 процедури направих в Хил Клиник и нищо Sad а в началото си имаше и болка. По доволна съм от ръчни масажи

# 295
Момичета ,аз страшно много не си харесвам носа...
На моменти го възприемам ,но в повечето случаи  Sick
Не е голям ,може би е една идея по -широк и...къс,не е и крив с гърбица и други екстри ,а прав ,широк и къс! Sick
Кураж имам и бих го коригирала ,но ми лапсват едни 5 хиляди излишни...
А сега зимата сякаш е още -по широк.Вманиячавам ли се или има обясниние? newsm78
Пари за ринопластика нямам ,но мисля поне на консултация със специалист да отида.  Знаете ли колко е прегледът при д-р Енчев?

# 296
Здравите,
Пиша 42 ден след хайду процедура с трите накрайника. Виждам че има заглаждане на назолабиални гънки на мен основно това ми беше проблема, но и дру ги хора го забелязват така че не е само субективна преценка. За бръчици не мога да кажа тъй като нямам такива. Като цяло видът е по свеж.

# 297
  • София
Тази клиника в Елин Пелин надеждна ли е? Гледам разни оферти за корекция на бюст там, но тук май никога не съм чела за тях. Някой оперирал ли се е там?

# 298
Момичета ,аз страшно много не си харесвам носа...
На моменти го възприемам ,но в повечето случаи  Sick
Не е голям ,може би е една идея по -широк и...къс,не е и крив с гърбица и други екстри ,а прав ,широк и къс! Sick
Кураж имам и бих го коригирала ,но ми лапсват едни 5 хиляди излишни...
А сега зимата сякаш е още -по широк.Вманиячавам ли се или има обясниние? newsm78
Пари за ринопластика нямам ,но мисля поне на консултация със специалист да отида.  Знаете ли колко е прегледът при д-р Енчев?
Най добрите са в Турция. Дилбер или Илхан. Цените са между 3000-3300 евро, като за престоя от 10 дни си плащаш отделно. Има жена там Зюлейха, ако не се лъжа, която много помага на оперираните. Спят у тях, готви им и се грижи за тях. Нещо от рода на 20 евро за ден...Докторите правят консултации и в София, имат ФБ страници и можеш да се свържеш там за час, както и да разгледаш работата им. Нямат лош нос  Laughing

# 299
последни въпроси за Венус Легаси- лице
1,Има ли някакви странични ефекти? разпитвах много в клиниката ама пак да попитам и тук, тъй като ми е първата разкрасителна процедура с какъвто и да било апарат малко ми е притеснено  Rolling Eyes
2, Другия въпрос е- за зоната около очите според вас кое ще бъде по ефективно- Легаси или иглена мезотерапия с хиал. кис. ? Бръчките не са дълбоки, мимически са .

между другото тук някой беше писал за болка в главата от ботокс... получава се ако е сложено по-голямо количество и прекаленото парализиране на мускула. Лицето е свикнало да прави дадена мимика и продължава да си я прави, но ботокса не позволява и се създава напрежение което се натрупва и причинява главоболие. Не само заради естествения външен вид, но и заради това трябва да се слага оптимално количество и да се запази донякъде мимиката.

Общи условия

Активация на акаунт