Да изпратим старата година с двучертичкова лавина! - 321

• 28 647
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Момичета не можах да изчакам и си взех направление и отидох при дежурния в болницата , аз съм от Варна. Жената ми направи рутинния преглед -всичко видимо е наред , след нова година каза да отида да ми даде направление за всички хормони , че сега нямало пари по здравна каса, и каза да си пия Ясмина, бил безобиден . И тя каза че с ноти примулт нор съм си направила белята. Каза също , че кървенето може да в от раничката ,която имам. Но каза да мине цикъла и гениколога да прецени какво да я прави! Благодаря ви за мненията и съветите🤗
ПП: каза и че съм слабичка и поне 3,4 килограма трябва да кача

# 151
Момичета не можах да изчакам и си взех направление и отидох при дежурния в болницата , аз съм от Варна. Жената ми направи рутинния преглед -всичко видимо е наред , след нова година каза да отида да ми даде направление за всички хормони , че сега нямало пари по здравна каса, и каза да си пия Ясмина, бил безобиден . И тя каза че с ноти примулт нор съм си направила белята. Каза също , че кървенето може да в от раничката ,която имам. Но каза да мине цикъла и гениколога да прецени какво да я прави! Благодаря ви за мненията и съветите🤗
Силве, вземи мерки и не се тревожи толкова много :*

# 152
Силве, вземи мерки и не се тревожи толкова много :*
О аз не се тревожа, съжалявам , че звуча така. Даже се радвам , че един месец няма да се тревожа за О , и Ц 😉

# 153
  • София
Бързо се пъхам под прашеца на Крю, добре да ме хване и догодина да стане чудото! Simple Smile Леко раждане на теб, мила, нямаме търпение да ни се похвалиш и да ни замеряш с памперси! Поздрави от нас на сладката бебка като я видиш Wink

Силве, радвам се, че прегледа е минал добре и че си спокойна, това е най-важното. Почини си сега и после с нови сили, сигурна съм, че скоро ще стане.

С нетърпение чакам Мини и Шоколадчето да се похвалите, Комалче, сигурна съм, че и на твоя преглед утре всичко ще е наред и ще ни се похвалиш и ти хубаво.

Стискам палци за всички бременилчета и за всички гонещи О и Нечакащи!  bouquet

# 154
  • София
Силве, според мен ще трябва да изчакаш малко с хормоните след приема на ясмин, защото той ще го вкара в нормите и ако има нещо нередно, няма да го хванете.
Благодаря на всички момичета за пожеланията, преди малко се видях с бебка. Милата само спи  Grinning, дано да е такава и като се роди.
Знам, че скоро всяка от вас ще стане мама. Щом аз успях, въпреки поликистозата, полипа, обърнатата матка и не цветущата спермограма на ММ.

# 155
Силве, според мен ще трябва да изчакаш малко с хормоните след приема на ясмин, защото той ще го вкара в нормите и ако има нещо нередно, няма да го хванете.
Благодаря на всички момичета за пожеланията, преди малко се видях с бебка. Милата само спи  Grinning, дано да е такава и като се роди.
Знам, че скоро всяка от вас ще стане мама. Щом аз успях, въпреки поликистозата, полипа, обърнатата матка и не цветущата спермограма на ММ.

Малее, с толкова проблеми на главата, а ние тука за едни хормони се вайкаме  Laughing Крю, да родиш здраво и сладко бебче, и много да те слуша  Hug Вземам си от прашеца ти, така искам и аз розовичко  Heart Eyes
Я кажи за обърнатата матка, спазваше ли разни пози дето ги препоръчват, че сме няколко тук с тази особеност Simple Smile

# 156
  • София
Гоуст, не съм лежала и не съм се съобразявала особено. Позите ни идваха отвътре  Blush. Винаги се стараех да не натоварвам ММ с идеята за бебе, защото се губи всяко удоволствие, а бебе става с любов. По принцип се обичахме през ден-два, както ни се иска, а в месеца, когато забременях, само няколко пъти. Явно е било на правилното място в точното време  Wink

# 157
Крю, такива постове като последния ти дават надежда на много момичета! Радвам се, че са ти спокойни последните дни, дано бебка си остане все така спокойна и кротка.
Силве, дано всичко ти излезе в норми в крайна сметка. А кг най-лесно се трупат покрай празници казват Mr. Green Повече месо, хранителни ястия, прочети в нета за подсилващи храни. Аз пък все съм нормата, ама горна граница. За 170см дават до 61 кг. Като спортувах ок - 58, но от както почна ремонта и ония проблеми не ходя, повече лежа и факт 61кг си държа. Сега се утешавам, че съм бременна, но ще се старая да ям нормално и без глупости да не се затъркалям  или да си докарам някой проблем.
Вики, много опитимистично ми звучиш всеки път, ще се радвам и за напред да си така лъчезарна!
Вале, стискам палци този месец да ни покажеш ефекта от снощната любов luvbed
Бременелките да не се скатават, да пишат как са, че такива като мен да знаят какво ги чака!
Комалче, утре си имала преглед? Да ни донесеш хубави новини!
Мини, ще се радвам този месец, да ни се похвалиш с две черти, пожелавам ти ги от сърце!
Верано, стана ми смешно за психолога Joy ПОсле ще ги смаеш с новината!
Етоал, Гоустче, стискам ви палци!

Аз минах, офф хем отидох по-рано, хем имаше забавяне, 50 мин стомаха ми беше на топка свит. Е като ми мушнаха сондата беше кулминацията. И гледам я черна топка - ами да имам сакче, отговаряло ми на закъснението и най-важното насадило се е където трябва newsm44 Гледам на ехо-снимката има размери, не ме удостоиха с инфо, но гледам писал 30/37мм, ако разчитам почерка. Изглежда като вкопана една част, а другата овална. Било рано за повече инфо и на 18.01 ембрион с пулс ще търсим. Предписа ми вагинално утрогестан да подхранвало. Казах, че усетих ову в дясно, пък минало от ляво Thinking . Първо ми каза, че може да съм се заблудила, но после го чух имало киста в дясно, ама няма лошо била на жълтото тяло, изчезвала. Това и аз така съм чувала, ама съм права за овулиралия яйчник. Явно още една рядкост ми се случи, но тази си е направо чудо в добрия смисъл.

# 158
И аз съм с обърната матка , но не ми е било пречка за забременяване . При нас нещата не стават от първия път , но все пак стават . Обичайте се повече и нещата ще се получат  Peace

Куки , Илейн , как сте момичета ? Никакви ви няма тук  Hug

# 159
Браво, Шоки, дано всичко е наред и чуете сърчице! Този път всичко ще е, както трябва  Peace

# 160
Е браво шоколадче 🎉🤗🎉🤗, дано на 18 чуете сърчицето , стискам палци

# 161
Чудесна новина, Шоколадче! Бъди спокойна вече и след 3 седмици ще видите едно много силно тупкащо сърчице  Heart Eyes
Моят преглед е в петък, де да беше утре  Grinning Ама където ден чакане, там и два.
Крю, щом си минала 36та седмичка, бебка вече спокойно може да излиза когато си пожелае  newsm76 С нетърпение я очакваме!
Вале, дано сте свършили работата:)))

# 162
Момичетаа  Hug
Събирам каквото е останало от прашеца на Крю и й пожелавам леко раждане  Hug Hug Heart Eyes
Шоколадче,браво за хубавите новини  Hug Hug
Комалче,мисля да ги почвам от 31-ви,тогава ми е 11-ти ден.Ти как си,малко остана до прегледа  Heart Eyes Hug
Вале  Praynig
Силве,дано бързо да мине времето на Ок и после бързо да дойде и бебчето  Hug
Гоустче,дано сте хванали яйцето  Hug
Стискам палчета на всички  bouquet

# 163
CruellaDeVil , леко раждане и чакаме новинииии!  newsm44

Шоколадче, много се радвам за хубавите новини! Другият месец ще чуеш сърчицето  Hug

# 164
Шоколадче чудесни новини, сега си почивай и се наслаждавай на празниците, а догодина ще ни се похвалиш със сърчицето  Hug

Общи условия

Активация на акаунт